• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yaz geldi bebeğinizi yatırırken nasıl giydirip örtüyorsunuz??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

s_eker

ŞükürlerOlsunAllah'ımSana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
407
3
118
Bursa
artık sıcaklar başladı ben bebeğimi bazen nasıl giydirip yatıracağımı şaırıyorum.daha kısa kolluya geçemedik.2.5 aylığız.ince askılı badi üzerine penye uzunkollu altınada tek kat penye alt giydiriyorum .üzerinede2kat penye battaniye örtüyorum bazen çok gibi geliyor terliyor azda olsa ne yapacağımı şaşırıyorum üşürse diye korkuyorum.sizler nasıl yapıyorsunuz?önerilerinizi bekliyorum.

artık havalar sıcak öyle kalın battaniyelerle örtmene gerek yok gecede yatırııken altından kısa kollu bi çıtçıtlı bady üstünede uzun kollu pamuklu bi tulum giydir ben öyle yapıyorum benim kızımda 6. ayın içinde zaten gece emmeye uyanıyolar baktın ki üşümüz üstünü güzelce örtersin yada sıcaklamış beline kadar ince bi battaniye örtersin artık havalar iyi üşümsz bebişin üşür diye çok örtersen bu seferde sıcaktan uyuyamaz yavrucak.ayrıca havalar dahada ısınıcak daha hazirandayız o zamanda kısa kollu bir tulumla yatıırrısın. gece yatırırken tulum en iyiysi beli açılmaz ve üşümez.

canımcım ben sadece bodyle yatırıyorum pamuklu ince battaniye örtüyorum.Korkma üşümez hava çok sıcak artık

Benim oğluşum 14 aylık ve izmirdeyiz biz...Bu nedenlerle gece sadece alttan çıtçıtlı askılı bodyle yatıyor..gün içinde çoğu zaman onu bile istemiyor,evin içinde beziyle dolaşıyor:)) Bir ara yazlıktaydık,rahattı.2 haftaya tekrar gidicez,oğluşum rahatlayacak inşallah..

bizimki sıcağı hiç sevmez
gece yataken askılı penyeyele kısa şortunu giydiriyorum üstünü ince battaniyeyle örtüyorum ama gece onuda istemiyo atıyo üstünden

benim oğlumda 2 buçuk aylık,bende yatarken askılı bi çıtçıtlı body üzerine bi tulum yada pijama giydiriyorum.üzerinede ince bi battaniye örtüyorum.ama bazen sabaha karşı elleri buz gibi oluyo,bende hemen eldiven geçiriyorum.üşüyo mu acaba?herkes ince giydiriyomuş,bende istiyorum kısa kollu giydireyim ama elleri hep buz gibi oluyo,bende uzun kollu giydiriyorum..

Hava çok sıcak.Canım oğlum 3 aylık, Bazen sadece yarım kollu çıtçtlı body ve ince pamuklu battaniye örtüyorum.Banyo yapmışsa atlet üstüne yarım kollu body giydirip yatırıyorum.

artık sıcaklar başladı ben bebeğimi bazen nasıl giydirip yatıracağımı şaırıyorum.daha kısa kolluya geçemedik.2.5 aylığız.ince askılı badi üzerine penye uzunkollu altınada tek kat penye alt giydiriyorum .üzerinede2kat penye battaniye örtüyorum bazen çok gibi geliyor terliyor azda olsa ne yapacağımı şaşırıyorum üşürse diye korkuyorum.sizler nasıl yapıyorsunuz?önerilerinizi bekliyorum.

canım ben de aynı senin gibi giydiriyorum. ama üzerine 1 tane orta kalınlıkta penye bayttaniye ortuyorum. bizim ev serin daha. biz bile kalın yorganla yatıyoruz.

