Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııınnnherkeslere günaydın guzellerrrrr
Hayırlı cumalar, bol eksili, kacamaksiz guzelll bir gün olsun inşallah :)
Günaydın tatlimmmmmgünaydııınnn
aminn inşallah :)
Canim dans da ederiz bugün..Tırmalar vallahi bugün sis hissediyorum ben de kendimi...Parmaklarım falan şiş, ödem yapmışım ama neden anlamadım..Dün çok yürüdük ondan mı acep ?dün yediğim dolmalar bugün beni tırmalar bugün 1 tanecik bile yemicem ve karnıbahar pişirecem.
niye ki acaba fazla lahanadan olabilir mi? biraz ara ver istersen lahanaya.Canim dans da ederiz bugün..Tırmalar vallahi bugün sis hissediyorum ben de kendimi...Parmaklarım falan şiş, ödem yapmışım ama neden anlamadım..Dün çok yürüdük ondan mı acep ?
Bilemedim ki canım, lahana yok artık zaten ama lahana dan değildir, dün çok yoruldum ondan olabilir...Markete gidersem alayım..niye ki acaba fazla lahanadan olabilir mi? biraz ara ver istersen lahanaya.
bide ödem attırıcı şeyler var. maydonoz kürüydü galiba. rondodan geçirip suyunu içiyorsun.
olabilir canım. bugün işin var mı?Bilemedim ki canım, lahana yok artık zaten ama lahana dan değildir, dün çok yoruldum ondan olabilir...Markete gidersem alayım..
Ohhh miss, benim de rutin işler var canım...bugün evi süpürüp silecem inşallah amin. evde yumurta bitmiş almam lazım. yemeğim de var zaten. bide eşime tatlı yaparım.
the end.
kolay gelsin canımOhhh miss, benim de rutin işler var canım...
Temizlik, ütü, çamaşır...Buralardayım yani
Saol kuzummmm, sen yatıyor musun tekrar?kolay gelsin canım
Hoş buldum canmmmmmsabah sabah sirkeli suyumu içtim, kil maskemi yaptım, buz şok uyguladım, nemlendiricimi sürdüm, miss gibi işlere koyuldum..
makinaya çamaşırları attım, evi toplayım toz alacağım..
zinnia m hoşgeldin tatlımmm
al tatlım mutlaka, derinlemesine cilt temizliği için şart, ben haftada 2 kere yapıyorum, natura terapy volkanik kil maskesi diye geçiyor...resmini de koyacağım..tamamen doğal bi ürün...Hoş buldum canmmmmm
Bu sabah sizlere bisikletin tepesinden yazamadım çünküü gece regl olmuş halde uayndım, kalktım üzerimi değiştirdim vs günleri şaşırdı vücut tabüüü rejim vs derken erken oldu biraz.
ben de sirkeli suyumu içtim tarif ettiğin gibi
2 yumurta haşladım kahvaltı için hazırlayıp şirkete getirdim. Ciddi acıkana kadar yemeyeceğim dedim kendime
Kil maskesini soracağım sana bir ara
Önümüzdeki ay falan hazır hissedince alacağım ondan sanırım kendime
ooo reglden sonra güzel düşer kilo biranda..belki bugün şişlik olabilir ama, süpper...Hoş buldum canmmmmm
Bu sabah sizlere bisikletin tepesinden yazamadım çünküü gece regl olmuş halde uayndım, kalktım üzerimi değiştirdim vs günleri şaşırdı vücut tabüüü rejim vs derken erken oldu biraz.
ben de sirkeli suyumu içtim tarif ettiğin gibi
2 yumurta haşladım kahvaltı için hazırlayıp şirkete getirdim. Ciddi acıkana kadar yemeyeceğim dedim kendime
Kil maskesini soracağım sana bir ara
Önümüzdeki ay falan hazır hissedince alacağım ondan sanırım kendime