İlk gün gerginliği....
Evet ilk gün hep zordur ve de gerer..Gerilmek yok, sakin ve sabırlı olmalı!
Bir günde gitmeyecek bu kilolar, ama 2 ayda gidecek!!! 2 ay , sadece 2 ayda inanılmaz hafif ve fit olmak benim elimde!
Ve ben iradesi çok güçlü bir insanım, bunu başaracağım!!!!
Sabahları elma sirkeli su içmek diyetlerimde yaptığım bir uygulama ...Çok faydasını gördüm, hem incelme adına, hem de saçlarım ve cildim de gordugum inanılmaz değişiklik , parlaklık ve güzellik adına! Bu sabah başladım yine...
Sabah kahvaltı yapacağım, 2 adet haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 yemek kaşığı lor peyniri, marul,salatalık,domates,1 adet de ceviz...Bu kahvaltim 2 ay boyunca sabit olacak...
İlk 3 gün için metabolizma çalıştıran lahana corbami yaptım bile...Kabul ediyorum tadı berbat, içimi zor, ama inanılmaz ödem söktürücü...İlk 3 günde giden 3 kiloluk ödem beni cook motive edecek...
Lahana çorbasını Nasıl yaptım?
1/2 beyaz lahana ( ince ince doğranacak)
3 adet büyük boy kurusoğan,
1 bağ maydanoz,
2 domates,
1 biber
Bol isot ( acı yağ takımında çok önemli)
Bol nane ( lezzet veriyor)
Sabah kahvaltı 10:00 gibi yapacağım.. kahvalti sağlam olduğu için muhtemelen saat 15:00 gibi acikacagim.. lahana corbami 15:00 den sonra içip en önemli kuralım, saat 18:00 de mutfağı kapatmak olacak...18:00 den sonra çok dayanılmaz olursa sadece süt ve ayran içilecek..Sakız dahi çiğnemek yasak, leptin hormonu bozulmayacak...