Aaaa bulamamıştır demekki bu saatte yarın alır, yarın yersin1 buçuk durum çiğköfte yedim pasta falan yok almamjs
Sende cnm prensesler gibi uyuHaydi yatalım o halde coook optum sizleri kızlar, Allah'a emanet olun
Beraber yaparız sabah uyanınca o zamanHer sabah 6 da kalkıyorum, sorunum zamansızlık değil de, içimden gelmiyor bi türlü
Sen de kuzummmmSende cnm prensesler gibi uyu
sarıl yat uyu eşineAman ne gece
O saatte miriba diyelim ama spor yapamam tatlimmm, eşimle kahve içiyoruz,yolcu etmeliyim onuBeraber yaparız sabah uyanınca o zaman
6 olmayabilir benim kalkmam
baharda 5,30 da uyanabiliyorum ama şu an 6 zor
7 7,30 bir görüşelim sabah sana miribaaaa diyeyim diyebilirsem belki 8 olur enn geççç
ee gittiğinde yapalımO saatte miriba diyelim ama spor yapamam tatlimmm, eşimle kahve içiyoruz,yolcu etmeliyim onu
Ben doğum günü olduğunu sadece ima etmiştim anlamamış gerçekten unutmuş ondan pasta yokAaaa bulamamıştır demekki bu saatte yarın alır, yarın yersin
Tamam canimmm, öptüm seni hadi iyi uykular,Allah rahatlık versinnnee gittiğinde yapalım
haberleşiriz
Yarın alırsınız sıkma canını sakın..Geç olsun güç olmasın..Sağlık olsun, vardır bunda da bi hayır...Ben doğum günü olduğunu sadece ima etmiştim anlamamış gerçekten unutmuş ondan pasta yok
Bugüne özeldi yarın yemem dahaYarın alırsınız sıkma canını sakın..Geç olsun güç olmasın..Sağlık olsun, vardır bunda da bi hayır...
Önemli olan birbirinize olan sevginiz canım dünyanın en güzel hediyeside birbirinize verdiginiz evladınız geri boş tatlım takılma yüzünüzden tebessüm eksik olmasın canım bunlar teferruat ben hatırlattıgım halde unuttuyo umursama cnmAman ne gece
Aynen canım çok doğruÖnemli olan birbirinize olan sevginiz canım dünyanın en güzel hediyeside birbirinize verdiginiz evladınız geri boş tatlım takılma yüzünüzden tebessüm eksik olmasın canım bunlar teferruat ben hatırlattıgım halde unuttuyo umursama cnm
İyi geceler canım ben kaçar çocuklar uyudu mutfagı toplucam daha herkese deliksiz güzel uykular yeni birgüne mutlulukla uyanalım inşallahAynen canım çok doğruCilekli Turtam yıllar içinde neler unutulacak, önemli olan sağlığınız, ağız tadınız yerinde olsun..
Ben de yatiyorum canım iyi gecelerrrİyi geceler canım ben kaçar çocuklar uyudu mutfagı toplucam daha herkese deliksiz güzel uykular yeni birgüne mutlulukla uyanalım inşallah
İnsana değer vermektir hatırlamak kutlamak misilleme yaptı bana ..Aynen canım çok doğruCilekli Turtam yıllar içinde neler unutulacak, önemli olan sağlığınız, ağız tadınız yerinde olsun..