Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Sende benim gibisin desene

dün havuçla beraber yoğurt ve yumurta da alacaktım ben gidip indirimden 1 kavanoz,1 adet şampuan-indirimli diye- japon yapıştırıcısı ve çakmak alıp gelmişim...yoğurt nerde? yok...yumurta nerde o da yok

aklım bi karış havada bu ara...

ahah allahım yaa indirimi görünce aklımın karışıyor ne olursa olsun

Sende benim gibisin desene
bi garibim, Türk kahvesi bitmişti annemle içeriz diye dün öğleyin almıştım, paketi açıp nescafenin üstüne doldurmuşum, sabah nescafe içeceğiz arıyorum yok, bi baktım ki Türk kahve kavanozu boş...nescafe ve Türk kahvesini karıştırmışım iyi mi

Bide öyle dene bakalım nasıl oluyor güzelse bizde yapariz

olabilir haklısın. evde de b12 hapı var he.. eşime veriyorum. ben de alsam iyi olacak.
hiiii dün folik asitimi almayı unutmuşuum
arada almalı galiba, kırmızı et ciğer falan yemedik bu ara..takviye iyi olabilir..foliki unutma şekerim önemli o..ben de her gün içiyorum 1 tane az önce içtim hatta

arada almalı galiba, kırmızı et ciğer falan yemedik bu ara..takviye iyi olabilir..foliki unutma şekerim önemli o..ben de her gün içiyorum 1 tane az önce içtim hatta
evet tamam canım. B12 ve diğer B vitaminleri bakliyatta var aslında. fasulyede özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…