Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Yoğun bir gün,
kahvaltımı henüz yaptım öğle yemeği niyetine.
2 yumurta+beyaz peynir+4 çeri domates+1 salatalık biraz maydanoz+8 zeytin

yemekhaneden salata aldım 1 kase ve içine izmir köfteden 1 adet koydum, öğleden sonra acıkırsam yiyeceğim.
akşama sevgili no_name_ tarifi ile yaptığım karnabaharı yiyeceğim sarımsak ve yoğurt ekleyip....

Oh afiyet olsun gayet güzel :)

Kızlar sabah kahvaltisinda az bisi PEYNİRLİ YUMURTA yedim yeşilçay içtim . Çok az yiyorum kaslarim erimez dimi ? Dün 3 bucuktan sonra ağzıma daha az önce az bisi yumurta sürdüm gerçi acta değilim ama
yumurta kasları tamir eder. bide arada süt iç canım tarçınlı

harika bir menü afiyetler olsunn

Valla hiç öyle görünmüyor kahvaltı falan yaptık hiç belli etmedi geçen 22si onun doğum günüydü ben unuttum diye darildi baya şimdi oda ya gerçekten unuttu yada untmus gibi yapicak
Ben unutmasın diye telefonun hatırlatıcısına ekliyorum ihtimale bırakmayayım diye sende öyle yap garanti olur

süppersin afiyet olsun tatlımmmm, ben de markete gitmeliyim yoğurdum yine bitmiş...
benim yediğim yoğurdun haddi hesabı yok, yetişemiyorum kendime...

hava aslında inanılmaz güzel, kapalı yağmur yağdı yağacak... kendimi kaldırabilirsem çıkayım istiyorum aslında, bi tur atayım...her gün markete gidiyorum dolap yine de bomboş...ay hiçbir şeyler tatmin etmiyor bu ara beni sanırım

gidip gidip bissürü şey alıp geliyorum ama asıl almam gereken hiç bir şeyi almamış oluyorum...ne halt ediyorum farkında değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…