Yaz kokuları

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Sulu ve tatlı meyveler yaz parfümlerinin serinletici baş rol oyuncuları.

Klasik Si’nin biraz daha taze ve sıcak bir yorumu olan bu koku, Frenk üzümü, armut sorbesi, bergamot, mandalina ve portakal çiçeği ile harmanlanmış. Frezya ve gül notaları da parfüme kadınsılık katıyor.
GIORGIO ARMANI Si EDT, 100 ml, 325 TL

Lübnanlı modacı Elie Saab’ın yeni parfümü Francis Kurkdjian tarafından yaratılmış. İncir, mandalina ve portakal çiçeği ilk anda hissedilen notalar. Biraz sonra yasemin ve Frangipani çiçeklerinin egzotik kokusu geliyor. Mis gibi deniz, mis gibi yaz kokuyor.ELIE SAAB Le Parfum, Resort Collection 2015, 90 ml, 323 TL

Bergamot, mandalina ve incir kokusunu, sümbülteber, Tiare çiçeği ve ylang-ylang takip ediyor. Güneşi ve Akdeniz ruhunu tam anlamıyla hissettiren bir parfüm. Ayrıca, güneş altında da kullanılabiliyor.
LANCASTER Sole di Capri, 100 ml, 159 TL

Hermes’in ‘Jardin’ serisine yeni eklenen bu koku için parfümör Jean-Claude Ellena, Çin bahçelerinin huzurlu ve rahatlatıcı ortamından ilham almış. Kumquat, yasemin ve nane notalarıyla tam yaza uygun.
HERMES Le Jardin De Monsieur Li, 363 TL

Kenzo yeni parfümünde suyun saflığından ve tazeliğinden ilham almış. Kırmızı elmanın yoğun olarak hissedildiği kokunun devamında şakayık, lotus çiçeği ve paçuli kendini gösteriyor.
KENZO L’eau Kenzo Intense, 100 ml, 255 TL
beauty.edişt.com

Armani Si çok güzel ya hafiften flowerbomb tarzı ama daha bi soft hafif versiyonu :) çok beğeniyorum Si'yi

Parfümümün herkes tarafndan kullanılmasını istemem tabi ama tatlımsı ve hafif kokular sevenler için Yves Saint Lauren baby doll de tam bir yaz kokusu diyebilirim... inanılmaz hafif ve etkileyici... çiçek desen tam değil meyve desen değil. Ama baymayan tatlı bir koku. Bayılıyorum ben. Victorias secret parfümlerini bilen bilir biraz onların kokularına benziyor.

Armani si gayet ağır bir koku.
Yaz için kesinlikle yanlış bir tercih olur bana göre.

Armani Si çok güzel ya hafiften flowerbomb tarzı ama daha bi soft hafif versiyonu :) çok beğeniyorum Si'yi
Şok oldum yorumuna =) flowerbomb ile hiç alakası yok. Si yeşillikli kokar, sonra tatlıya döner. Ama yine bir ekşimsilik barındırır. Ben o yüzden sevmem pek ama yine de çekici buluyorum. Hatta alıcam sanırım kışın. Güzel yayılıyor çünkü. Koku algımız çok farklı demek ki.

Evet canım seninle koku algılarımız kesinlikle çok farklı bunu en iyi chance da anladım ben :) Si flowerbomb tarzı şekerli bir koku ama flowerbomb kadar da ağır değil Si nin tanıdık bi yani var ilk kokladığımda bunu algıladım.. Güzel yayılıyor kesinlikle ve baymıyor diğer şekerli kokular gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…