Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
sempatik_kiz
Şimdiii cümeleye nereden başlasam?
4 kilo verdim diyorsun çokk güzel
senin yaşlarda ben de oturduğum yerde verirdim ne var laaa kilo vermekte ben nasıl veriyorum vs diye caka satardım millete.
Öncelikle kendim için söyleyeyim, kiloyu dış görünüşüm için değil artık ciddi şekilde sağlıklı olmak için vermeye çalışıyorum.
Çok samimiyim bu cümlemde önce sağlık için sonra görüntüm.

30 lu yaşların başında çok kilo aldığımda ise basardım sporun gözüne kar yağar ben sabahın köründe işe gitmeden yürüyüşe çıkardım.
Doğum sonrası yine aynı şekilde spor diyet vs vs
Haaa yaş oldu 45 nasıl mı veriyorum, ancak diyet spor ve sporda ağırlık vs olunca. 2 yıl önce bu böyle idi.

Ne öğrendim biliyor musun? ben de biliyorum her şeyi bak işte istediğim zaman verebiliyorum kiloyu derken yaş ilerleyince kazın ayağının öyle olmadığını öğrendim.

SAğlıklı beslenmeyi öğrenmek ve bunu yaşantının baş köşesine oturtmak gerektiğini öğrendim.

Ne gıcık bir cümle değil mi?

SAğlıklı beslenmeyi yaşantınızın baş köşesine oturtun.

Evet öyle fakat, ciddi şekilde hiç bir besin en azından benim çocukluğumda ki gibi değil, daldan elma kopartıp yiyen bizler artık marketlerden para ile almaya ve hem pahalı üstüne üstlük ne olduğu belirsiz şeyler yemeye başladık.

Ne yapacağız peki, neler öğrendi isek öğrendik biraz daha bilinçleneceğiz.
ÖZellikle biz kadınlar bunu kendimize empoze etmeliyiz.
Çünkü çocuklarımıza bunu öğretecek bizleriz.
Birileri bizlere yardım etmeye çalışıyorsa can kulağı ile dinleyip okuyup kendimize en doğru geleni seçip ona göre bir beslenme türü kullancağız.

Kızlar, bu yazdıklarım önce kendime sonra hepinize...

kulak verelim birbirimizi dinleyelim, yardımcı olalım...

KAç tl civarı bu canımmm

çok haklısın canım, artık her şey çook sağlıksız maalesef..geçen bir yazı okumuştum şimdi paylaşayım senin yazın üzerine,

bizden 1 önceki nesil vücudun ihtiyacı olan tüm vitamin ve mineralleri günlük tüketilen gıdalardan alabilirken,şuan ihtiyacımız olan vitaminleri gıdalardan alabilmek için galonlarca süt içmek, kilolarca yemek gerekiyor ki, bunu alabilecek mide kapasitesi mevcut değil diyordu yazıda...o sebeple bu kadar vitamin reklamları patladı, doktorlar habire vitamin, mineral desteği yazıyor...maalesef biraz da kendi doktorumuz olma zamanı...

Evet canımm
Bu acı veriyor bana, kendi sülalemde 80 altı yaş ölüm yok 100 üzeri insanlar var, fakaat bizler çocuklarımız neler yaşayacak bilemiyoruz.

Allahım bize nasıl güzel bir dünya vermiş, doğada her şeyin çözümü fakat gel gör ki insanoğlu bunu kendi elleri ile mahvediyor....

aynen canım, maalesef durum bu biz dikkatli olarak kaçabiliriz sanırım bu ürünlerin zararlarından..mümkün mertebe koruyacağız artık kendimizi...

Fiyatı çok uygun, peki ne zamandır kullanıyorsun?
Alerjik bir durum vs olmadı değil mi?
olmadı canım benim cildim hassastır..3 hafta falan oldu sanırım, cilt tipin hassas ise 5 dakika falan beklet, bazıları 15 dk bekletmiş kızarıklık olmuş ama geçmiş..ben 5 dakika bekletip yıkıyorum, bi yanetkisi olmadı çok şükür şuana kadar

Tamam canımm
Biraz daha düşüneyim sanırım deneyeceğim bunu

Kiz masallah guzel getmis ha kilocuklarin afferin sana boyle azimli ol tez bir zamanda hedefine ulasirsi hadi opdum sagol
Saol cnm :)

Ayyy utandım şimdi. Kuzum bana bildirim gelmiyor ya. 10 kere etiketlensem en fazla 5i görünüyor. Mesela bir dua topiğinde bir arkadaş sağolsun hergün etiketliyor. Ama haftada en fazla 2 bildirim geliyor

1 haftada 4 kilo mu
Bu benim ilk diyetim ya cnm. Vücuttaki ödem gitti bir anda muhtemelen. Ama drvam ederesem gidecek.

Oldumu simdi abla yaa, insan bir motive eder. Aferin cnm vermişsin falan der. Çok kırıldım yani
Hem ben istediğim zaman kilo verebiliyorum demedimki sadece isteyince oluyor manasında yazdım. Cünkü bu kiloyu verebilmek icin cabaladım.Sadece yapmadıklarımı söyledim.

Onun dışında yaptıklarımı zaten buradan yazıyorum. Günde 2 öğün ama sağlıklı besleniyorum. Abur cuburu kestim. Yememek için evde bile bulundurmuyum. Elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum ama bu 2 lt olmuyor. Zamanla eskisi gibi olacakda demistim.

