Merhaba arkadaşlr yaz geldi malum, benim pek parfüm kültürüm yoktur yaza uygun ağır olmayan mümkünse meyve kokusu da olmayan hafif çiçeksi bir koku önerebilir misiniz bana ? Tenim karma, ten rengim de yazın buğday oluyor
marc jacobs daisy .... Mis kokuludur. birde ben Günlük Avon Dan soft musk kullaniyorum.tavsiye ederim.
avon incandessence çok güzel bi koku denemeni tavsiye ederim canım :)
Merhaba arkadaşlr yaz geldi malum, benim pek parfüm kültürüm yoktur yaza uygun ağır olmayan mümkünse meyve kokusu da olmayan hafif çiçeksi bir koku önerebilir misiniz bana ? Tenim karma, ten rengim de yazın buğday oluyor
orjinal alıcaksan elizabet arden 5th avenue (beşinci cadde) mutlaka denemeni tavsiye ederim
Evet canım orjinal alacam eğer anneler günü indirimleri yüzünden talan edilmediyse parfüm reyonları :) not aldım onu zaten canım ismi de pek hoş denicem teşekkürler.
eğer parfümerilerde bulamazsan internetten de uygun fiyata temin edebilirsinama önce bi testerini dene bakalım beğenicek misin
Evet daha çok denemek için parfümerilere gitmek istiyorum çünkü hiçbir parfümü tanımıyorum gidip denicem eğer parfümeride kalmamışsa parfümler internetten sipariş edeceğim. Peki internetten sipariş edersem denedikten sonra diye güvenilir bir site var mı tavsiye edebileceğiniz orjinallik konusunda özellikle
Lancome-Miracle
Signature by Chloe
Britney Spear-Fantasy
Ve cok klasik olacak belki herkeste olan bir koku ama benim vazgecemediğim parfüm Chanel-Chance..
bunlar bence floral en güzel kokular.. Karar vermeden bi dene derim
misspera,mizu,balerin,evoria ve hepsiburada sitelerinden güvenle parfüm alabilirsiniz ,hepsi güvenilir ve güzel indirimleri oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?