Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
dün yediğim dolmalar bugün beni tırmalar :KK56: bugün 1 tanecik bile yemicem ve karnıbahar pişirecem.
Canim dans da ederiz bugün..Tırmalar vallahi :p bugün sis hissediyorum ben de kendimi...Parmaklarım falan şiş, ödem yapmışım ama neden anlamadım..Dün çok yürüdük ondan mı acep ?

Canim dans da ederiz bugün..Tırmalar vallahi :p bugün sis hissediyorum ben de kendimi...Parmaklarım falan şiş, ödem yapmışım ama neden anlamadım..Dün çok yürüdük ondan mı acep ?
niye ki acaba :KK64: fazla lahanadan olabilir mi? biraz ara ver istersen lahanaya.
bide ödem attırıcı şeyler var. maydonoz kürüydü galiba. rondodan geçirip suyunu içiyorsun.

niye ki acaba :KK64: fazla lahanadan olabilir mi? biraz ara ver istersen lahanaya.
bide ödem attırıcı şeyler var. maydonoz kürüydü galiba. rondodan geçirip suyunu içiyorsun.
Bilemedim ki canım, lahana yok artık zaten :KK66: ama lahana dan değildir, dün çok yoruldum ondan olabilir...Markete gidersem alayım..

sabah sabah sirkeli suyumu içtim, kil maskemi yaptım, buz şok uyguladım, nemlendiricimi sürdüm, miss gibi işlere koyuldum..

makinaya çamaşırları attım, evi toplayım toz alacağım..

zinnia zinnia m hoşgeldin tatlımmm
Hoş buldum canmmmmm:KK200:
Bu sabah sizlere bisikletin tepesinden yazamadım çünküü gece regl olmuş halde uayndım, kalktım üzerimi değiştirdim vs günleri şaşırdı vücut tabüüü rejim vs derken erken oldu biraz.

ben de sirkeli suyumu içtim tarif ettiğin gibi:KK36:
2 yumurta haşladım kahvaltı için hazırlayıp şirkete getirdim. Ciddi acıkana kadar yemeyeceğim dedim kendime
Kil maskesini soracağım sana bir ara
Önümüzdeki ay falan hazır hissedince alacağım ondan sanırım kendime

Bu sabah sizlere bisikletin tepesinden yazamadım çünküü gece regl olmuş halde uayndım, kalktım üzerimi değiştirdim vs günleri şaşırdı vücut tabüüü rejim vs derken erken oldu biraz.

2 yumurta haşladım kahvaltı için hazırlayıp şirkete getirdim. Ciddi acıkana kadar yemeyeceğim dedim kendime
al tatlım mutlaka, derinlemesine cilt temizliği için şart, ben haftada 2 kere yapıyorum, natura terapy volkanik kil maskesi diye geçiyor...resmini de koyacağım..tamamen doğal bi ürün...

ben de bir arkadaşım sayesinde keşfettim, çook memnunum..

kil.jpg

ooo reglden sonra güzel düşer kilo biranda..belki bugün şişlik olabilir ama, süpper...

X