Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Yaklaşık 4 saatlik yoğun tempodan sonra eve dönüşe geçtim çok şükür..Oldukça yoruldum, bol kalori yakmisimdir eminim kahvaltıdan sonra hiç bir şey yemedim, akşam önce lahana çorbası, ardından derisiz tavuk but , ızgara köfte ve yoğurt yiyeceğim kısmet olursa...

Bugün çok daha iyi ve az beslenmeye iyice alsmis durumdayım..Her geçen gün daha da kolay oluyor.. pazartesi tartı için oldukça heyecanlıyim...

kahvaltıda ne yiyorsun? ben haşlanmış 2 yumurta, portakal suyu, biraz zeytin peynir yicem.

kahvaltıda ne yiyorsun? ben haşlanmış 2 yumurta, portakal suyu, biraz zeytin peynir yicem.
Canim mümkünse meyve suyu içme, çok fazla şeker var meyve ve meyve suyunda...Süt iciyorum ben, daha masum...2 haşlanmış yumurta, peynir,zeytin, 1 adet ceviz, salatalık,marul,domates

Bugün itibariyle reglim başladı.dogumdan 1 ay sonra regl olmuş oldum ki çok şükür buna sevindim.aylarca olmazsam diye korkuyordum..Regl zamanı 2 kg fazla çıkarım genelde, iyi ki tartilmamisim bugünlerde moralim bozulurdu.pazartesiye bitmiş olur ve şişlik giderrrrr

Bugün tüm gün evdeyimmm, cook isim var coook....tüm ev temizlenecek,çamaşır yıkanıp asılıp ütü yapılacak
Bol hareketli bir gün olacak..Hareket iyidir

Bugün tüm gün evdeyimmm, cook isim var coook....tüm ev temizlenecek,çamaşır yıkanıp asılıp ütü yapılacak
Bol hareketli bir gün olacak..Hareket iyidir
Kolay gelsin canım. Ben de tüm günümü temizlikle geçireceğim. Camlara falan giriştim ben. Baya bahar temizliği gibi oldu.

Kolay gelsin canım. Ben de tüm günümü temizlikle geçireceğim. Camlara falan giriştim ben. Baya bahar temizliği gibi oldu.
Sana da kolay gelsin tatlim, ben cama girisemeyecegim sürekli yağmur oluyor, bi de benim tüm ev boydan boya cam, kolay olmuyor koltuk hali falan siliyorum ben de balkonları yıkadım. Canım çıktı..Devammm !!!

gözün aydın canım:)

sütün tamamını yoğurt yapmaya karar verdim. ılımasını bekliyorum mayayı eklemek için. şimdi de yemek koydum ocağa. börülce.
senin iş yarılanmıştır he?
Ohhh misss,eline sağlık canım bitireceğim artık bugünlük yeter bu kadar dedim..

Bugün kahvaltı yapmadım,sabah sade ve şekersiz Nescafe, saat 13:00 de 1 kase lahana çorbası, 6 adet ızgara köfte,1 kase cacık yedim...Bol bol da hareket mevcut...

merhaba canim basarilar diliyorum :) elma sirkeli suyun ölçüsü nedir her gün mu icmemiz gerekiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…