- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
kızımmm sen buradayken bile özlüyoruz seni, uyuyorsun diye ilişmedik :)tam 3 saattir yokum ve kimse beni özlememiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızımmm sen buradayken bile özlüyoruz seni, uyuyorsun diye ilişmedik :)tam 3 saattir yokum ve kimse beni özlememiş
ay bayilacayimmmmm herkeste bi alınganlık, diyet sinir sistemimizi mi bozuyor ki laaa :)tam 3 saattir yokum ve kimse beni özlememiş
canım gayet güzel. bu kilonu koru ve ideal kilona inmeye çalış. yürüyüş çok iyi olur.Saol cnm :)
Ayyy utandım şimdi. Kuzum bana bildirim gelmiyor ya. 10 kere etiketlensem en fazla 5i görünüyor. Mesela bir dua topiğinde bir arkadaş sağolsun hergün etiketliyor. Ama haftada en fazla 2 bildirim geliyor
Bu benim ilk diyetim ya cnm. Vücuttaki ödem gitti bir anda muhtemelen. Ama drvam ederesem gidecek.
Oldumu simdi abla yaa, insan bir motive eder. Aferin cnm vermişsin falan der. Çok kırıldım yani
Hem ben istediğim zaman kilo verebiliyorum demedimki sadece isteyince oluyor manasında yazdım. Cünkü bu kiloyu verebilmek icin cabaladım.Sadece yapmadıklarımı söyledim.
Onun dışında yaptıklarımı zaten buradan yazıyorum. Günde 2 öğün ama sağlıklı besleniyorum. Abur cuburu kestim. Yememek için evde bile bulundurmuyum. Elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum ama bu 2 lt olmuyor. Zamanla eskisi gibi olacakda demistim.
Zaten konunun başında öz eleştiri yapıpta başlamıştık. Diyet yapmıyoruz. Bunu yaşam stilimiz haline getirecegiz vs.. demistik. Evet saglıkli yiyecekler bulabilme konusunda yeni nesil olarak pek şanslı yetişmedik. Buna dikkat etmek artik bizim elimizde.
Ama yinede dedigim gibi ben bir onceki mesajımı. Sadece farkına varip yapabildiklerim sayesinde bile kilo verebildigim icin yazdim. Senin mesajını ise direk eleştiri olarak algıladım ve kırıldım
alınganlık yapmadım kiiiiay bayilacayimmmmm herkeste bi alınganlık, diyet sinir sistemimizi mi bozuyor ki laaa :)
ikinci bi kurala kadar diyette alınmak, küsmek, surat asmak, köşeye çekilmek YASSAHTIRRRRR
Çok teşekkür ediyorum canım iyi dileklerin için aynen yarın hiç bişey olmamış gibi devam edicem ama bozcam diye de abartmiycam tabi :)Canim bugun senin dogum gunun dimi senitebrik ediyorum hayatda basari mutluluk hep seninle olsun o guzel gozlerin her zaman sevinc goz yasiyla dolsun keser ga senden uzak olsuncanim yeni yasin sana ugur getirsin hayatda hec bir zaman ne edim demeyesin.Tum kalbimle seni tebrik ediyorum opdum canim kendine iyi bak diyeti bu gun pozsanda yarin yeniden devam et
Çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız çok mutlu oldum eşim hatirlamamis gibi bugün doğum günümüiyi kı dogdunnnn turtam, iyi ki doğdun,iyi ki doğdun, mutlu yıllardır sanaaaaaa Cilekli Turtam
Doooom günü çocuuuuuu, nice mutlu, güzel,keyifli , sağlıklı yılların olsun inşallah beybimmmmm
Çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sabah sabah cok mutlu ettiniz beni hiçte beklemiyordumCilekli Turtam sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yaşlara canım d.günün kutlu olsuunn
Kiz her yasin oz guzeliyi var derler allah yeterki guzel olan seyleri bize cox gormesin sevdiklerimiz yanimzda olsunÇok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için sabah sabah cok mutlu ettiniz beni hiçte beklemiyordum
hatırlamıştır o, sürpriz yapacaktırÇok teşekkür ediyorum iyiki varsınız çok mutlu oldum eşim hatirlamamis gibi bugün doğum günümü
Amin canım hayırlı cumalar günaydın kızlarherkeslere günaydın guzellerrrrr
Hayırlı cumalar, bol eksili, kacamaksiz guzelll bir gün olsun inşallah :)
saol canıım, günaydınnn, nasılsın bugün?Amin canım hayırlı cumalar günaydın kızlar
bildirim gelmiyor olabilir ya da çok yazışınca arada kaynıyor olabilir haklısın canım...
ben de etiket atıyorum atıyorum senden cevap gelmeyince üzülüyorum...
