değilllağzı açık di mi tatlım, yoksa püre gibi olur
Kiz spor yapmadim diye biraz uzuluyorum yarin insallah yaparim sporumudeğilll
o zaman 10 dk sonra kapatayım
dinlen iyiceeeeKiz spor yapmadim diye biraz uzuluyorum yarin insallah yaparim sporumu
şu an altını çok kısıp kapağını kapattım, oldukça pembeleşti karnabaharlardemiştin ki altını tutturmuştum,
o tutturduysa sen tam yakarsın o yüzden 1 fincan su ekledim.
yarın sarımsaklı yoğurt ileee yiyeceğimmm akşam misssss
ohhh misss afiyetler olsun canımmmdemiştin ki altını tutturmuştum,
o tutturduysa sen tam yakarsın o yüzden 1 fincan su ekledim.
yarın sarımsaklı yoğurt ileee yiyeceğimmm akşam misssss
SAğol canımm, yarın 1 tabak kapuska kaldı ancak onu da öğle arası yerim yine akşama da senin tarifin ohh rahatladım yemek düşünmeyeceğim.ohhh misss afiyetler olsun canımmm
1litre ancak icmisimdir bugünKizlar bugun spor yapdinizmi siz
Sular icildimi kim ne kadar su icdi
olur niye olmasın limon da eklersinBende yarın AKŞAM pırasa yemeği yapayım diyorum nasıl olur sizce kızlar aklıma başka bisey gelmedi şimdilik
biliyor musun ennn sevdiğim yemektir kendileri eğer güzel yapılırsaaaaBende yarın AKŞAM pırasa yemeği yapayım diyorum nasıl olur sizce kızlar aklıma başka bisey gelmedi şimdilik
Aynen yarın gündüz çıkıp alayimda pirasami akşama yapayım mis mis yiyeyim :)olur niye olmasın limon da eklersin
şu an pul biber atıp altını kapattım benimkiler oldukça yumuşadı..ağzı kapalı buharında duruyor canım...SAğol canımm, yarın 1 tabak kapuska kaldı ancak onu da öğle arası yerim yine akşama da senin tarifin ohh rahatladım yemek düşünmeyeceğim.
cmt günü de yeni kapuska mı yaparım.
ya da çorba yaparım fakat tavuk balık sebze ile devam ederim çorba artı olur.
Benim zeytinyağlı hoşuma gidiyor bide 1gun dolapta dinlenirse ohh nefis :)biliyor musun ennn sevdiğim yemektir kendileri eğer güzel yapılırsaaaa
Olur aldirayim yarın :)Cilekli Turtam canım eşine söylesen sana 1 litre zeytinyağı alsa? ayçiçek yağı kullanma bence. her yemeğe 2 kaşık koysan baya gider zaten.
yarın dooom günü çocuğusun sen uğraşma pırasayla falan, şımart kendini azıcık :)Olur aldirayim yarın :)