feyzaer Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 22 0 36 Gaziantep 4 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaer #1 kızlar parfüm alacaım yaza uygun bildiğiniz kalıcı güzel kokan , şöyle koklayınca herkesin bu parfüm kimin diye soracağı bi koku bilen var mı???
kızlar parfüm alacaım yaza uygun bildiğiniz kalıcı güzel kokan , şöyle koklayınca herkesin bu parfüm kimin diye soracağı bi koku bilen var mı???
denisse35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2009 306 1 116 33 İzmir 4 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaer #2 ne tur parfumlerden hoslanıyorsun fresh,meyveli,sekerli,cicekli,baharatlı,vanilyali,.. ona gore onerelim canım :)
ne tur parfumlerden hoslanıyorsun fresh,meyveli,sekerli,cicekli,baharatlı,vanilyali,.. ona gore onerelim canım :)
feyzaer Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 22 0 36 Gaziantep 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaer #3 denisse35 .!.: ne tur parfumlerden hoslanıyorsun fresh,meyveli,sekerli,cicekli,baharatlı,vanilyali,.. ona gore onerelim canım :) Genişletmek için tıkla... çiçekli,fresh, baharatlı kokular tercihim:))
denisse35 .!.: ne tur parfumlerden hoslanıyorsun fresh,meyveli,sekerli,cicekli,baharatlı,vanilyali,.. ona gore onerelim canım :) Genişletmek için tıkla... çiçekli,fresh, baharatlı kokular tercihim:))
ispanaklikoyyimirtasi NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Kayıtlı Üye 29 Eylül 2008 557 1 96 Diğer 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaer #4 uygun fiyatlı istiyorsan d&p iyi, hem baya kalıcı. armani she ve jadore yaza uygun, ayrıca avondan pur blanca ve celebreye bakabilirsin
uygun fiyatlı istiyorsan d&p iyi, hem baya kalıcı. armani she ve jadore yaza uygun, ayrıca avondan pur blanca ve celebreye bakabilirsin
karakumru Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 1.565 10 0 Bingöl 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaer #5 kızlar vanilyalı parfüm istiyorum var mı tavsiyesi olann
feyzaer Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 22 0 36 Gaziantep 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaer #6 ispanaklikoyyimirtasi .!.: uygun fiyatlı istiyorsan d&p iyi, hem baya kalıcı. armani she ve jadore yaza uygun, ayrıca avondan pur blanca ve celebreye bakabilirsin Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım avonları biliyorum bakacaım hepsine lıght blue kullanan var mı ??
ispanaklikoyyimirtasi .!.: uygun fiyatlı istiyorsan d&p iyi, hem baya kalıcı. armani she ve jadore yaza uygun, ayrıca avondan pur blanca ve celebreye bakabilirsin Genişletmek için tıkla... teşekkürler canım avonları biliyorum bakacaım hepsine lıght blue kullanan var mı ??
D dilca Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Haziran 2011 2.070 4 116 Ankara 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaer #7 feyzaer .!.: kızlar parfüm alacaım yaza uygun bildiğiniz kalıcı güzel kokan , şöyle koklayınca herkesin bu parfüm kimin diye soracağı bi koku bilen var mı??? Genişletmek için tıkla... ben de gelin olunca kullanabileceğim kalıcı bi parfüm aryrm , 22 temmuzda düğünm? çiçekli, şekerli, vanlyalı o tarz sevyrm ama zaten hava çok sıcak olacağı için fresh de terch edebilrm, var mı öneriler kızlarr??
feyzaer .!.: kızlar parfüm alacaım yaza uygun bildiğiniz kalıcı güzel kokan , şöyle koklayınca herkesin bu parfüm kimin diye soracağı bi koku bilen var mı??? Genişletmek için tıkla... ben de gelin olunca kullanabileceğim kalıcı bi parfüm aryrm , 22 temmuzda düğünm? çiçekli, şekerli, vanlyalı o tarz sevyrm ama zaten hava çok sıcak olacağı için fresh de terch edebilrm, var mı öneriler kızlarr??
R revolver Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2011 123 0 46 İzmir 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaer #8 clinique happy her daim fresh güzel bir koku bırakıyor. duşa kadar kalıcı aynı zamanda. tavsiye olunur:)
clinique happy her daim fresh güzel bir koku bırakıyor. duşa kadar kalıcı aynı zamanda. tavsiye olunur:)
ispanaklikoyyimirtasi NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Kayıtlı Üye 29 Eylül 2008 557 1 96 Diğer 5 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaer #9 ben tresor in love 'in orjinalini koklamıştım, gerçekten mükemmel ama fiyatı tuzlu
hy_patia Guru Kayıtlı Üye 23 Eylül 2010 2.969 5.174 398 İstanbul 11 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi feyzaer #10 gerçi parfüm olayı tenden tene göre bayağı değişiyor ama benim tavsiyem jıll sadler-sun mutlaka bir deneyin, tam yaz kokusu....
gerçi parfüm olayı tenden tene göre bayağı değişiyor ama benim tavsiyem jıll sadler-sun mutlaka bir deneyin, tam yaz kokusu....