@zinnia cığımın seni kırmak gibi bi niyeti olduğunu asla sanmıyorum tatlım, kimse kırılıp üzülmesin topikte, öpüşün barışın lütfen bu hayırlı cuma gününde...
kızım sen de mesajı öyle bi yazmışsın ki fesatlanmadım desem yalan olur
sanki ohhh siz spor yapın aç gezin ben hepinizden çok kilo verdim bunları yapmadan gibi bi algı olmuş mesajında ama asla kırılma gücenme olmaz aramızda, herkesin bünyesi farklı benim çok samimi bi arkadaşım vardı, abartmıyorum 2 satte bir kız açlık krizine girerdi,ve her defasında tam bütün bir ekmek yerdi..ben öyle yemek yiyen bir insan görmedin..kız 48 kiloydu...bir tepsi ıslak kek yediğine şahidim... ben su içsem şişiyorum vücudum ödem yapıyor...yaş ilerledikçe de metabolizma düşüyor...ne yapalım yüce Rabbim de bizi böyle yaratmış, sen de bu konuda şanslı kullarındansın maşallahhhh...
Canım benim, yazdıklarımı bir kez daha sakince oku lütfen,
hızlıca değil,
Mevleviyi okur gibi
alınmadan hiç bir cümleden
özellikle ayrı yazdım önce kendime sonra hepinize yazıyorum bunları diye...
üye olduğumda ilk cümlelerim sana idi, sana olan yaklaşımımı unutma aklının bir köşesinde dursun, her daim...
eğer bunu aklının bir köşesinde tutarsan benim sana olan duygularımı bilirsen seni kırmayacağımı da bilirsin...
ne demiştim sana : bu kadar naif bir insanı acaba kime alabilirim , kimin hayatının güzelleştirmesine sebep olabilirim...
senin annen ile olan münasebetin konuşmaların yaşadıkların bunları 1 2 cümle ile anlatışın...
öpüyorum güzel gözlerinden
yanaklarının allığından
minnak ellerinden...
anla beni....
ay bayilacayimmmmm herkeste bi alınganlık, diyet sinir sistemimizi mi bozuyor ki laaa :)
ikinci bi kurala kadar diyette alınmak, küsmek, surat asmak, köşeye çekilmek YASSAHTIRRRRR
Kızartmalar, hazır meyve sulari, asitli icecekler bunlarin hicbirini tuketmiyorum zaten canim. Annem kücukken aliştirmamiş. Bende sevip başlamadım. Benim tek zaafim dondurma, cikolata hamur işi. Bunlara kısıtlama getirdigim surece devam edebilirim muhtemelencanım gayet güzel. bu kilonu koru ve ideal kilona inmeye çalış. yürüyüş çok iyi olur.
bence sağlıklı beslenmede altın anahtarlar şunlar:
kızartma, hazır abur cubur, hazır meyve suyu, kola, hamurişi, beyaz şekerli tatlı yenmeyecek
sabah kahvaltısı mutlaka çok güzel yapılacak
gece geç saatte yemek yenilmeyecek
bol su içilecek
her besin grubundan (protein, karbonhidrat, kalsiyum, vitamin vs.) dengeli bir şekilde alınacak
porsiyonlar az olacak
Çok şükür iyiyim cnm sizler nasılsınız zımba gibi başlamışsınız güne maşallahsaol canıım, günaydınnn, nasılsın bugün?
canım biliyorum fesatlık için yazmadığını, takılıyorum sadeceKüsmedim zaten cnm, bir anlık bir alinganlığım oldu sadece
Ayy hic öyle fesatlık için yazmadım ya. Sevincimi paylaşayım dedim. Ama üslubum uygun olmamiş sanırim
Evet zaten bunu düşündüğüm icin bir anda okuyunca kırıldım belkide. Ama dedigim gibi bir anlık alınganlığıma geldi muhtemelen. Yoksa kimseyi kirmak icin yada fesatlik olsun diye yazmadim
Saka bir yana ben ne zaman ac olsam sinirli olurum. Bu sekilde bir beslenmeye başladıgimdan beri azıcık duygularim da degisti. Herkes fark etti bende bu durumu :)
Kızartmalar, hazır meyve sulari, asitli icecekler bunlarin hicbirini tuketmiyorum zaten canim. Annem kücukken aliştirmamiş. Bende sevip başlamadım. Benim tek zaafim dondurma, cikolata hamur işi. Bunlara kısıtlama getirdigim surece devam edebilirim muhtemelen
maşallah canım...vallahi zımba gibi başlamıştım, kahvaltımı bile yaptım bugün ama bi enerjim düşmeye başladı..neden bilmiyorumÇok şükür iyiyim cnm sizler nasılsınız zımba gibi başlamışsınız güne maşallah