Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
işler kötü canımm şirkette
iflas durumunda kocca şirket
ve inan yoruldum artık
aylardır uğraşıp duruyorum
Yaa o çok kötü oluyor canım benim eşimin çalıştığı işyeride o şekilde iflas yüzünden 3 yıldır kayyumda hatta şirket toparlamaya başladılar. Belki sizde kayyum alırsınız devlet desteğiyle daha kolay atlatırsınız.
senin işyerinde ki konumun neydi finansda falan mıydın hatırlayamadım bi an.
Ama onun için canını çok sıkma kuzum hayırlısı olur inşallah

Günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
Ayy sağol kuzum inşallah olurda güzel olur benim için daha henüz %100 diyemiyorum ama olcak gibi :)

Günaydın kızlar
Sabah 5 de uyanıp bir saat falan oturdum sonra geri uyumuşum.

Simdi etrafı toparlayıp akşam yemeğine girişmem lazım. Ne yapsam acaba ònemli olan yeneği yapmak değil ne yapacağına karar vermek benim için.

sempatik_kiz bendede arada oyle oluyor canim midem sanki tika basa doludur amma canim birseyler istiyor .
Sen ne yap bilyormusun o an naneli sakkiz yada meyveli sakkiz ceyne.
Bak nasil iyi gelecek sana bunu yap mutlaka

O geceleri bana da oluyor kuzum zor tutuyorum kendimi daha da şişmek için bir sürü su içiyorum ayran yada galeta falan yeseydin belki bastırırdı
Yemedim kızlar akşam hiçbirşey. Döne döne uyuya kalmışım. Bur dahaki sefere dediklerinizi yapayım Ama no_name_ nında dediği gibi oluyor aç yatıp tok kalkıyorum bu mükemmel bi şey

zinnia sen bu saatte burada olurdun genelde. Ama bugün msjinı göremedim. Geç kaldın bende yok yazdım seniii

Cok sagol ttaylimm
sen nasilsin

Kuzum bu benim 3. Kez ysssdigim durum
biri kurtuldu
digeri iflss etti
bu da ciddi kuculecek ve o halde devam edecek
patron bir yrre gitme beraberiz diyor ama hep bu isler cebellesmek cok yordu beni.
ve 30 40 yillik firmalar bunlar
insan cok uzuluyor

O geceleri bana da oluyor kuzum zor tutuyorum kendimi daha da şişmek için bir sürü su içiyorum ayran yada galeta falan yeseydin belki bastırırdı
Ya kizlar eger ben yemek yersem oluyor bu
yani sebze vs yemegi yiyorumya arada o zaman oluyor.
Ama ayran ictigimde olmuyor
ayran sut yulaf bugday karisimlarindan yedigimde olmuyor
1 lt yiyorum nerde ise
karnim cok tok oluyor
sadece sekerli bir sey istiyor csy demliyorum
bir parmsk bir sey atiyorum agzima

işler kötü canımm şirkette
iflas durumunda kocca şirket
ve inan yoruldum artık
aylardır uğraşıp duruyorum
günaydın. nolacak peki kurtarmak için bi planları var mı? yoksa kaçınılmaz son gibi mi duruyor? tüh üzüldüm ya..
emekliliğine ne kadar var canım senin?

Hastaneye gidecegim dedimya dun j
kan verdim
diz mr cektirdim
1.30 da nodulden biyopsi alacaklar
bugun hastanedeyim heppp

biri kurtuldu
digeri iflss etti
patron bir yrre gitme beraberiz diyor ama hep bu isler cebellesmek cok yordu beni.
insan cok uzuluyor
üzülmez mi canım o kadar emek veriyorsun çabalıyorsun ee sen kalsan bile küçülmede mutlaka birileri işten çıkıyor onlara üzülüyorsun zor bir durum.
İnşşalah kolay atlatılır kimse zarar görmez kuzum

Benim bu aralar canım bişey istemiyor istersede kurabiyelerimden atıyorum bir tane idare ediyor beni :)

biri kurtuldu
digeri iflss etti
insan cok uzuluyor
Allah hakkındahayırlısını versin cnm. Tez zamanda kurtulursun inşallah sıkıntılarından

Hastaneye gidecegim dedimya dun j
kan verdim
diz mr cektirdim
1.30 da nodulden biyopsi alacaklar
bugun hastanedeyim heppp
Aaaa ben onu kaçırmışım o zaman
Allah acil şifalar versin cnm

Leslie 5 mil açtım yapayım diye. Sadece yarım saat yapabildim. Dizlerim ağrıdı. Dışarıda yürüyüş yaparken bu kadar olmuyor. Ame evde yada koşu bandında yapınca ağrılarım dahada artıyor. Şimdi kendime güzel bir kahvaltı hazırlayayım. Birde ilaç içerim ağrı falan kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…