Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
İkinci gün hislerrrr: diyet oldukça düşük kalorili ve zorlayıcı olmasına rağmen güzel gidiyor, özellikle gündüzleri hiç zorlamiyor.. gün içinde evde oldukça hareketliyim belkide bu yüzden hissetmiyorum herhangi bir olumsuz etki..Enerjim oldukça yüksek.inceldigimi hissediyorum ve bu beni çok motive ediyor...

Aslında son 3 haftadır diyet sürecindeydim ama sadakat gosteremedim..Sürekli bozulmasına rağmen 8 kg ödem gitmişti..Sonra bunun 3 kilosu geri geldi...Vücudum diyete alışmış sayılır belki o yüzden zorluk cekmiyorum...Bu sefer bozmadan devam edeceğim, kararlıyım..

Ben de bu gün yeşil mercimekli lahana yedim. Çok abartmışım 3 gündür yiyorum

Şimdi spor yapacağım takıl sen de peşime.

Gidemedim ben de bebek uyandı uyusun yapacağım.. Sen süpersin yaptığını yazdın mı ben mi okumadım acaba. Neyse bu alkışlar sana gelsin
Teşekkürler tatlım, yazdım atlamissin sanırım bebis uyusun, yaparsın sen de op benim için miss kokulu bebisini

Uyandıktan sonra 2 saat içinde güzel bir Karatay kahvaltısı yapmalısın. O zaman metabolizma 5 km koşmuş gibi çalışıyormuş. Kahvaltını aksatma...
Spor yaptığın mesajı okumak içinn döndüm gördüm

Tamam tatlım dikkat edeyim...

Diyetin 3. Gününe merhabaaaa

Sabah 06:00 da uyanıp 07.30 gibi klasik kahvaltımı yaptım...Sabahları çok tok,dinç ve enerjik uyanıyorum, o sebeple kahvaltı yapmak zor oldu aslında..Ama madem metomuz calisacakmis, yapalım dedik Anka

Bugün yollarda olacağım , 4 saat kadar aktif alış veriş surecim olacak...Hareketli bir gün beni bekliyor . Fırsat buldukça gelişmeleri yazarım

Afiyet olsun canım. Ben de yapıyorum şimdi yarım saattir mıy mıy yiyorum ... Benim de karnım tok aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…