• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları yaz geldi gaz sancısı bitmedi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dilemin21

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
244
35
323
yazın bebeklerde gaz sancısı olurmu yaa.havalarda ısındı benim bebeğin gaz sancısı bitmedi.:roflol::roflol::roflol::roflol:kafayı sıyıracam.

gaz sancısı sadece üşütmeyle ilgili değil ki,yediklerinden de olur.

benim kızımında gaz sancısı vardı.hiç birşey fayda etmedi 9ay sürdü malesef,şimdi 3 yaşında.çok zor büyüyorlar

ne 9 ayı ya ben gurbetteyim yorgunluktan bezdim artık dinlenemiyorum.sütümde azaldı.haftaya çarşamba 3 ayımızz bitiyo.ya bitecek ya da yola devam

benim kızımında gaz sancısı vardı.hiç birşey fayda etmedi 9ay sürdü malesef,şimdi 3 yaşında.çok zor büyüyorlar

aynen canım benim kızımda 11 aylık hala geceleri gazdan uyanır.ben günleri sayardım 32-33-34... diye 90 güne bitecek diye sevinirdim ama nerdeee.bende çok şey kullandım ama hikaye.şimdi bazen okuyorum tavsiyede bulunuyolar sırtını sıvazla,yok rezene ver yok yediklerine dikkat et ama ben emin oldum hiç bişeyle alakası yok ancak zamanla geçiyor.

Back