Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
aynen canım belgeseli izledim ve 52 gün seker orucu yaptim :) sonra bozdum tekrar basladim,belgeseli de tekrar izleyecegim. sen de katilmak ister misin birbirimizi acayip motive ederiz harika olur
Topigin gördüm canım uğrarım tabiki de, sevinirim.ben Karatay besleniyorum ve that sugar ile birebir aynı...

Bugün kahvaltı yapmadım,sabah sade ve şekersiz Nescafe, saat 13:00 de 1 kase lahana çorbası, 6 adet ızgara köfte,1 kase cacık yedim...Bol bol da hareket mevcut...
kahvaltıyı bilerek mi yapmadın? valla bravo çok iyi gidiyorsun. herşeyin bilinçli. ben markete gitmeyi başardım sonunda şimdi evdeyim:) dayak yemiş gibiyim ya niye böyle anlamadım. saç boyası aldım yarın saçımı boyicam.

kahvaltıyı bilerek mi yapmadın? valla bravo çok iyi gidiyorsun. herşeyin bilinçli. ben markete gitmeyi başardım sonunda şimdi evdeyim:) dayak yemiş gibiyim ya niye böyle anlamadım. saç boyası aldım yarın saçımı boyicam.
Bilerek yapmadım canım aç hissetmeyince yemek istemiyorum, ağırlık cokuyor..Dün yaptım çok sisirdi, haşlanmış 2 yumurta peynir hakkımı akşam omlet yaparak kullanacağım..

Dikkat et kendine canım, üşütme de..Havalar çok dengesiz...Yoğurdu yaptın mı ?

anladım canım. iniallah çabalarının karşılığını alırsın. yaza bomba gibi gireceksin belli:)
yoğurt hala beklemede. hava soğuk ya, bezlerle sarıp sarmaladım ılık tutsun diye. hazır yoğurttan maya ile nasıl olacak acaba çok merak ediyorum

2017-01-19_05-25-40.jpg

Eşim bu protein pizzalarin hastası oldu...4. Gününde 3 kg vermiş durumda maşallah...

anneme sotdum soğuk tutmuşsun yoğurdu dedi. sıcak su dolu kaba oturttum.
pizza enfes afiyet olsun. o pizzadan yiyip kilo veriyor hee
Oh iyi tutsa barı, boşa gitmesin emeğin...

Tatlim bu sadece yumurta,biliyorsun ya,tarifi vermiştim...Tabiki kilo verdiriyor, haftaya ben de yiyeceğim, diyet için zaten bu pizza :KK66:

Saat 18:00 de 1 kase lahana çorbası ve 2 yumurta,lor peyniri den 0mlet yaparak akşam yemegimi yedim..Mutfak kapandı :KK66:

Oooo ankette 10 kilodan fazla seçeneğini işaretleyen arkadaş lütfen gel ve nasıl başardığını paylaş bizimleeee :KK66: lütfen lütfen lütfen

İlk gün gerginliği....

Evet ilk gün hep zordur ve de gerer..Gerilmek yok, sakin ve sabırlı olmalı!

Bir günde gitmeyecek bu kilolar, ama 2 ayda gidecek!!! 2 ay , sadece 2 ayda inanılmaz hafif ve fit olmak benim elimde!
Ve ben iradesi çok güçlü bir insanım, bunu başaracağım!!!!

Sabahları elma sirkeli su içmek diyetlerimde yaptığım bir uygulama ...Çok faydasını gördüm, hem incelme adına, hem de saçlarım ve cildim de gordugum inanılmaz değişiklik , parlaklık ve güzellik adına! Bu sabah başladım yine...

Sabah kahvaltı yapacağım, 2 adet haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 yemek kaşığı lor peyniri, marul,salatalık,domates,1 adet de ceviz...Bu kahvaltim 2 ay boyunca sabit olacak...

İlk 3 gün için metabolizma çalıştıran lahana corbami yaptım bile...Kabul ediyorum tadı berbat, içimi zor, ama inanılmaz ödem söktürücü...İlk 3 günde giden 3 kiloluk ödem beni cook motive edecek...

Lahana çorbasını Nasıl yaptım?
1/2 beyaz lahana ( ince ince doğranacak)
3 adet büyük boy kurusoğan,
1 bağ maydanoz,
2 domates,
1 biber
Bol isot ( acı yağ takımında çok önemli)
Bol nane ( lezzet veriyor)

Sabah kahvaltı 10:00 gibi yapacağım.. kahvalti sağlam olduğu için muhtemelen saat 15:00 gibi acikacagim.. lahana corbami 15:00 den sonra içip en önemli kuralım, saat 18:00 de mutfağı kapatmak olacak...18:00 den sonra çok dayanılmaz olursa sadece süt ve ayran içilecek..Sakız dahi çiğnemek yasak, leptin hormonu bozulmayacak...
Lahana çorbası bende kilo yaptı.ortalama3 kilo aldırdı.pesss!!

Maalesef beni mahfetti.ve 7 aydır da yapıştı kilolar.o yüzden detoks,diyet çorbasi vs deyince tüylerim diken diken oluyor.protein ekmegini nasıl yaptın canım?
Üzüldüm canım yaa, demekki senin bünyeye aykırı ...Gerçi lahana başlarda gaz ve şişkinlik de yapıyor belki ondan aldın desem , sonradan kiloların düşmesi lazımdı...Çünkü çok düşük kalorili bir diyet olmuş oluyor..Bakalım ben verebilecek miyim bu hafta kilo...

Tarifi detaylı ve uzuuun uzun yazdım,msj attım sana canım...

Gunaydinlarr... :KK66:

5. Günün sabahina merhabaaaa...diyetim oldukça iyi gidiyor fakat regl olduğum için sis hissediyorum kendimi 3 gündür..Umarım pazartesi güzel bi kilo düşüşü yaşayabilirim...

Aslında istediğim gibi spor yapamiyorum, spor işine asilmam gerek...İlk ay neyse, ödem vs derken gidiyor kilolar ama bundan sonra spor yapamazsam 1 kg dahi veremem ben, kendimi biliyorum..Acil spor konusunda motive olmalıyım :KK43:

günaydınlar:)
eşimi uğurladım işe. ben gittikten sonra uyuyacaksın dimi dedi gülerek. gıcık. hava daha aydınlanmadı bile napim dans mı edeyim uyumayıp :olamaz:

bugün diyete kati suretle başlıyorum. planım şu:
kahvaltı: haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, portakal suyu
öğle: yağsız 1 kase çorba, yoğurt
akşam: pul biberli ve limonlu yoğurt

günaydınlar:)
eşimi uğurladım işe. ben gittikten sonra uyuyacaksın dimi dedi gülerek. gıcık. hava daha aydınlanmadı bile napim dans mı edeyim uyumayıp :olamaz:

bugün diyete kati suretle başlıyorum. planım şu:
kahvaltı: haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, portakal suyu
öğle: yağsız 1 kase çorba, yoğurt
akşam: pul biberli ve limonlu yoğurt
Canimmmm çok az bu liste , böyle hemen sıkılır 3-5 gün sonra bırakır, bırakınca kilo alırsın..Hiç sebze ve et yok..Sen buna ton balıklı salata,haşlanmış tavuk, ızgara köfte gibi seçenekler ilave et bence..saglikli ve sürdürülebilir olmamış..Ayrıca enerjin çok düşer tatlım..

X