Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
canım gayet güzel. bu kilonu koru ve ideal kilona inmeye çalış. yürüyüş çok iyi olur.
bence sağlıklı beslenmede altın anahtarlar şunlar:
kızartma, hazır abur cubur, hazır meyve suyu, kola, hamurişi, beyaz şekerli tatlı yenmeyecek
sabah kahvaltısı mutlaka çok güzel yapılacak
gece geç saatte yemek yenilmeyecek
bol su içilecek
her besin grubundan (protein, karbonhidrat, kalsiyum, vitamin vs.) dengeli bir şekilde alınacak
porsiyonlar az olacak

ay bayilacayimmmmm herkeste bi alınganlık, diyet sinir sistemimizi mi bozuyor ki laaa :)

ikinci bi kurala kadar diyette alınmak, küsmek, surat asmak, köşeye çekilmek YASSAHTIRRRRR
alınganlık yapmadım kiiii
sadece küstüm
şaka kız:) sana yaptığım trip, triplerin en güzeli:)
kaynanam arıyor

Çok teşekkür ediyorum canım iyi dileklerin için aynen yarın hiç bişey olmamış gibi devam edicem ama bozcam diye de abartmiycam tabi :)

iyi kı dogdunnnn turtam, iyi ki doğdun,iyi ki doğdun, mutlu yıllardır sanaaaaaa Cilekli Turtam

Doooom günü çocuuuuuu, nice mutlu, güzel,keyifli , sağlıklı yılların olsun inşallah beybimmmmm

Çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız çok mutlu oldum eşim hatirlamamis gibi bugün doğum günümü

Tam bir sene icersinde verdiyim kilolarda cox ezyetler cekdim
Alti ay kadar patatesi kizartrdim reime cocuklarima vererdim birtanesinde agzima surmezdim tabaga koydugum patates kizartmasini koklardim beynime sanki signal gederdi kendimede patatesi hasliyib yeyerdim simdide oyleyim kizartarim esime vererim bir tanasen agzima atarim asla daha elim yemeye getmez kendime kural koyuyorum ki yememelisin sunlardan

Küsmedim zaten cnm, bir anlık bir alinganlığım oldu sadece
Ayy hic öyle fesatlık için yazmadım ya. Sevincimi paylaşayım dedim. Ama üslubum uygun olmamiş sanırim

Evet zaten bunu düşündüğüm icin bir anda okuyunca kırıldım belkide. Ama dedigim gibi bir anlık alınganlığıma geldi muhtemelen. Yoksa kimseyi kirmak icin yada fesatlik olsun diye yazmadim

ay bayilacayimmmmm herkeste bi alınganlık, diyet sinir sistemimizi mi bozuyor ki laaa :)

ikinci bi kurala kadar diyette alınmak, küsmek, surat asmak, köşeye çekilmek YASSAHTIRRRRR

Saka bir yana ben ne zaman ac olsam sinirli olurum. Bu sekilde bir beslenmeye başladıgimdan beri azıcık duygularim da degisti. Herkes fark etti bende bu durumu :)

Kızartmalar, hazır meyve sulari, asitli icecekler bunlarin hicbirini tuketmiyorum zaten canim. Annem kücukken aliştirmamiş. Bende sevip başlamadım. Benim tek zaafim dondurma, cikolata hamur işi. Bunlara kısıtlama getirdigim surece devam edebilirim muhtemelen

canım biliyorum fesatlık için yazmadığını, takılıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…