Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Çok değişik duygular yaşıyorum bugün nedense :) sinir, şaşkınlık, mutluluk ve en son sakinlik :)

Sabah 170i aradım sigorta durumumu sordum tahmin ettiğim gibi erken çıkış yaptırmış patronum bende o sinirle şikayet ettim bunu ayın 8inde çıktım kameralarda var dedim. sonra telefonu kapatınca bağlı olduğumuz mali müşaviri aradım dedim niye erken çıkarttınız beni cuma günü konuştuk çalıştığımı biliyorsunuz. oda şaşkın şaşkın sen işten mi çıktın benim haberim yoktu elemanlar yapmıştır hata olmuştur ofise geçince düzeltirim falan dedi. sonra dedi neden çıktın iyiydin. anlattım bende çekinmeden açık açık (ki patronumlada arkadaş gibiler ama bende işlerini kolaylaştırdığımız için iyiydik mali müşavirle) iş arıyormusun şimdi dedi evet dedim. sana daha güzel daha rahat bi iş teklifim var hem kurumsal ordan daha rahat edersin öyle karışık bi yerde değil dedi sen çalışkansın yaparsın dedi ben şoook adamı çemkirmek için ara iş teklifi al olur dedim sonra 1-2 saat sonra aradı sigorta işini hallettim kusura bakma tekrar dedi arkadaşımla da görüştüm haftaya görüşücek seninle başlarsın hemen dedi. Çok mutlu oldum hiç tanıdığımın olmadığı bi yerde iş bile aramadan iş buldum :)

Bugün yürümeyeceğim
hiç halim yok halsiz hissediyorum ve keyifsizim.
Kızıma bir şeyler hazırlayacağım gidip,
kendim ne yerim bilmiyorum.
KArbonhidrat istiyor sanki vücudum.
mercimekli salata yedim halbuki
bilemiyorum...
2,5 ay oldu...

Yarın kan vereceğim, diz mr ve troid mr ve biyopsisi yapılacak.
işe dönmeyi düşünmüyorum.
Eve geçerim hastaneden.
Cuma günü bile işe gidesim yok.

Çok mutlu oldum canımmmmm.
Eşime anlatmıştım durumunu
PAtronu cami duvarına işemiş dedi
Hiç bir patron muhasebecisini işten çıkartırken böyle yapmaz.
Efendice çıkartır tazminatını verir

Kuzum noldu sana niye bu kadar halsizsin ki
Vücudun mu zayıf düştü acaba? Tavuk falan varsa tavuk ye canım hem isteğini yok eder belki
Yürüme canım yorma kendini hasta olursan daha zor olur. Havalardan da olabilir psikolojik olarak bi kapalı bi açık yaz mı kış mı belli değil insan şaşırıyor ister istemez.

Boş ver beni şimdi
Senin işinin mutluluğunu yaşayalım kuzummmmmm

Çok mutlu oldum canımmmmm.
Eşime anlatmıştım durumunu
PAtronu cami duvarına işemiş dedi
Hiç bir patron muhasebecisini işten çıkartırken böyle yapmaz.
Efendice çıkartır tazminatını verir
Bide bu 1 haftada sakın başka iş bulma bu iş olur dedi
ahh bende çok sevindim canım benim kara kara düşünüyordum nasıl arıycam nerden başlasam diye bide hiç çevre olmayınca da zorlanıyor insan. Adam dedi herşeyde vardır bir hayır ordan çıktın ama ben sana daha iyisini buldum üzülme.
Herkes öyle diyo zaten canım muhasebeci işten çıkar mı iflas mı edicek falan gibi ama ben onu saldım zaten
Uğraştım uğraştım sonra bide arayıp şikayetimi geri çekmekle uğraştım

Menüm
08.00 1 yumurta+5zeytin+1kk peynir
12,00 5 yk haşlanmış mercimek karıştıılmış yoğurt
15,30 1/2 muz
19,30 2 dilim ekmek kabuğu+1 tabak menemen ( 2 domates+2 yumurta+1 yk lor+1 parmak kaşar)

su 5 lt
spor yok ( yarına yoğrgun olmayayım hastane işleri vs )

çok mutlu oldum canımm.
keyfisizce eve geldim menemen yaptım hemen
sonra aklıma sen gelince yüzüme gülümseme geldi bugün ilk kez

Afiyet olsun kuzumm karbonhidrat isteğin geçti mi

Canlarim hepinize merhaba naslsiniz ben iyiyim amma hic ugrayamadim.yazilarinizi okudum canlarim hepinizi ozledim.
latiyya canim benim hamilelik zor bir surecdir 9 ay kecince insana zor geliyor allah kolaylik versin canim.salikli dogum yapasin insallah canim benim.@zinnia tatlim sanada kecmis olsun belke halsizliyin sebebei isde yorgun oluyorsundur onandir simdi ilk bahardi oda insani halsiz yapiyor kendine bir iki gun istirahet ver istediyini ye ic sonra yeniden diyete baslarsiz halsiz olubda allah korusun hastalanarsin sonra.@oinone27 ay kiz cox sevindim insallah bu isin ureyince olur bol kazancin olsun Allahim ruzu bereketini artirsin yeni isin hayirli ugurlu olsun canim benim.@sempatik_kiz canim nasilsin
Diyetin nasil gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…