ben çalıştığım için annem bakıyor kızıma, gündüzleri altına naylon seriyormuş, bez bağlamadn kızım özgür özgür oynuyormuş yatağında, geceleri ise çıtçıtlı badisiyle yatırıyorum, sabah saat 4 den sonra ince battaniyesini örtüyorum minnoşumaaaa

canım benim evim cok gunes alıyo ve sıcak oluyo ben 6 aylık olan oglumu gece yatırıken altına sıfır kol cıtcıtlı badı ve ustunede ince uzun kollu pijama takımı giydiriyorum ustunede ince battaniyesini ortuyorum gerci saga sola cok dondogu için battaniyesiz yatıyor sayılır ustune cok acmasa kısa kollu yatırmak istiyorum birkac sefer denedim ama ustunu co kk actıgı için uzun kollu pijama onun usumesini engellliyo

biz almanyadayız ve buralar çoook soğuk halen
şuan dert değil çıtçıtlı badi üzerine pijama ve uyku tulumu giydiriyorum
burada dr.lar kesinlikle battaniye yorganı yasaklıyorlar bebekler uyku tulumunda yatacak diyorlar bizde öyle yapiyoruz
yakında türkiyeye gelicez bakalım o sıcaklarda uyku tulumunda nasıl yatıracam gerçi çok ince aldım türkiye için, olmasa kısa kollu penye ve şort giydirir yine uyku tulumuna koyarım ama yinede terlermi aceba diye düşünüyorum

ben kütahyada yaşıyorum.burada yaz zaten 1 ay oluyor.onun harici esintili öyle günlük güneşlik değil.egeyide yıkayıp yatırdığım için şu an askılı zıbın,uzun kollu penye pijama takımı giydirdim.üzerine polar battaniye

bizimki sıcağı hiç sevmiyor.hemen terler.
burası doğu malum akşamları serin.biz battaniyeyle yatıyoruz,hnmefndi ince penye battaniyeyle,sürekli tekmeliyor tabi.uzun kollu giydireyim üstünü açıyor diyorum hemen terliyor,2 gündür denedim,lşimdi çıkardım kısa kollu giydirdim gene,ama öksürmeye de başladı hafiften,sabaha karşı üşüyor olabilir.napcam çözemedim.

ben atlet üstü yarım kollu ince body altına ince pijama altı giydiriyorum ayakları çıplak üstünü de örtmüyorum
bizde üstümüz açık yatıyoruz zaten üşüyeceğini sanmıyorum

kısa kollu çıt çıtlı badi altınada şort giyidiriyorum evin içinde genelde böyle çorap duruma göre değişiyor üstüne birşey örtmüyorum

benim bebeğim 1aylık üstüne kısa kollu çıtçıtlı badi altına pijama giydiriyorum
üzerinede tek kat penye battaniye örtüyorum çok sıcağa alıştırmicam kızımı

40ı çıksın biraz daha açıcam

Son düzenleme:
valla arkadaşlar en rahatınız ben miyim acaba. oğlum dün 1 aylık oldu,İzmir'de oturuyoruz evimizde çok sıcak ben 1 hafta dolduğundan beri sadece kısa kollu çıtçıtlı body giydiriyorum bebeğime.ayaklarına da bazen çorap giydiriyorum.geceleri üzerini çok ince tülbent gibi bir bezle örtüyorum ki onu da tekmeleyip atıyor. çok şükür hiçbir rahatsızlık da yaşamadık. sadece terlemişse sık sık üzerini değiştiriyorum bir de cereyanda bırakmıyorum oğluşumu.bence kat kat giydirmeye alıştırmayın.evden çıkar çıkmaz hasta olur bu defa.:nazar::nazar:

size bakınca ben çıplak yatırıyorum galiba,atlet-şortla yatıyor bizimki,üstü de açık oluyor

ben kısa kollu çıtçıtlı body giydiriyorum incede bir kısa çorap ama uyudugu zaman beline kadar ince battaniyesini örtüyorum birde banyo yaptırdıktan sonra kısa kollu bodyin altına pijama giydirip öyle uyutuyorum şimdi kat kat giydirirsek kışın ne giydricez bu bebişlere :)))

Back