• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaz için ideal parfüm önerileriniz

koklamadım ama çok övgü alıyor dolce gabbana light blue ben de alıcam:)
onun dışında sexy graffity ve body shopun ananya'sını önerebilirim.

Yaz için son 5 yıldır Shiseido Energizing Frangrance kullanıyorum, tek geçerim.
Ama Dolce&Gabbana - Light Blue ya da
Versace - Versense ya da
Moschino - I love love ' ı da öneririm.

zaten light blue ile ı love love birbirinin aynı notalara sahip iki koku ayırt etmek çok zor, Versense de o kadar taze öyle mandalinamsı,bergamotlu ve kalıcı ki sahip olmaya değer..

$9-windscape-ozgurlugun-pesinden-giden-kadinlara.jpg

yaz için çok güzel olan geçen ay benim 3 tane birden aldığım parfümüm windscape . Kokusu çok kalıcı değil sürekli sıkmak gerekıyor ama bunu denediğinizde emınım bayılıcaksınızzz :) ferahlatıcı bi kokusu var kendinizi sahil kenarında falan hissediyorsunuzz :))

Son düzenleyen: Moderatör:
koklamadım ama çok övgü alıyor dolce gabbana light blue ben de alıcam:)
onun dışında sexy graffity ve body shopun ananya'sını önerebilirim.
dolce gabbana light blue önermem :50: biraz değişik bir koku tatlımsı tarçınlı gibi diyebılırm..her zevke hitap ettiğini sanmıyorum :44:

Bu ara yaz için favorim Lancome Tresor in Love. Hafif çiçeksi gül kokulu çok hoş bir koku herkes çok beğeniyor

şuan hugo boss femme kullanıyorum sormayan kalmadı.klas bir koku çok anlamam ama çiçek ve hafif meyveli sanki.severek kullanıyorum herkes sordukça dahada seviyorum. :12:

kizlar bende bu yaz icin dior addict dusunuyorum

Tabii ki Dior Addict shine'dan ya da Dior addict 2'den bahsediyor olmalısın.. Yoksa Dior Addict ( lacivert şişe ) asla ve kat'a YAZ Mevsimine gitmez.. gidemez.. Etrafınızdaki herkes patır patır dökülür bir sağa bir sola :)

Tabii ki Dior Addict shine'dan ya da Dior addict 2'den bahsediyor olmalısın.. Yoksa Dior Addict ( lacivert şişe ) asla ve kat'a YAZ Mevsimine gitmez.. gidemez.. Etrafınızdaki herkes patır patır dökülür bir sağa bir sola :)

merak etme tatlim tabikide Dior Addict shine:27::27: :34:

Back