tebriklerr, çok iyi yapmışsınızKizlar acdim tv qoydum oryentali kizlarimla dusdum ortaya ya o kadar kivirdik kivirdik ohhhh tam 25 dakka oynadik kivrdik atdandik tullandik superde oldu kaloriler gitsin hadi bay bayyaz geliyor yaza kadar durmak yok bize
yidimmiskinim benimmm, öğlen oldu ya laaa :) dün yedin mi kabak tatlısından bakiiim
bugün sen de kıpraş diyeceğim ama eşin öğleyin gelecek di mi? var mı bi programınız?
evet canım öğlen gelecek. programımızı yarın yaparız bugün dinlensin adamcağız.bugün sen de kıpraş diyeceğim ama eşin öğleyin gelecek di mi? var mı bi programınız?
olsun yanında olsun da, en güzel program insanın sevdikleri ile olmasıevet canım öğlen gelecek. programımızı yarın yaparız bugün dinlensin adamcağız.
evet canım allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi..olsun yanında olsun da, en güzel program insanın sevdikleri ile olması
turtişşşş ...neredesin güzellik?Cilekli Turtam canımm uyandın mı:) bebişin napıyo çok yaramazlık yaptı mı gece uyutmadı annesini dimi yine:) annenle olan fotonu gördüm ben de arkadaşın falan sanmıştım inanamıyorum ya çok genç maşallah:)
evet ya dimi muhteşem:) güzel kızsın vesselam :)turtişşşş ...neredesin güzellik?Cilekli Turtam uyudu kaldı galiba....
bu arada profil foton ne kadar seksüüü kız turtişimmm, bayılıyorum böyle fotolara...şapka mı o kafandaki tül?
onu takabilmek de bi başarı ama, ben takamam mesela, hiç yakışmaz bana..ya da ne giyip üstüne o takılır pek bilmem açıkcasıevet ya dimi muhteşem:) güzel kızsın vesselam :)Cilekli Turtam
evet doğru herkeste farklı durur. ben de bilmem.. bi berem var işte kışın, yazın da hasır şapka:) kesin şapka merakın var seninonu takabilmek de bi başarı ama, ben takamam mesela, hiç yakışmaz bana..ya da ne giyip üstüne o takılır pek bilmem açıkcası
benim hiç yoktur şapka alışkanlığımmm, hiç yakıştıramam kendimeevet doğru herkeste farklı durur. ben de bilmem.. bi berem var işte kışın, yazın da hasır şapka:) kesin şapka merakın var seninCilekli Turtam :)
günaydın canım, diyetime sahip çıkarım, gün içinde sürekli yazışırım, muhabbete dahil olurum dersen biz de hoşgeldin deriz...biz burada aile gibi olduk her şeyimizi yazar çizeriz, birbirimizi motive ederiz, zayıflamayı kafaya koymuş bir avuç deliyiz :) takıl sen de bize, verirsin kolaylıkla...bebek tedavisi hiç deme vallahi ben de hep o hormonlar yüzünden aldım kiloları, sonuç elde sıfır, hala bebek yok :)Günaydın arkadaşlar bende size katılmak istiyorum yaş 30 kendimi hiç 80 kilo olarak görmedim çocukluktan beri kilo problemim var diyet yaptım 1. Buçuk ayda 7 kilo verdim 105 kilodan 98 düştüm hedefim en az 80 şuan 101.8 kilom 98 kilodan bebek tedavisi için ilaç kullandım 4 kilo aldım ama tedaviye ara verdim diyete başlamak istiyorum kullandığınız formülü yazdım kahvaltı ve lahana çorbanızı yarın başlıycam inş
Yıllara dayanan tecrubelerime göre, günde 2 öğün beslenmek inanılmaz kilo verdiren bi sistem.canan karatay' in leptin hormonunu hatırlıyoruz bu noktada! Leptin hormonu vücutta yağ yakımını sağlayan hormon, yemek yedikten 4 saat sonra çalışmaya başlıyor, bu sebeple iki öğün arasında en az 6 saat olmalı ki, leptin en az 2 saat çalışıp yağ yakabilsin..
Zira diyetisyenlerin 6 ogunluk beslenme şekilleri ile kilo almış bir insan olarak canan hocaya bu konuda güvenim sonsuz...
canım duymamıştım, teşekkür ederim, araştıracağım...gerçi şöyle yapıyorum ben akşamüstü 17:00 gibi yiyorum ertesi gün 12:00-13:00 e kadar acıkmazsam hiç bir şey yemiyorum..mesela bugün de yemedim henüz bir şey..dün akşam 18:30 da yediğimle duruyorum...Çok güzel yazmışsın canım hatta bunu 16/8 yöntemine de uyarlayabilirsin. Kesin duymuşsundur forumda da var intermittent fasting diye geçiyor. 16 saat açlık kalan 8 saat içinde de yemek şeklinde.
canım duymamıştım, teşekkür ederim, araştıracağım...gerçi şöyle yapıyorum ben akşamüstü 17:00 gibi yiyorum ertesi gün 12:00-13:00 e kadar acıkmazsam hiç bir şey yemiyorum..mesela bugün de yemedim henüz bir şey..dün akşam 18:30 da yediğimle duruyorum...
evet canım ben hep 2 öğün yukarıda yazdığım gibi..aralarda KALORİSİZ bol sıvı alarak...otomatikman yapmışım ben senin dediğini...bir nevi yiyecek orucu gibi...Farkında olmadan yapıyorsun aslında oturup hesap ettiğimiz zaman. :) Ben de mesela 10da kahvaltı edip en geç akşam 6'da yeme işini bitiriyorum yani toplamda 8 saat içerisinde yiyip içmiş oluyorum. 8 saat içindeki öğün aralarını da sen belirliyorsun. Şuanda da günde 2 öğün mü tüketiyorsun?
evet canım ben hep 2 öğün yukarıda yazdığım gibi..aralarda KALORİSİZ bol sıvı alarak...otomatikman yapmışım ben senin dediğini...bir nevi yiyecek orucu gibi...
92 idim 5 haftada -10 kiloydu, geçen cumartesi 82 idim...hedefim 68 bakalım ne zaman inerim, sporu sokamadım hayatıma bi türlüİnternete yaz burada çok bilgi yok ama felaket faydası var özellikle insülin direncini müthiş kırıyor.Ben 65 kiloydum yaz başında 49 kiloya indim. Şimdi kış mevsimi diye 55.1 kiloya çıktım yeniden. 10 gündür diyetteyim şuan 51'lerde geziniyorum.
Sen kaç kilo vermeyi planlıyorsun ya da kaçtan kaça indin