yaz geldi yaz kokularımız hangileri hadı kızlar burdan

CennetKokulum

kuzusu'nun kuması
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2007
2.451
36
358
Diğer
yaz geldıgıne gore yazlık kokuları bu balkıtan paylasalım

ben hugo boss xx dıyorum

lagoste pink doyorum

ama ben yazında calven clain euforia kullanıyorum

yepisyeni aldım, adı da yaz parfümü olan parfum d'ete.. 7 senedir arıyodum nihayet buldum taxfreeshopta ... sahtesini de yapmıyolar artıkın..

benim yaz-kış vazgeçilmezim emporio armani she:asigim:.birde chanel change'i çok merak ediyorum.esmer tenliyim bana gider mi acaba?şakkıdı

valla hangi birini saysam bilemedim
1.ralph
2.escada
3.escada magnetism
4.candy
5.sensatıon
bi yaz gecer bunlarla sanırım eklemeler olur bunlar arasına ama eksilme olmaz kısacası yaz kış vazgecemem bu kokulardan :)

Magnetism pek yaz kokusu gelmedi ya bana :S
Nedense yazın parfüm kullanmayı sevmiyorum, tenime terle birlikte yapışıyor gibi geliyor, deodorantın o temiz kokusunu daha çok seviyorum:)

kızlar yapmayın sevdıgınız kokualr demedım onlar ıcın ayrı topıkler var yaz kokularımızı paylasalımkı bılgı kırlılıgı olmasın

dkny be delicious
paris hilton
cool water
estee lauder sensuous
emporio armani she
biraz uzun oldu ama bu aralar bunları kullanıyorum yazın da aynen devam eder herhalde.yenileri eklenebilir de aralarına bayanssulusmile

chanel change çok güzel oluyor yazın kokusu çok hafif.

dün aldım daha yeni armoni code...yazın kulllanacağım...kışın yine calvin klain euphoria ya dönerim..

Max Mara silk touch yaz için süper.Her yerde yok.Amerika'dan getirtmiştim.
Armani Code yazın ağır olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…