- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
3 tabakmi bi tabakbak yaaa kafa tutuyor bi de, yavrum benim sağlıklı karbonhidratla sorunum yok ki
kendi gömmüş 1 kase müsli üstüne 3 tabak ıspanağı, benim azıcık kapuskam ile mantarıma taktı
Harikasın maşallah :)Bugünkü menüm sabah kalkınca limonlu sirkeli su.
Saat 10da 1 kocakase lahana çorbası saat 12 gibi közlenmiş. Kapya biber 1 kaşık çökelek 8 zeytin 2 çeri domatesi
Akşam 2kase lahana çorbası 4ltsu 2 elma
1 ayda 10dan fazla nasıl kilo verdiğini soylersen daha iyi gidiceknasıl gidiyor hanımlar :)
Nasıl koymam canım siz söylersinizde ben yapmazmıyımsen de mi koydunn? süppersin vallahi, haberim yoktu senin de koyduğundançook sevindim
45 günde 11 kilo :)) pek 1 ay sayılmaz1 ayda 10dan fazla nasıl kilo verdiğini soylersen daha iyi gidicek
Saol tatlım sayenizdeHarikasın maşallah :)
Spor mu45 günde 11 kilo :)) pek 1 ay sayılmaz
günde 1.5 saat spor + karatay
ben sporu çok seven biriyim..çocukluğumdan beridir uğraşırım değişik şeylerle..yine başladım havalar az ısındı ya :) ama şuan 1.5 saat yapmıyorum 30 dakka kafi :) hamlık gidince gör sen beni :)Spor muben spor yapmiyorumki üseniyorum olduğum yerden kalkmaya sadece dans ediyorum 15dk falan ok dr
süppersin canım,tam fıstık olacağız haaa, hem incelip hem ışıl ışılllNasıl koymam canım siz söylersinizde ben yapmazmıyım
süpper menüBugünkü menüm sabah kalkınca limonlu sirkeli su.
Saat 10da 1 kocakase lahana çorbası saat 12 gibi közlenmiş. Kapya biber 1 kaşık çökelek 8 zeytin 2 çeri domatesi
bilirim yemişsindirno_name_ canımm hoşgeldin:) annem burdaydı az önce gitti. eşim mesaiye kalıyormuş bugün de.
annenin senin için söyledikleri çok güzel çok sevindimm
o kadar çaba farkedilmez mi:) E vitamininin faydasını görmenize çok mutlu oldum. bugün sürmedim ben ama neyse yarın artık.
bütün gün bir öğün mü yedin hey maşallah:) çok iyi gidiyorsunuz ya
ben dolmadan yedim evet
harikaaaaaBugünkü menüm sabah kalkınca limonlu sirkeli su.
yakarız dimiiibilirim yemişsindirafiyet olsun tatlım, yarın dans eder yakarız :)
haa ben o saat 3,5 u 3 büyük tabak gibi okumuşum...eee ben bugün 3 saaat durmadan yürüdüm, ona ne demeli????3 tabakmi bi tabak70gr karbonhidrat almışsın
yakarız canımcım, az yeseydin bari dolmadanyakarız dimiii
bugün her zamanki yumurtalı kahvaltımı yaptım.
öğlen 2 kase mercimekli çorba
1 yeşil elma
akşam dolma:/
birazdan zerdeçallı yoğurt yicem.
kız ikinizinki de güzel hele bi durun da :) turta bütün gün sadece ıspanak yemiş sen de bütün gün sadece 1 öğün yemişsinhaa ben o saat 3,5 u 3 büyük tabak gibi okumuşum...eee ben bugün 3 saaat durmadan yürüdüm, ona ne demeli????
şey.. yani şimdi kime göre az neye göre az tartışılır tabi ..yakarız canımcım, az yeseydin bari dolmadan