Zaten konunun başında öz eleştiri yapıpta başlamıştık. Diyet yapmıyoruz. Bunu yaşam stilimiz haline getirecegiz vs.. demistik. Evet saglıkli yiyecekler bulabilme konusunda yeni nesil olarak pek şanslı yetişmedik. Buna dikkat etmek artik bizim elimizde.

Ama yinede dedigim gibi ben bir onceki mesajımı. Sadece farkına varip yapabildiklerim sayesinde bile kilo verebildigim icin yazdim. Senin mesajını ise direk eleştiri olarak algıladım ve kırıldım

Yeniden merhaba kizlar
Bugun sporumu yapdim bugue isim cokdu deye sporu sabah yapayim ortadan kalkmis olsun
Bugun tam 2 tane pasta yapasiyam
Gelen giden cok olcak diye sporu erkenden yapdim sporuma basliyanda hic kendini hiss etmiyordum yapasim bile gelmiyordu ohhhh iyiki yapmisumdir kendime geldim sanki kendimi iyi hiss etdim bacaklarim yende yaniyor sanki iyneler batiyor.
Sabahdan bura 5 bardak suyu icmisim bitgi caylarimida icdim yesil kahvemide icmisim amma kahvalti yapmadim birazdan insallah 3 kasik kara bugday yogurtla nanae pul biberle yerim hem kahvalti niyetine hemde ara ogun ikisi birarda olur heralde bu vaxta kahvalti kalmaz yani sizler ne yapiyorsuz

tamam canım önce araştır istersen ben de bir şey almadan sürekli araştırırım :)
Canim senden rica etsem o kil maskesin nerden aliyorsun bana da deyermisin ezzanedenmi aliyorsun ya kozmetik satan yerlerdenmi sabah bende turkiyeye gediyorum ordan tapib alayim bende rica etsem fiyatinda yazarsan sevinerim

bildirim gelmiyor olabilir ya da çok yazışınca arada kaynıyor olabilir haklısın canım...

ben de etiket atıyorum atıyorum senden cevap gelmeyince üzülüyorum...

zinnia cığımın seni kırmak gibi bi niyeti olduğunu asla sanmıyorum tatlım, kimse kırılıp üzülmesin topikte, öpüşün barışın lütfen bu hayırlı cuma gününde...

kızım sen de mesajı öyle bi yazmışsın ki fesatlanmadım desem yalan olur
sanki ohhh siz spor yapın aç gezin ben hepinizden çok kilo verdim bunları yapmadan gibi bi algı olmuş mesajında ama asla kırılma gücenme olmaz aramızda, herkesin bünyesi farklı benim çok samimi bi arkadaşım vardı, abartmıyorum 2 satte bir kız açlık krizine girerdi,ve her defasında tam bütün bir ekmek yerdi..ben öyle yemek yiyen bir insan görmedin..kız 48 kiloydu...bir tepsi ıslak kek yediğine şahidim... ben su içsem şişiyorum vücudum ödem yapıyor...yaş ilerledikçe de metabolizma düşüyor...ne yapalım yüce Rabbim de bizi böyle yaratmış, sen de bu konuda şanslı kullarındansın maşallahhhh...

Canim senden rica etsem o kil maskesin nerden aliyorsun bana da deyermisin ezzanedenmi aliyorsun ya kozmetik satan yerlerdenmi sabah bende turkiyeye gediyorum ordan tapib alayim bende rica etsem fiyatinda yazarsan sevinerim
canım eczanede de var hepsi burada. com diye bir site var orada da satılıyor..fiyatı 8 ila 10 Türk Lirası arasında değişiyor...

ben de dün akşam yemediğim için acıkmıştım, şimdi yaptım kahvaltımı...2 yumurta ile yağsız omlet, domates,biber, biraz da karnabahardan yedimm....

Canım benim, yazdıklarımı bir kez daha sakince oku lütfen,

hızlıca değil,

Mevleviyi okur gibi

alınmadan hiç bir cümleden

özellikle ayrı yazdım önce kendime sonra hepinize yazıyorum bunları diye...

üye olduğumda ilk cümlelerim sana idi, sana olan yaklaşımımı unutma aklının bir köşesinde dursun, her daim...
eğer bunu aklının bir köşesinde tutarsan benim sana olan duygularımı bilirsen seni kırmayacağımı da bilirsin...

ne demiştim sana : bu kadar naif bir insanı acaba kime alabilirim , kimin hayatının güzelleştirmesine sebep olabilirim...

senin annen ile olan münasebetin konuşmaların yaşadıkların bunları 1 2 cümle ile anlatışın...

öpüyorum güzel gözlerinden

yanaklarının allığından

minnak ellerinden...

anla beni....

oy beybimmm işte benim bal arkadaşımmm, gereksiz alınganlık olmuş ama lütfennn

İTİRAF ET 4 KİLOYU GÖRÜNCEEE KISKANDIN Dİ Mİİİİİİ

ben ediyorum kıskandım vallahi, ben burada kudurayım açlıktan, spor yapacam diye benim neden 4 kilo gitmiyor diye hasetlendim vallahii...ama maşallahımı da eksik etmedim bazı insanlar doğuştan şanslı anacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…