tarifini şey edeyim cınımmEki Görüntüle 1940786
Eki Görüntüle 1940787
Evvetttt PROTEİN EKMEGİ ve protein ekmeğinden pizzalarimiz hazırrrrr, tahmin edeceğiniz gibi bunlar benim için değil bu haftalık eşim için, çünkü ben lahana çorbası diyeti yapıyorumhaftaya bana da var ama
Hoşgeldin şekerim.. günlük yediklerini yazmak çok etkiliben de yaza incecik girmek ve bikininin içinde güzel görünmek istiyorum
Tarifini özelden atayım, pek gizli püf noktaları vartarifini şey edeyim cınımm
Gönderdim bile şekirimtarifini şey edeyim cınımm
Afiyet olsun supper bi menü olmuştur..Canım ben sabah 45 dk yürüdüm bugün yaptım sporumu yaniBen de bu gün yeşil mercimekli lahana yedim. Çok abartmışım 3 gündür yiyorum
Şimdi spor yapacağım takıl sen de peşime.
Yap canım faydalı bilgiler çorba, içimi zor ama bir kaç gün katlaniliyorben de bi ara beyaz lahana alayım da senin çorbadan yapayım
Ne yazmışım ben öyleYap canım faydalı bilgiler çorba, içimi zor ama bir kaç gün katlaniliyor
Afiyet olsun supper bi menü olmuştur..Canım ben sabah 45 dk yürüdüm bugün yaptım sporumu yani
Teşekkürler tatlım, yazdım atlamissin sanırımGidemedim ben de bebek uyandı uyusun yapacağım.. Sen süpersin yaptığını yazdın mı ben mi okumadım acaba. Neyse bu alkışlar sana gelsin
Uyandıktan sonra 2 saat içinde güzel bir Karatay kahvaltısı yapmalısın. O zaman metabolizma 5 km koşmuş gibi çalışıyormuş. Kahvaltını aksatma...Alış verisimi tamamlayıp 45 dk kadar tempolu yürüyüp mutfağa girmiş bulunmaktayım...Henüz hiç bir şey yemedim, hem aç hissetmiyorum hem de dün akşam 21:00 den beri aktif çalışan leptin hormonumu bozmak istemedim..Açlık hissetmeye başladığımda yiyeceğim...
Tamam tatlım dikkat edeyim...Uyandıktan sonra 2 saat içinde güzel bir Karatay kahvaltısı yapmalısın. O zaman metabolizma 5 km koşmuş gibi çalışıyormuş. Kahvaltını aksatma...
Spor yaptığın mesajı okumak içinn döndüm gördüm
Sana da afiyet olsun fıstıkAfiyet olsun canım. Ben de yapıyorum şimdi yarım saattir mıy mıy yiyorum ... Benim de karnım tok aslında.