işim çoktu öğleden sonra canımm, okuyom ince ince bekle yazıyom yidiklarımıııııızinnia bacım nerdesin kaç saattir sesin çıkmadı beğenip beğenip kaçıyon:)) sen ne yidin ne yaptın bugün
kız dolmadan bi lokma aldım berbattı bitiremedim bile bitanesini böööeeeeeğğğno_name_ dedim diiii mi bennn cildin misss gibiii
ve menün çokk güzel acıkma inşallahhh
Mevsimlerden roma lahanaya başladın haa, hadi bismillah devam et sanık durma inan çok farkedecek
Cilekli Turtam bakıyorum düzelmişsin çemkirmeye bile başlamışsınn, nasıl oldun iyi misin şaka bir tarafa
latiyya dolmaların tadını tarif etseneeeeeeeeeeeeee
gömmüşün işte tencerenin yarısınıııışey.. yani şimdi kime göre az neye göre az tartışılır tabi ..
öperim ben kardeşimi, hemi de yarın dooom günü çocuuu o, öpmem mi hiçkız ikinizinki de güzel hele bi durun da :) turta bütün gün sadece ıspanak yemiş sen de bütün gün sadece 1 öğün yemişsinhadi öpüşün bakayım:))
no_name_ dedim diiii mi bennn cildin misss gibiii
ve menün çokk güzel acıkma inşallahhh
Mevsimlerden roma lahanaya başladın haa, hadi bismillah devam et sanık durma inan çok farkedecek
Cilekli Turtam bakıyorum düzelmişsin çemkirmeye bile başlamışsınn, nasıl oldun iyi misin şaka bir tarafa
latiyya dolmaların tadını tarif etseneeeeeeeeeeeeee
süpperrrr, sabah yumurtalarına da dön artık beybim..yumurtadaki mineral ve vitamin hiçbir şeyde yokMenüüümmmm
sabah: 1,5 kk beyaz peynir+5 çeri domates+maydanoz+10 zeytin aç karnına sirkeli su
öğle: 1 tabak kapuska+1 yk parça et katılmış salata
akşam: 2 koca kase kapuska+ 1 parmak peynir atcam ağzımaaaa
su: 5 küsür lt
spor: sabah 35 dk civarı bisiklet+karın hareketleri
öğle: hızlı tempo 30 dk yürüyüş
Bana kargo et bana kargo ettttt atıyom adresi hemencecikkkkkkkız dolmadan bi lokma aldım berbattı bitiremedim bile bitanesini böööeeeeeğğğ
yaa çok öptün onu beni de öp banane
Evet yaa yarın yapacağım bu sabah unuttum kokar vs diye değil dünkü gibi.süpperrrr, sabah yumurtalarına da dön artık beybim..yumurtadaki mineral ve vitamin hiçbir şeyde yok
gömmüşün işte tencerenin yarısınıııı
ay mikemmelMenüüümmmm
sabah: 1,5 kk beyaz peynir+5 çeri domates+maydanoz+10 zeytin aç karnına sirkeli su
öğle: 1 tabak kapuska+1 yk parça et katılmış salata
akşam: 2 koca kase kapuska+ 1 parmak peynir atcam ağzımaaaa
su: 5 küsür lt
spor: sabah 35 dk civarı bisiklet+karın hareketleri
öğle: hızlı tempo 30 dk yürüyüş
ederim gülüüümmm hemmennBana kargo et bana kargo ettttt atıyom adresi hemencecikkkkkk
seni de kocaman öperim, hepinizi öperim canım kardişlerim benimmmyaa çok öptün onu beni de öp banane
seni de kocaman öperim, hepinizi öperim canım kardişlerim benimmm
tamam canım dene mutlaka, sormak istediğin birşey var mı?ben de aldım geldim istersen şimdi yapıp resim çekeyim yarın yapacaktım ama yaparım istersen şimdino_name_ kapuskam bitti ve hiç yapasım yok tadından vs değil doğramak yıkamak üşendimm
şu senin karnabaharı denemek istiyorum yarın için,
havuç var mı? hadi mutfağa geçiyorum o haldeno_name_ kapuskam bitti ve hiç yapasım yok tadından vs değil doğramak yıkamak üşendimm
şu senin karnabaharı denemek istiyorum yarın için,
zahmet olur kuzummm, yorgunsun zatennn boşver anladım ben güzel tarif ettintamam canım dene mutlaka, sormak istediğin birşey var mı?ben de aldım geldim istersen şimdi yapıp resim çekeyim yarın yapacaktım ama yaparım istersen şimdi