Yaz yaklaşıyor, hadi hızlıca kilo verelim.İsteyen takılsın pesime

Bir ayda en fazla kaç kilo verdin???

• Ankete Katılan
    189
Bugünkü menüm sabah kalkınca limonlu sirkeli su.
Saat 10da 1 kocakase lahana çorbası saat 12 gibi közlenmiş. Kapya biber 1 kaşık çökelek 8 zeytin 2 çeri domatesi
Akşam 2kase lahana çorbası 4ltsu 2 elma
Harikasın maşallah :)

Spor mu ben spor yapmiyorumki üseniyorum olduğum yerden kalkmaya sadece dans ediyorum 15dk falan ok dr
ben sporu çok seven biriyim..çocukluğumdan beridir uğraşırım değişik şeylerle..yine başladım havalar az ısındı ya :) ama şuan 1.5 saat yapmıyorum 30 dakka kafi :) hamlık gidince gör sen beni :)

inan bana spor yaparsan çok daha sıkı görünürsün..albümüm var 2 haftalık değişimi koymuştum yazın ne demek istediğim o resimlerde saklı

no_name_ canımm hoşgeldin:) annem burdaydı az önce gitti. eşim mesaiye kalıyormuş bugün de.
annenin senin için söyledikleri çok güzel çok sevindimm
o kadar çaba farkedilmez mi:) E vitamininin faydasını görmenize çok mutlu oldum. bugün sürmedim ben ama neyse yarın artık.
bütün gün bir öğün mü yedin hey maşallah:) çok iyi gidiyorsunuz ya
ben dolmadan yedim evet

bilirim yemişsindir afiyet olsun tatlım, yarın dans eder yakarız :)

haa ben o saat 3,5 u 3 büyük tabak gibi okumuşum...eee ben bugün 3 saaat durmadan yürüdüm, ona ne demeli????
kız ikinizinki de güzel hele bi durun da :) turta bütün gün sadece ıspanak yemiş sen de bütün gün sadece 1 öğün yemişsin hadi öpüşün bakayım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…