Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Her sabah 6 da kalkıyorum, sorunum zamansızlık değil de, içimden gelmiyor bi türlü
Beraber yaparız sabah uyanınca o zaman
6 olmayabilir benim kalkmam
baharda 5,30 da uyanabiliyorum ama şu an 6 zor
7 7,30 bir görüşelim sabah sana miribaaaa diyeyim diyebilirsem belki 8 olur enn geççç

Beraber yaparız sabah uyanınca o zaman
6 olmayabilir benim kalkmam
baharda 5,30 da uyanabiliyorum ama şu an 6 zor
7 7,30 bir görüşelim sabah sana miribaaaa diyeyim diyebilirsem belki 8 olur enn geççç
O saatte miriba diyelim ama spor yapamam tatlimmm, eşimle kahve içiyoruz,yolcu etmeliyim onu

Aynen canım çok doğru Cilekli Turtam yıllar içinde neler unutulacak, önemli olan sağlığınız, ağız tadınız yerinde olsun..

günaydınnn
dün bombayı ortaya koydum gittim ama bir daha pişirdiğim şeyleri yazmicam. son mesajımı yazdıktan sonra baskın yedim, eşim geldi. neyse yazdıklarınızı okuyabildim:)
uyumamam gerekiyor ama yine girdim yatağa midem de guruldayıp duruyor..

Gunaydin kizlar hepinize guzel hun olsun sabah gunesi evinize kalbinize nur sacsin
Naslsiniz menim diyet arkadaslarimoh yazilarinizi okudum yesil kahvemi icdim .
Kizlar henuz tartiya cikmadim amma sanki suzulmusum kendimde fark ediyorum sanki kilolar gediyor .
Esime sordum dun bana bak kilom getmismi dedi sanki birazcik bacaklarin belin incelmis yuzumde de hiss ediliyor.
Birce 70 rakamin gore bilseydim amma ulamrim gorurumyoksa gormeden olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…