• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yazın tüp bebek yapılıyor mu?

Ummandabirkatre

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
5.000
5.461
448
merhaba arkadaşlar yazın tüp bebek yapılmaz diye br şey duydum doğru mu spermler için kötüymüş sıcak hava bu doğru mu duyan var mı tutma ihtimali az mı aslı astarı var mı merak ediyorum..cevaplarsanız sevinirim..bu arada spermlerde sorun yok zaten ..

hiç böyle bir şey duymadm :)) Aslı var mıdır bende merak ettim fakat iki kez tüp yaptım biri sonbaharda biri yazın sıcağında , yazın yaptırdığım tutmuştu :))

merhaba arkadaşlar yazın tüp bebek yapılmaz diye br şey duydum doğru mu spermler için kötüymüş sıcak hava bu doğru mu duyan var mı tutma ihtimali az mı aslı astarı var mı merak ediyorum..cevaplarsanız sevinirim..bu arada spermlerde sorun yok zaten ..

selam canım.ben böyle bişey hiç duymadım..ben Adanada oturuyorum İstanbulda tedavi görüyoruz ve tüp bebek için özellikle yaz tatilini istedik ablamda kalcaz hem tatil niyetine doktor olmaz falan demedi.

selam canım.ben böyle bişey hiç duymadım..ben Adanada oturuyorum İstanbulda tedavi görüyoruz ve tüp bebek için özellikle yaz tatilini istedik ablamda kalcaz hem tatil niyetine doktor olmaz falan demedi.

ben de mersindeyim de o yüzden sordum..benim doktorum da adanada ben yaparsam adanada yapıcam inş.gerek kalmaz şu an bekliyorum 6ay sonra yaza geliyor..başkenti düşünüyorum neden orda yapmıyorsun taa iatanbul a gidiyorsun istanbuldan adanaya gelen de var..

Hiç duymadım valla böyle bir şey üstelik çok saçma geldi kusura bakma ama. Sezonluk mu bu canım.
Bence rahat ol. Eger tüp bebek yaptırmayı planlıyorsun yaza kışa bakmadan sağlıklı olup olmadıgına, uygun olup olmadıgına bak derim ben.

Yengemin ağustosta yapılmıştı ve şuan bebeği kucağında..
Genel bir yargı olarak görülmesin tabi bu dediğim ama, yazın yapıldığında olumlu sonuç alındığına şahit oldum ben bizzat..
Yapılıyor demekki.

Hiç duymadım valla böyle bir şey üstelik çok saçma geldi kusura bakma ama. Sezonluk mu bu canım.
Bence rahat ol. Eger tüp bebek yaptırmayı planlıyorsun yaza kışa bakmadan sağlıklı olup olmadıgına, uygun olup olmadıgına bak derim ben.

niye kusura bakayım canım bana da saçma geliyor zaten merak ettim allah istedikten nasip olduktan sonra yazı kışı yok bana göre bir arkadasım söylemişti tüp bebek yaptıran öğrenmek istedim ben de..

Bence yapılır. Yaz kış sonbahar ilkbahar yeterki hem sağlık hem maddi durumlar müsait,elverişli olsun.

o zaman sorun yok :)sağ ol..

kesinlikle canım mevsimsel etkilere inanmıyorum .
Bence sen kendini ne zaman iyi ve hazır hissedersen o zaman başla . Bu tedavide güçlü olmak çok önemli . Kendini hazır hissediyorsan hiçççççççççççç bekleme yazı kışı . inşllllllllllllllllllllllllllllllllllll tedavilerin olumlu sonuçlanır Rabbim gönlüne göre versin .
Kolay Gelsin:emir_bebek:

Back
X