Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede tatlım çekiyo bir şekildetahmin ediyorum canım, normal insanın ne işi var burada hepimiz oldukça deliyiz bence deeeee
Oda uykusunda girmiştir aklı burda uyuduysaaz önce bizim latişi gördüm sankiiii, kız latiyya uyku arasında 3 mesaj beğenip geri mi yattın kuzu???
aynen deli deliyi dakkada buluyor vallahiBencede tatlım çekiyo bir şekilde
hahahaha sanırım öyle oldu, tam beğendi 3 mesaj yazar diye bekledim baktım gitmişOda uykusunda girmiştir aklı burda uyuduysa
Belki internet pakedi bitmiştir inşallah iyidir cnmgünlerdir Mucizeem yok, kk ya da girmemiş , oldukça meraktayım onu....
aaa bak aklıma gelmemişti, doğru söylüyorsun, inşallah iyidir de döner gelir...hadi şekerim ben gidip saçımı boyayayım artık, sende beybilerini doyur, çook öptüm gelirim yine birazdanBelki internet pakedi bitmiştir inşallah iyidir cnm
Kolay gelsin cnm güzelligine güzellik kat benim çocuklar uyanmadı hsla bende işlere başlıyayım bu aradaaaa bak aklıma gelmemişti, doğru söylüyorsun, inşallah iyidir de döner gelir...hadi şekerim ben gidip saçımı boyayayım artık, sende beybilerini doyur, çook öptüm gelirim yine birazdan
aynen öyle beğenir gezer oldum :))az önce bizim latişi gördüm sankiiii, kız latiyya uyku arasında 3 mesaj beğenip geri mi yattın kuzu???
demek ki bulguru akşam değil de gün içinde yemek lazımmış ama sen bulgur yiyince sevindim ondaki besinleri aldın ya. güzel bi çay yap kendine canımcım hazmettirirkızlar gece rüyamda, estetik ameliyat olmak için yatmışım hastaneye... benim ayaklarımhafif düz tabandır tabanlarımdan olacakmışım diyorum ki hazır yatmışken burnumu da düzeltelim...bekle bekle sıra bana gelmiyor, sonra bi pişmanlık duyuyorum, burnumu yaparlarsa ya bozulursa simam diye vazgeçip ameliyat elbisesi ile kaçıyorum hastaneden kabustu resmen... ey bulgur sen nelere kadirsin dedim uyanınca
aynen canım demekki akşam yenmeyecek... nescafe yaptım sade şekersiz, ev işim çok bugün, az önce saçlarımı boyadım yıkadım nihayet, şimdi perdeleri attım yıkanıyor balkonları yıkayacağım dip köşe temizlik beni bekliyor bugündemek ki bulguru akşam değil de gün içinde yemek lazımmış ama sen bulgur yiyince sevindim ondaki besinleri aldın ya. güzel bi çay yap kendine canımcım hazmettirir
oh oh hamarat maşallah:) ben de yeni kahvaltı yapıyomaynen canım demekki akşam yenmeyecek... nescafe yaptım sade şekersiz, ev işim çok bugün, az önce saçlarımı boyadım yıkadım nihayet, şimdi perdeleri attım yıkanıyor balkonları yıkayacağım dip köşe temizlik beni bekliyor bugün
miskinim benimmm, öğlen oldu ya laaa :) dün yedin mi kabak tatlısından bakiiimoh oh hamarat maşallah:) ben de yeni kahvaltı yapıyom