- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
Akşama anlarız artıkkesin sana sürpriz yapacak belli :)
aynen tatlım çok şaşırdım...hiç bir şey olmamış gibi..elimin üstü tertemiz şu an, ben şokkkhadi canıııımay mucize krem buu! bak unutmuştum hemen süreyim suratıma
Benimde tipim cadı gibi saç baş birbirine girmiş üst baş facia akşama doğru azcik bakım yapım bari kendime hazırlıklı olayım ne olur ne olmazlatiyya cığıma katlıyorum akşama bi sürpriz olacak mutlaka...
süslen azıcık tatlım ne olur ne olmazBenimde tipim cadı gibi saç baş birbirine girmiş üst baş facia akşama doğru azcik bakım yapım bari kendime hazırlıklı olayım ne olur ne olmaz
ohhh missssskarnabaharım pişiyor, pişiyor,pişiyor
karnabaharım pişiyor, pişiyor, hey!
Oh afiyet olsun gayet güzel :)Yoğun bir gün,
kahvaltımı henüz yaptım öğle yemeği niyetine.
2 yumurta+beyaz peynir+4 çeri domates+1 salatalık biraz maydanoz+8 zeytin
yemekhaneden salata aldım 1 kase ve içine izmir köfteden 1 adet koydum, öğleden sonra acıkırsam yiyeceğim.
akşama sevgilino_name_ tarifi ile yaptığım karnabaharı yiyeceğim sarımsak ve yoğurt ekleyip....
aynen güzelce bakım yap süslen. hiçbişey olmazsa 2. çocuk olurBenimde tipim cadı gibi saç baş birbirine girmiş üst baş facia akşama doğru azcik bakım yapım bari kendime hazırlıklı olayım ne olur ne olmaz
O olması imkansız regliyimaynen güzelce bakım yap süslen. hiçbişey olmazsa 2. çocuk olur
yumurta kasları tamir eder. bide arada süt iç canım tarçınlıKızlar sabah kahvaltisinda az bisi PEYNİRLİ YUMURTA yedim yeşilçay içtim . Çok az yiyorum kaslarim erimez dimi ? Dün 3 bucuktan sonra ağzıma daha az önce az bisi yumurta sürdüm gerçi acta değilim ama
harika bir menü afiyetler olsunnYoğun bir gün,
yemekhaneden salata aldım 1 kase ve içine izmir köfteden 1 adet koydum, öğleden sonra acıkırsam yiyeceğim.
akşama sevgilino_name_ tarifi ile yaptığım karnabaharı yiyeceğim sarımsak ve yoğurt ekleyip....
Sutumude içiyorum hergün bir BARDAK tarcinli zaten tarcinli süt icmesem mümkün değil bu kadar abur cubura saldirmadan duramazdimyumurta kasları tamir eder. bide arada süt iç canım tarçınlı
Ben unutmasın diye telefonun hatırlatıcısına ekliyorum ihtimale bırakmayayım diye sende öyle yap garanti olurValla hiç öyle görünmüyor kahvaltı falan yaptık hiç belli etmedi geçen 22si onun doğum günüydü ben unuttum diye darildi baya şimdi oda ya gerçekten unuttu yada untmus gibi yapicak
Aaa bu niye hiç aklıma gelmedi supersin önemli günleri öyle yapayım bende :) teşekkür ederim :)Ben unutmasın diye telefonun hatırlatıcısına ekliyorum ihtimale bırakmayayım diye sende öyle yap garanti olur
süppersin afiyet olsun tatlımmmm, ben de markete gitmeliyim yoğurdum yine bitmiş...Yoğun bir gün,
Süper oluyo önemli günleri birgün öncesinden hatırlatmaya başlıyo cnm rica ederimAaa bu niye hiç aklıma gelmedi supersin önemli günleri öyle yapayım bende :) teşekkür ederim :)