- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
Sende benim gibisin desenehava aslında inanılmaz güzel, kapalı yağmur yağdı yağacak... kendimi kaldırabilirsem çıkayım istiyorum aslında, bi tur atayım...her gün markete gidiyorum dolap yine de bomboş...ay hiçbir şeyler tatmin etmiyor bu ara beni sanırım
gidip gidip bissürü şey alıp geliyorum ama asıl almam gereken hiç bir şeyi almamış oluyorum...ne halt ediyorum farkında değilim...
dün havuçla beraber yoğurt ve yumurta da alacaktım ben gidip indirimden 1 kavanoz,1 adet şampuan-indirimli diye- japon yapıştırıcısı ve çakmak alıp gelmişim...yoğurt nerde? yok...yumurta nerdehava aslında inanılmaz güzel, kapalı yağmur yağdı yağacak... kendimi kaldırabilirsem çıkayım istiyorum aslında, bi tur atayım...her gün markete gidiyorum dolap yine de bomboş...ay hiçbir şeyler tatmin etmiyor bu ara beni sanırım
gidip gidip bissürü şey alıp geliyorum ama asıl almam gereken hiç bir şeyi almamış oluyorum...ne halt ediyorum farkında değilim...
ahah allahım yaa indirimi görünce aklımın karışıyor ne olursa olsundün havuçla beraber yoğurt ve yumurta da alacaktım ben gidip indirimden 1 kavanoz,1 adet şampuan-indirimli diye- japon yapıştırıcısı ve çakmak alıp gelmişim...yoğurt nerde? yok...yumurta nerdeo da yok
aklım bi karış havada bu ara...
bi garibim, Türk kahvesi bitmişti annemle içeriz diye dün öğleyin almıştım, paketi açıp nescafenin üstüne doldurmuşum, sabah nescafe içeceğiz arıyorum yok, bi baktım ki Türk kahve kavanozu boş...nescafe ve Türk kahvesini karıştırmışım iyi miSende benim gibisin desene
Oohhhh mis gibi görünüyorEki Görüntüle 1948028
yok böyle bir renk.. resmen kızartma gibi oldu! haşlama olmasın diye suyunu ısrarla az tuttum. teşekkürlerno_name_ ciğim:)
sarımsaklı yoğurtla yicem şimdi
süppper olmuşşş, ellerine sağlık tatlımmm, misss, afiyetler olsunEki Görüntüle 1948028
yok böyle bir renk.. resmen kızartma gibi oldu! haşlama olmasın diye suyunu ısrarla az tuttum. teşekkürlerno_name_ ciğim:)
Bide öyle dene bakalım nasıl oluyor güzelse bizde yaparizbi garibim, Türk kahvesi bitmişti annemle içeriz diye dün öğleyin almıştım, paketi açıp nescafenin üstüne doldurmuşum, sabah nescafe içeceğiz arıyorum yok, bi baktım ki Türk kahve kavanozu boş...nescafe ve Türk kahvesini karıştırmışım iyi mi
hahahaha :)Bide öyle dene bakalım nasıl oluyor güzelse bizde yapariz
demekki b vitamini alamıyoruz yeterli..b12 vitamin eksikliği unutkanlık yapar aslında...no_name_ markete liste yapıp gitsen? çok işine yarar.
bende de bu aralar unutkanlık çok fazla, bazen 1 dakika önce ne yaptığımı unutuyorum.
olabilir haklısın. evde de b12 hapı var he.. eşime veriyorum. ben de alsam iyi olacak.demekki b vitamini alamıyoruz yeterli..b12 vitamin eksikliği unutkanlık yapar aslında...
arada almalı galiba, kırmızı et ciğer falan yemedik bu ara..takviye iyi olabilir..foliki unutma şekerim önemli o..ben de her gün içiyorum 1 tane az önce içtim hattaolabilir haklısın. evde de b12 hapı var he.. eşime veriyorum. ben de alsam iyi olacak.
hiiii dün folik asitimi almayı unutmuşuum
evet tamam canım. B12 ve diğer B vitaminleri bakliyatta var aslında. fasulyede özellikle.arada almalı galiba, kırmızı et ciğer falan yemedik bu ara..takviye iyi olabilir..foliki unutma şekerim önemli o..ben de her gün içiyorum 1 tane az önce içtim hatta
beğenmene çook sevindim tatlışşş, bence de süpper bi diyet yemeğiyemin ederim karnabahar o kadar güzel oldu ki, dolmaya tercih ederim. o kadar da doyurucu ki
Çok güzel görünüyor seninki de canımm afiyet olsunyemin ederim karnabahar o kadar güzel oldu ki, dolmaya tercih ederim. o kadar da doyurucu ki
canım malzemen ne var? geçen yazdığım kabak da çok hafif ve lezzetli oluyorno_name_ hafta sonu için ne pişirsem ne yesem acaba?
pazar günü balık var planımda, fırın olur sanırım
cmt günü için ne yapsam?
Afiyet olsun yedikce yağların erisin cnmEki Görüntüle 1948028