Afiyet olsun canım mercimekli yoğurt nasıl olmuşmenüm
08.00 1 yumurta+5 zeytin+ 1 kk peynir+1tk lor+1 çk bal+1/2 dilim ekmek
12,30 yeşil mercimekli salata+1,5 bardak ayran
19,20 2 kase yeşil mercimek çorbası+2 bardak ayran
su 5 lt
spor: sabah 30 dk jillian 6 week sixk pack
ağrım yok dzeldiafiyet olsun canım. dizin nasıl devam ediyor mu ağrı?
sevinçten ağladım elimde değildi:)
mine mor mu beyaz mı aldınOnu da yapıyorum kuzum dün mine aldım onu diktim sabah sonra balkonuda çiçekler için yıkadm :)
Bide soğan aldım arpacık soğan dikicem :)
salata yaptım yoğrtlusunu yarın yapacağımAfiyet olsun canım mercimekli yoğurt nasıl olmuş
tadı güzelse boşverrrrKurabiye yaptm yulaflı kuru meyveli yağsız unsuz şekersiz bide yine yulaflı poğaça
Ama kurabiyelerim kara kara oldu biraz yandıı
Lezzetleri güzel olmuş allahtan :)
bak bu da güzelSabah
2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin roka domates salatalık
Öğlen
Kısırımsı salata (salatanın içine 3 kaşık ince bulgur ıslatp koydum) ayran
Akşam
Kabak mücveri yoğurt 2 tane yulaflı kurabiye
ne kadar güzel bir menüüSabah
2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin roka domates salatalık
Öğlen
Kısırımsı salata (salatanın içine 3 kaşık ince bulgur ıslatp koydum) ayran
Akşam
Kabak mücveri yoğurt 2 tane yulaflı kurabiye
eline sağlık. lezzetli olduysa boşver:)Kurabiye yaptm yulaflı kuru meyveli yağsız unsuz şekersiz bide yine yulaflı poğaça
Ama kurabiyelerim kara kara oldu biraz yandıı
Lezzetleri güzel olmuş allahtan :)
Hiç açmış çiçeği yok canım ama ordaki koyu pembe gibiydi adam hepsi bu renk dedi açmışını vermedi o yüzden açınca öğrenicemmine mor mu beyaz mı aldın
çok minnak bir çiçektir
Tadı güzel canım bi kenarındakiler çok yanmış belki onlarda yanık kokusu vardır henüz onlardan yemedim ama çok şişirdi 2 tanesi biletadı güzelse boşverrrr
misss
Yap canım kısırı andırdı hoşuma gitti hem çokta basitbak bu da güzel
salata+bulgur
bunu da yaparım
Sağol canım :)ne kadar güzel bir menüü
Aa buda aklımda bulunsn hem daha pratik :)tatlı olaraktan ben bi keresinde kuru üzümü (siyah olacak A101'de antep karası var) ve cevizi rondoda çekip içine kakao koymuştum. siz kakao yerine hindistan cevizi ekleyebilirsiniz. aklıma geldi
Lezzetli olmuş kuzum tatlı ihtiyacıma iyi geldi hemde baya tıkadı benieline sağlık. lezzetli olduysa boşver:)
Bende yapsam ne guzel olurLezzetli olmuş kuzum tatlı ihtiyacıma iyi geldi hemde baya tıkadı beni
Butun bakliyatgilleri haslayip yogurt ve salata ile yiyebilirizYap canım kısırı andırdı hoşuma gitti hem çokta basit