yaz için parfüm önerisi

talay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
928
12
118
41
Diğer
kızlar kışın cinema ve bulgari yasmin noi kullandım.eşimde şuan bulgari mavi şişeyi kullanıyor.bulgarinin kokularını beğeniyorum.yaz için "Bvlgari - Rose Essentielle" kokusunu merak ediyorum.bu kokuyu bilen varmı yada yaz için bulgarinin veya başka markalarda tavsiye edebileceğiniz bi koku varmı.Çeçeksi bir koku istiyorum

ben odunsu kokuları tercih ediyorum çok hafif oluyorlar yaz için ise ucuz hoş kokulu ve çok hoşuma gittiği için emotion mavi şişe tercih ediyorum

yaz için yazın kızlar:

chanel eau fraiche
moschino hippy fizz
dior miss cheie leau cherie
dg light blue
ck eternity moment
ck eternity summer
bvlgari bvl
tous edt
tous touch
loewe quisas edt
hugo boss orange
dkny fresh bloosom
dkny be delicious

bunlar şimdilik aklıma gelenler. Yazın kullandığınız parfümde fresh notalar olsun çünkü hava çok sıcak nem yüksek vücutta barahatlı parfüm yazın terle birleşince çook kötü kokar. Bol çiçek olsun, limon olsun portakal olsun hafif meyve olsun. Meyve kokularını çok sevmiyorsanız benim gibi fresh çiçek olsun mesela eau fraiche müthiştir. Moschino hippy fizz de oldukça kalıcı yazın baymayan duydukça mutlulk veren bir parfüm. tous silver benim yazın baştacım inanılmaz hoş bi çiçek kokusu. Eternity bana temizlik hissi verir o da masum çiçek. DKNY parfümleri meyveli çiçek onlar da güzeldir. Ne kadar severseniz sevin yazın baharattan uzak durun:)

evet katılıyorum.yaz için miss gibi kokmak istiyorum bende

marc jacops hem kokuları hem de şişe tasarımlarıyla büyülüyor. kışın lola, yazın ise daisy tercih ediyorum.
daisy hem yumuşak, hem kıpır kıpır hem de sexy bir koku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…