Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
BeautyPlus_20170204103357_fast.jpg

Ender saracin kirmizi biber cayi tarifini bilyormusunuz
Ben arda bazan yaparim aci biberi kirmizi kurutulmus olsun cay demler gibi demlerim soguk iciyorum evvel biraz bogazimda aci hiss ediyorum amma sonrasi keciyor..
Ben aci severim deye belkede bana oyle geliyor siz yapsaniz
Agziniza bir tatli kasigi bal atin hemen icdikden sonra
Birdenede tarif vereyim size
Hem ara ogun olsun hemde metrobalizmani acayib calosdiriyor
Bir dilik kepek ekmek
Vilik receli surun uzerine
Sonrada pul biber bol bol tokun yeyin
Yag yakici ozeligi cokdu

Kizlar acdim tv qoydum oryentali kizlarimla dusdum ortaya ya o kadar kivirdik kivirdik ohhhh tam 25 dakka oynadik kivrdik atdandik tullandik superde oldu kaloriler gitsin hadi bay bay :halay:yaz geliyor yaza kadar durmak yok bize:halay:

kızlar gece rüyamda, estetik ameliyat olmak için yatmışım hastaneye... benim ayaklarımhafif düz tabandır tabanlarımdan olacakmışım :p :KK53::KK53::olamaz::olamaz: diyorum ki hazır yatmışken burnumu da düzeltelim...bekle bekle sıra bana gelmiyor, sonra bi pişmanlık duyuyorum, burnumu yaparlarsa ya bozulursa simam diye vazgeçip ameliyat elbisesi ile kaçıyorum hastaneden :p kabustu resmen...:KK57::KK57::KK57: ey bulgur sen nelere kadirsin dedim uyanınca :KK70::KK70::KK70::KK70:
demek ki bulguru akşam değil de gün içinde yemek lazımmış :KK48: ama sen bulgur yiyince sevindim ondaki besinleri aldın ya. güzel bi çay yap kendine canımcım hazmettirir

demek ki bulguru akşam değil de gün içinde yemek lazımmış :KK48: ama sen bulgur yiyince sevindim ondaki besinleri aldın ya. güzel bi çay yap kendine canımcım hazmettirir
aynen canım demekki akşam yenmeyecek... nescafe yaptım sade şekersiz, ev işim çok bugün, az önce saçlarımı boyadım yıkadım nihayet, şimdi perdeleri attım yıkanıyor balkonları yıkayacağım dip köşe temizlik beni bekliyor bugün

aynen canım demekki akşam yenmeyecek... nescafe yaptım sade şekersiz, ev işim çok bugün, az önce saçlarımı boyadım yıkadım nihayet, şimdi perdeleri attım yıkanıyor balkonları yıkayacağım dip köşe temizlik beni bekliyor bugün
oh oh hamarat maşallah:) ben de yeni kahvaltı yapıyom :işsiz:

X