- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
İyi dedin sabah güzel bi kahvaltı akşamda çiğköfte partisi yapayım haftasonu yaparım pirasayiyarın dooom günü çocuğusun sen uğraşma pırasayla falan, şımart kendini azıcık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi dedin sabah güzel bi kahvaltı akşamda çiğköfte partisi yapayım haftasonu yaparım pirasayiyarın dooom günü çocuğusun sen uğraşma pırasayla falan, şımart kendini azıcık :)
kapatayımm hemmenn bendeeeşu an pul biber atıp altını kapattım benimkiler oldukça yumuşadı..ağzı kapalı buharında duruyor canım...
off gerçekten kızartma gibi duruyor eline sağlık canım:)
Nefis gözüküyor
ellerine sağlıkkkkkk
off gerçekten kızartma gibi duruyor eline sağlık canım:)
Nefis gözüküyor
saol canıım, seninde, sayende bi gayret kalktım yapmış oldumellerine sağlıkkkkkk
olur tabisi yapıcamm. Kıymalı karnabaharı da deneyebilirsiniz.vallahi pek güzel oluyor yapın mutlaka bunu kızlar, hem de kalorisiz
kıymalı ve tavuklu da yapıyorum ben, ama bunu da çok seviyorum hem pratik, hem de sulu yemek değil ya, kalorisi düşükolur tabisi yapıcamm. Kıymalı karnabaharı da deneyebilirsiniz.
vallahi leziz görünüyor. sarımsaklı yoğurtla harika olurkıymalı ve tavuklu da yapıyorum ben, ama bunu da çok seviyorum hem pratik, hem de sulu yemek değil ya, kalorisi düşük
canımsınnn, ne mutlu bana, afiyetle yersiniz inşallah... ne demek her zaman tüm tariflerim sizlerleno_name_ canımmm çok pratik hatunsunnn çokkkkk
nasıl basit bir yemek ama görüntü tad muhteşemmm
yine bekliyoruz böyle tarifler ara ara
eşim dayanamadı hemen 1 tabak indirdi mideye sarımsaklı yoğurtla, yiyor karşımda şu anvallahi leziz görünüyor. sarımsaklı yoğurtla harika olur
öptüm tatlım Allaha emanet olllkızlar eşim yoldaymış ben çıkıyorum yarın görüşürüz herkese iyi geceler :)
Gelbeni ye diyo resmen eline sağlık
buyur gell yiyelim tatlımmmmmGelbeni ye diyo resmen eline sağlık