- 27 Ocak 2017
- 831
- 2.279
- 38
iyi uykular kuzuuummm, uyuyorsundur şimdi mışıl mışılllll,günaydınnn
dün bombayı ortaya koydum gittimama bir daha pişirdiğim şeyleri yazmicam. son mesajımı yazdıktan sonra baskın yedim, eşim geldi. neyse yazdıklarınızı okuyabildim:)
uyumamam gerekiyor ama yine girdim yatağamidem de guruldayıp duruyor..
ben ben bennnnnnnn yaz beni ilk başa kuzummm...bugün iş yok mu senin???? ayyy ne güsselllllSabah sporu icin gec oldu
Regl ve yatak yorgan batmis halde uyaninca temizlik vs deyince bu saat oldu
bugun bir hareket ter atma yapilacak
siraya girelim
1-
2-
3-
4-
5-
6-
günaydın canımmm, görürsün inşallah yakın zamanda 70 rakamınıGunaydin kizlar hepinize guzel hun olsun sabah gunesi evinize kalbinize nur sacsin
Naslsiniz menim diyet arkadaslarimoh yazilarinizi okudum yesil kahvemi icdim .
Kizlar henuz tartiya cikmadim amma sanki suzulmusum kendimde fark ediyorum sanki kilolar gediyor .
Esime sordum dun bana bak kilom getmismi dedi sanki birazcik bacaklarin belin incelmis yuzumde de hiss ediliyor.
Birce 70 rakamin gore bilseydim amma ulamrim gorurumyoksa gormeden olurum
Bonban fena patladı cnm sana güzel uykular mışıl mışıl uyugünaydınnn
dün bombayı ortaya koydum gittimama bir daha pişirdiğim şeyleri yazmicam. son mesajımı yazdıktan sonra baskın yedim, eşim geldi. neyse yazdıklarınızı okuyabildim:)
uyumamam gerekiyor ama yine girdim yatağamidem de guruldayıp duruyor..
günaydın güzellikkkkkGünaydın kk nın güzel kızları
Benide yaz genel ev temizligi çamaşır ve ekstra dışarda işlerim var nasıl yetiştireceksemSabah sporu icin gec oldu
Regl ve yatak yorgan batmis halde uyaninca temizlik vs deyince bu saat oldu
bugun bir hareket ter atma yapilacak
siraya girelim
1-
2-
3-
4-
5-
6-
Bundan sonra 5 kere düşün yerken bide uykulu gerçek kaçıyomuşsun yataktankızlar gece rüyamda, estetik ameliyat olmak için yatmışım hastaneye... benim ayaklarımhafif düz tabandır tabanlarımdan olacakmışımdiyorum ki hazır yatmışken burnumu da düzeltelim...bekle bekle sıra bana gelmiyor, sonra bi pişmanlık duyuyorum, burnumu yaparlarsa ya bozulursa simam diye vazgeçip ameliyat elbisesi ile kaçıyorum hastaneden kabustu resmen... ey bulgur sen nelere kadirsin dedim uyanınca
Burdada hava kapalı hiç iş yapasım yok ama mecbur bi kahve içwlim belki iyi gelirgünydın canlarrrrrrrrrrrrrrr
bu sabah son derece hantal, ağırlaşmış ve keyifsiz uyandım...yok vallahi miktarı önemli değil, bulgur,mercimek baklagiller beni şişiriyor...ellerim, parmaklarım şişmiş...
bugün cezalıyım hiç bir şey yok bana...kaçta acıkırım bilmiyorum, sadece salata var bugün
bi daha unutursam hatırlatın olur mu kızlar
bugün kesinlikle bi hareket yapacağım..koşu bandına mı çıkarım, dans mı ederim, leslie mi olur bilemiyorum ama o hareket olmadan ben kilo ve-re-mi-yo-rum ve bu benim kaz kafama girmiyor bi türlü
ayrıca bugün yapılacaklar arasında saç boyama var, 2 haftadır erteliyordum az sonra saçlarımı boyayacağım...
sabah rutinimi tamamladım sayılır..makinaya çamaşır atıldı, ev toparlandı, fırsat bulursam tülleri de yıkayacağım bugün...
hava kapalı,sisli, puslu,soğuk bi sabaha uyandım....dışarı çıkmayacağım artık bugün....buralardayım yani
Ahaaa tam olur o zaman, deli deli yollarda gezerim artık..TV de falan görürseniz bilin ki benimBundan sonra 5 kere düşün yerken bide uykulu gerçek kaçıyomuşsun yataktan
Bende o delilik var uykuda kavga etsem eşimi dövüyorum yanımda konuşsam sesli konuşuyorum aglasam gerçek alıyorum tambi deliyim yaniAhaaa tam olur o zaman, deli deli yollarda gezerim artık..TV de falan görürseniz bilin ki benim
Evettttben ben bennnnnnnn yaz beni ilk başa kuzummm...bugün iş yok mu senin???? ayyy ne güsselllll
Saol cnm sizede kolay gelsinEvetttt
yaklasik 2yildir cmt gunleri tatillll
tabi şantiyeden ariyorlar ama telden hallediyorum.
temizlik var bugun her cmt yardimci geliyor
eskiden ayda 2 ayda vs gelirdi
artik her cmt birkujreyiz
o benim canimm arkadasim aileden biri artik cok dertler cekti yavrum simdi rahat sukur olsun
soguk bir hava var bakalim neler yapacagiz bugun
ben gecen hafta salon perdelerini yikamistim mis gibi hala kokuyor
bygun calisma ve yatak idakarini yikarim
kolayliklar herkese
sana da kolay gelsin canım, eee sporu ne zaman yapacağızzz????Evetttt
yaklasik 2yildir cmt gunleri tatillll
tabi şantiyeden ariyorlar ama telden hallediyorum.
temizlik var bugun her cmt yardimci geliyor
eskiden ayda 2 ayda vs gelirdi
artik her cmt birkujreyiz
o benim canimm arkadasim aileden biri artik cok dertler cekti yavrum simdi rahat sukur olsun
soguk bir hava var bakalim neler yapacagiz bugun
ben gecen hafta salon perdelerini yikamistim mis gibi hala kokuyor
bygun calisma ve yatak idakarini yikarim
kolayliklar herkese
tahmin ediyorum canım, normal insanın ne işi var buradaBende o delilik var uykuda kavga etsem eşimi dövüyorum yanımda konuşsam sesli konuşuyorum aglasam gerçek alıyorum tambi deliyim yani