• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz İçin parfüm önerisi

cincikk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
4.604
1.714
248
Merhaba arkadaşlr yaz geldi malum, benim pek parfüm kültürüm yoktur yaza uygun ağır olmayan mümkünse meyve kokusu da olmayan hafif çiçeksi bir koku önerebilir misiniz bana ? Tenim karma, ten rengim de yazın buğday oluyor

Merhaba arkadaşlr yaz geldi malum, benim pek parfüm kültürüm yoktur yaza uygun ağır olmayan mümkünse meyve kokusu da olmayan hafif çiçeksi bir koku önerebilir misiniz bana ? Tenim karma, ten rengim de yazın buğday oluyor

jadore
eternity moment
ultraviolet
elizabeth arden 5th avenue :1:
aklıma gelenler :)

Son düzenleme:
Cacharel anais anais benim en vazgeçemediğim çiçek kokusudur.
Denemeni öneririm

Teşekkürler arkadaşlar hepsini not ettim yarın alışverişe çıkacağım deneyeyim bunları. Şişeleri de oldukça güzelmiş

marc jacobs daisy .... Mis kokuludur. birde ben Günlük Avon Dan soft musk kullaniyorum.tavsiye ederim.

Son düzenleme:
marc jacobs daisy .... Mis kokuludur. birde ben Günlük Avon Dan soft musk kullaniyorum.tavsiye ederim.

Tamam canım teşekkür ederim etrafımda hiç avon satış temsilcisi yok avonun birçok ürününü almak istiyorum ama alamıyorum :s marc jacobs daisy de not ettim avonları da yazdım olur da kuaförde falan rastlarsam satan birine sorayım.

avon incandessence çok güzel bi koku denemeni tavsiye ederim canım :)

orjinal alıcaksan elizabet arden 5th avenue (beşinci cadde) mutlaka denemeni tavsiye ederim

orjinal alıcaksan elizabet arden 5th avenue (beşinci cadde) mutlaka denemeni tavsiye ederim

Evet canım orjinal alacam eğer anneler günü indirimleri yüzünden talan edilmediyse parfüm reyonları :) not aldım onu zaten canım ismi de pek hoş denicem teşekkürler.

Evet canım orjinal alacam eğer anneler günü indirimleri yüzünden talan edilmediyse parfüm reyonları :) not aldım onu zaten canım ismi de pek hoş denicem teşekkürler.

eğer parfümerilerde bulamazsan internetten de uygun fiyata temin edebilirsin:34: ama önce bi testerini dene bakalım beğenicek misin :8:

eğer parfümerilerde bulamazsan internetten de uygun fiyata temin edebilirsin:34: ama önce bi testerini dene bakalım beğenicek misin :8:

Evet daha çok denemek için parfümerilere gitmek istiyorum çünkü hiçbir parfümü tanımıyorum gidip denicem eğer parfümeride kalmamışsa parfümler internetten sipariş edeceğim. Peki internetten sipariş edersem denedikten sonra diye güvenilir bir site var mı tavsiye edebileceğiniz orjinallik konusunda özellikle

Son düzenleme:
Lancome-Miracle
Signature by Chloe
Britney Spear-Fantasy
Ve cok klasik olacak belki herkeste olan bir koku ama benim vazgecemediğim parfüm Chanel-Chance..

bunlar bence floral en güzel kokular.. Karar vermeden bi dene derim:4:

Evet daha çok denemek için parfümerilere gitmek istiyorum çünkü hiçbir parfümü tanımıyorum gidip denicem eğer parfümeride kalmamışsa parfümler internetten sipariş edeceğim. Peki internetten sipariş edersem denedikten sonra diye güvenilir bir site var mı tavsiye edebileceğiniz orjinallik konusunda özellikle

misspera,mizu,balerin,evoria ve hepsiburada sitelerinden güvenle parfüm alabilirsiniz ,hepsi güvenilir ve güzel indirimleri oluyor :12:

Lancome-Miracle
Signature by Chloe
Britney Spear-Fantasy
Ve cok klasik olacak belki herkeste olan bir koku ama benim vazgecemediğim parfüm Chanel-Chance..

bunlar bence floral en güzel kokular.. Karar vermeden bi dene derim:4:

misspera,mizu,balerin,evoria ve hepsiburada sitelerinden güvenle parfüm alabilirsiniz ,hepsi güvenilir ve güzel indirimleri oluyor :12:

Teşekkür ederim kızlar :16:

bu arada benim tavsiyem ;
babydoll, antonio banderas spirit, hugo boss orange , david beckham intimately, pure poison :12:

Back