- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
sempatik_kiz
Şimdiii cümeleye nereden başlasam?
4 kilo verdim diyorsun çokk güzel
senin yaşlarda ben de oturduğum yerde verirdim ne var laaa kilo vermekte ben nasıl veriyorum vs diye caka satardım millete.
Öncelikle kendim için söyleyeyim, kiloyu dış görünüşüm için değil artık ciddi şekilde sağlıklı olmak için vermeye çalışıyorum.
Çok samimiyim bu cümlemde önce sağlık için sonra görüntüm.
30 lu yaşların başında çok kilo aldığımda ise basardım sporun gözüne kar yağar ben sabahın köründe işe gitmeden yürüyüşe çıkardım.
Doğum sonrası yine aynı şekilde spor diyet vs vs
Haaa yaş oldu 45 nasıl mı veriyorum, ancak diyet spor ve sporda ağırlık vs olunca. 2 yıl önce bu böyle idi.
Ne öğrendim biliyor musun? ben de biliyorum her şeyi bak işte istediğim zaman verebiliyorum kiloyu derken yaş ilerleyince kazın ayağının öyle olmadığını öğrendim.
SAğlıklı beslenmeyi öğrenmek ve bunu yaşantının baş köşesine oturtmak gerektiğini öğrendim.
Ne gıcık bir cümle değil mi?
SAğlıklı beslenmeyi yaşantınızın baş köşesine oturtun.
Evet öyle fakat, ciddi şekilde hiç bir besin en azından benim çocukluğumda ki gibi değil, daldan elma kopartıp yiyen bizler artık marketlerden para ile almaya ve hem pahalı üstüne üstlük ne olduğu belirsiz şeyler yemeye başladık.
Ne yapacağız peki, neler öğrendi isek öğrendik biraz daha bilinçleneceğiz.
ÖZellikle biz kadınlar bunu kendimize empoze etmeliyiz.
Çünkü çocuklarımıza bunu öğretecek bizleriz.
Birileri bizlere yardım etmeye çalışıyorsa can kulağı ile dinleyip okuyup kendimize en doğru geleni seçip ona göre bir beslenme türü kullancağız.
Kızlar, bu yazdıklarım önce kendime sonra hepinize...
kulak verelim birbirimizi dinleyelim, yardımcı olalım...
Şimdiii cümeleye nereden başlasam?
4 kilo verdim diyorsun çokk güzel
senin yaşlarda ben de oturduğum yerde verirdim ne var laaa kilo vermekte ben nasıl veriyorum vs diye caka satardım millete.
Öncelikle kendim için söyleyeyim, kiloyu dış görünüşüm için değil artık ciddi şekilde sağlıklı olmak için vermeye çalışıyorum.
Çok samimiyim bu cümlemde önce sağlık için sonra görüntüm.
30 lu yaşların başında çok kilo aldığımda ise basardım sporun gözüne kar yağar ben sabahın köründe işe gitmeden yürüyüşe çıkardım.
Doğum sonrası yine aynı şekilde spor diyet vs vs
Haaa yaş oldu 45 nasıl mı veriyorum, ancak diyet spor ve sporda ağırlık vs olunca. 2 yıl önce bu böyle idi.
Ne öğrendim biliyor musun? ben de biliyorum her şeyi bak işte istediğim zaman verebiliyorum kiloyu derken yaş ilerleyince kazın ayağının öyle olmadığını öğrendim.
SAğlıklı beslenmeyi öğrenmek ve bunu yaşantının baş köşesine oturtmak gerektiğini öğrendim.
Ne gıcık bir cümle değil mi?
SAğlıklı beslenmeyi yaşantınızın baş köşesine oturtun.
Evet öyle fakat, ciddi şekilde hiç bir besin en azından benim çocukluğumda ki gibi değil, daldan elma kopartıp yiyen bizler artık marketlerden para ile almaya ve hem pahalı üstüne üstlük ne olduğu belirsiz şeyler yemeye başladık.
Ne yapacağız peki, neler öğrendi isek öğrendik biraz daha bilinçleneceğiz.
ÖZellikle biz kadınlar bunu kendimize empoze etmeliyiz.
Çünkü çocuklarımıza bunu öğretecek bizleriz.
Birileri bizlere yardım etmeye çalışıyorsa can kulağı ile dinleyip okuyup kendimize en doğru geleni seçip ona göre bir beslenme türü kullancağız.
Kızlar, bu yazdıklarım önce kendime sonra hepinize...
kulak verelim birbirimizi dinleyelim, yardımcı olalım...