Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Dün tek öuün yedin vücut yorgun düşmüş olabilir gezdin az gıda aldın bir kahve iç toparlarsın inşallah
içeyim bari hakkaten, canım çok bir şeyler çekiyor ama karnım tok...heryerim ağrıyor gibi, bi karışık gün tatlım...çok saol hemen kahvemi yapıyorum

Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn
Cilekli Turtam
Sevdiklerinle geçir koccaaa mutlu sağlıklı aşkkkkla para ile dopppdolu bir yaşıııı
kaç oldun gıııııı
22,5 muuuuu
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için kuzum 21 oldum 20 dolu dolu doldurdum

hatırlamıştır o, sürpriz yapacaktır
Valla hiç öyle görünmüyor kahvaltı falan yaptık hiç belli etmedi geçen 22si onun doğum günüydü ben unuttum diye darildi baya şimdi oda ya gerçekten unuttu yada untmus gibi yapicak

Valla hiç öyle görünmüyor kahvaltı falan yaptık hiç belli etmedi geçen 22si onun doğum günüydü ben unuttum diye darildi baya şimdi oda ya gerçekten unuttu yada untmus gibi yapicak
ah be kuzum sen niye unuttun onunkini, ayıp olmuş bugün ne yaparsa yapsın ya da yapmazsa da haketmişsin, yap pastanı otur akşam eşini bekle

kızlar çok acayip bir şey oldu, sabah elimi dolabın kenarı çizmişti, elimin üstü boydan boya kızarık çizgi oldu ve kabardı, acıyordu, az önce e vitamin karışımlı nemlendiriciden azıcık sürdüm. sabahtan beri şiş ve acıyordu, 5 dakika içinde ne çizilen yerin izi kaldı, ne şişlik, ne de kızartı, şaka gibiiii...aklınızda olsun...

hadi canıııım ay mucize krem buu! bak unutmuştum hemen süreyim suratıma

ah be kuzum sen niye unuttun onunkini, ayıp olmuş bugün ne yaparsa yapsın ya da yapmazsa da haketmişsin, yap pastanı otur akşam eşini bekle
Pasta alırsa alır almazsada napim ben pasta yapmayı bilmiyorum hem malzeme yok zaten ya aklimdaydi 3gun öncesinden unutmuşum ogün benim ufaklık bende akil mi bırakıyor bi yaramaz bi yaramaz peşinde kostrmaktan bazen kendimi unutuyorum

Way be. İyimis bende alayım bundan bizimki yaramazliktan hergün biyerini yara ediyor kullanırım bende

kutlayacak bence misilleme yapacağını hiç sanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…