Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Dun aksam o kadar yorgundumki kolum kalkmiyordu guc bele esime cocuklara yemek verdim .
Kendim bisey yemedim bir elma yedim yemek yemedim biraz diziye bakdim dedim uyuyayim karnim zil caliyordu abba neyseki uyudum sabah kalkar kalkmaz boyuk bardak ilik su sirkeli icdim yarim saat sonrada yesil kahvemi icdim .
Hala yorgunun dun 2 tane pasta yapdim onun susudu pusududerken beynim cok yoruldu

günydın canlarrrrrrrrrrrrrrr

bu sabah son derece hantal, ağırlaşmış ve keyifsiz uyandım...yok vallahi miktarı önemli değil, bulgur,mercimek baklagiller beni şişiriyor...ellerim, parmaklarım şişmiş...

bugün cezalıyım hiç bir şey yok bana...kaçta acıkırım bilmiyorum, sadece salata var bugün

bi daha unutursam hatırlatın olur mu kızlar

bugün kesinlikle bi hareket yapacağım..koşu bandına mı çıkarım, dans mı ederim, leslie mi olur bilemiyorum ama o hareket olmadan ben kilo ve-re-mi-yo-rum ve bu benim kaz kafama girmiyor bi türlü

ayrıca bugün yapılacaklar arasında saç boyama var, 2 haftadır erteliyordum az sonra saçlarımı boyayacağım...

sabah rutinimi tamamladım sayılır..makinaya çamaşır atıldı, ev toparlandı, fırsat bulursam tülleri de yıkayacağım bugün...

hava kapalı,sisli, puslu,soğuk bi sabaha uyandım....dışarı çıkmayacağım artık bugün....buralardayım yani

iyi uykular kuzuuummm, uyuyorsundur şimdi mışıl mışılllll,
bence de senin kabak karıştırdı bizim kafaları
benim mide hala şiş...o guruldama hissini özledim ya la

günaydın canımmm, görürsün inşallah yakın zamanda 70 rakamını

Bonban fena patladı cnm sana güzel uykular mışıl mışıl uyu

kızlar gece rüyamda, estetik ameliyat olmak için yatmışım hastaneye... benim ayaklarımhafif düz tabandır tabanlarımdan olacakmışım diyorum ki hazır yatmışken burnumu da düzeltelim...bekle bekle sıra bana gelmiyor, sonra bi pişmanlık duyuyorum, burnumu yaparlarsa ya bozulursa simam diye vazgeçip ameliyat elbisesi ile kaçıyorum hastaneden kabustu resmen... ey bulgur sen nelere kadirsin dedim uyanınca

Bundan sonra 5 kere düşün yerken bide uykulu gerçek kaçıyomuşsun yataktan

Burdada hava kapalı hiç iş yapasım yok ama mecbur bi kahve içwlim belki iyi gelir

ben ben bennnnnnnn yaz beni ilk başa kuzummm...bugün iş yok mu senin???? ayyy ne güsselllll
Evetttt
yaklasik 2yildir cmt gunleri tatillll
tabi şantiyeden ariyorlar ama telden hallediyorum.
temizlik var bugun her cmt yardimci geliyor
eskiden ayda 2 ayda vs gelirdi
artik her cmt birkujreyiz
o benim canimm arkadasim aileden biri artik cok dertler cekti yavrum simdi rahat sukur olsun
soguk bir hava var bakalim neler yapacagiz bugun
ben gecen hafta salon perdelerini yikamistim mis gibi hala kokuyor
bygun calisma ve yatak idakarini yikarim
kolayliklar herkese

Saol cnm sizede kolay gelsin

sana da kolay gelsin canım, eee sporu ne zaman yapacağızzz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…