- 28 Ocak 2017
- 1.389
- 3.885
Cilekli Turtam dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle sağlıklı hayırlı bir ömrün olsun canım nice yıllara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım 2 yumurtadan omlet yaptım, biraz domates,biber ve azıcık akşamki karnabahardan yedim...no_name_ canım ne yedin kahvaltıda?
afiyet olsun canım. ben de kahvaltımı yaptım. şimdi karnabaharı senin anlattığın gibi pişirecem. foto atarım:)tatlım 2 yumurtadan omlet yaptım, biraz domates,biber ve azıcık akşamki karnabahardan yedim...
afiyet olsun kuzum, yap vallahi pek lezzetli ve diyet olmuş..bekliyorum fotonu da :)afiyet olsun canım. ben de kahvaltımı yaptım. şimdi karnabaharı senin anlattığın gibi pişirecem. foto atarım:)
Dün tek öuün yedin vücut yorgun düşmüş olabilir gezdin az gıda aldın bir kahve iç toparlarsın inşallahmaşallah canım...vallahi zımba gibi başlamıştım, kahvaltımı bile yaptım bugün ama bi enerjim düşmeye başladı..neden bilmiyorum
içeyim bari hakkaten, canım çok bir şeyler çekiyor ama karnım tok...heryerim ağrıyor gibi, bi karışık gün tatlım...çok saol hemen kahvemi yapıyorumDün tek öuün yedin vücut yorgun düşmüş olabilir gezdin az gıda aldın bir kahve iç toparlarsın inşallah
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için kuzum 21 oldum 20 dolu dolu doldurdum
Doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn
Cilekli Turtam
Sevdiklerinle geçir koccaaa mutlu sağlıklı aşkkkkla para ile dopppdolu bir yaşıııı
kaç oldun gıııııı
22,5 muuuuu
Valla hiç öyle görünmüyor kahvaltı falan yaptık hiç belli etmedi geçen 22si onun doğum günüydü ben unuttum diye darildi baya şimdi oda ya gerçekten unuttu yada untmus gibi yapicakhatırlamıştır o, sürpriz yapacaktır
Çok teşekkür ederim kuzumCilekli Turtam dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle sağlıklı hayırlı bir ömrün olsun canım nice yıllara
ah be kuzum sen niye unuttun onunkini, ayıp olmuş bugün ne yaparsa yapsın ya da yapmazsa da haketmişsin, yap pastanı otur akşam eşini bekleValla hiç öyle görünmüyor kahvaltı falan yaptık hiç belli etmedi geçen 22si onun doğum günüydü ben unuttum diye darildi baya şimdi oda ya gerçekten unuttu yada untmus gibi yapicak
hadi canıııım ay mucize krem buu! bak unutmuştum hemen süreyim suratımakızlar çok acayip bir şey oldu, sabah elimi dolabın kenarı çizmişti, elimin üstü boydan boya kızarık çizgi oldu ve kabardı, acıyordu, az önce e vitamin karışımlı nemlendiriciden azıcık sürdüm. sabahtan beri şiş ve acıyordu, 5 dakika içinde ne çizilen yerin izi kaldı, ne şişlik, ne de kızartı, şaka gibiiii...aklınızda olsun...
Pasta alırsa alır almazsada napim ben pasta yapmayı bilmiyorum hem malzeme yok zaten ya aklimdaydi 3gun öncesinden unutmuşum ogün benim ufaklık bende akil mi bırakıyor bi yaramaz bi yaramaz peşinde kostrmaktan bazen kendimi unutuyorumah be kuzum sen niye unuttun onunkini, ayıp olmuş bugün ne yaparsa yapsın ya da yapmazsa da haketmişsin, yap pastanı otur akşam eşini bekle
kızlar çok acayip bir şey oldu, sabah elimi dolabın kenarı çizmişti, elimin üstü boydan boya kızarık çizgi oldu ve kabardı, acıyordu, az önce e vitamin karışımlı nemlendiriciden azıcık sürdüm. sabahtan beri şiş ve acıyordu, 5 dakika içinde ne çizilen yerin izi kaldı, ne şişlik, ne de kızartı, şaka gibiiii...aklınızda olsun...[/QUO
Way be. İyimis bende alayım bundan bizimki yaramazliktan hergün biyerini yara ediyor kullanırım bendekızlar çok acayip bir şey oldu, sabah elimi dolabın kenarı çizmişti, elimin üstü boydan boya kızarık çizgi oldu ve kabardı, acıyordu, az önce e vitamin karışımlı nemlendiriciden azıcık sürdüm. sabahtan beri şiş ve acıyordu, 5 dakika içinde ne çizilen yerin izi kaldı, ne şişlik, ne de kızartı, şaka gibiiii...aklınızda olsun...
kutlayacak bence misilleme yapacağını hiç sanmıyorum :)Pasta alırsa alır almazsada napim ben pasta yapmayı bilmiyorum hem malzeme yok zaten ya aklimdaydi 3gun öncesinden unutmuşum ogün benim ufaklık bende akil mi bırakıyor bi yaramaz bi yaramaz peşinde kostrmaktan bazen kendimi unutuyorum
Bakalım artık bugünde hiç suslenmedigi kadar süslendi çıktı evden ise gidiyorum diye anlamadım garip geldi arada bu kadar suslenirdi sadece denk mi geldi nedirkutlayacak bence misilleme yapacağını hiç sanmıyorum :)
kesin sana sürpriz yapacak belli :)Bakalım artık bugünde hiç suslenmedigi kadar süslendi çıktı evden ise gidiyorum diye anlamadım garip geldi arada bu kadar suslenirdi sadece denk mi geldi nedir
onun için yazdım ben de evde bebeleri olanlar bi baksın hakkaten, şoktayım şu an...Way be. İyimis bende alayım bundan bizimki yaramazliktan hergün biyerini yara ediyor kullanırım bende