yaz da geliyor canım asitli içecek istiyor, ne içeceğiz biz :(

meggie129

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
633
6
66
arkadaşlar yaa ben kolaya falan düşkün bir insan değilim ama canım nasıl istiyor sanki içim yanıyo da o söndürebilecek... tutuyorum kendimi ama aklımdan hiç çıkmıyor yaa :( kahve zaten sevmem. kola fanta mevesuyu kahve çay herşey yasak ne içecez biz koca yaz :( hani şu uludağın limonatası var ya acaba o içilebilir mi?

maden suyu iç canım..ben öyle yapıyorum meyvelilerinden tercih ediyorum gazoz gibi oluyor zaten...9 ay bebişlerimiz için idare etcez artık

maden suyu iç canım..ben öyle yapıyorum meyvelilerinden tercih ediyorum gazoz gibi oluyor zaten...9 ay bebişlerimiz için idare etcez artık

bende çayı çok seviyorum.çaysız nasıl geçecek hiç bir fikrim yok

sodayı hiç sevmem ki hep midemi bulandırırdı hamile olmadan bile önce... :( çayı severim. çayı çok çok açık hani imamın abdest suyu gibi olursa ve de limonlu olursa içebiliyoruz ama tabi abartılı değil günde 1-2 tane falan... valla ben öğretmenim çaysız hayatta geçmiyor ben içiyorum mecbur ama açık ve limonlu... şu uludağ limonata içebilir miyiz acaba yaa onu merak ediyorum...

canım eğer canın aşırı derecede kola çekiyorsa eğer yarım çaybardağı olsa da iç bence
belki aşeriyorsundur, zararlı olmasın derken kendine eziyet etme yarım bardakçıktan bişey olmaz
çünkü aşerip de yememek daha zararlı

asitli içecekler, özellikle kola normal insanlara bile onca zaralı iken hamilelikte kesinlikle içilmemeli..bir yerde asitli içecekleri çok tüketmenin yarık damak-dudak sebebi olabileceğini okumuştum..
evde hazırlayacağınız meyve kompostolarını soğutarak içebilirsiniz, hem doğal, hem vitaminli..
limonatanın da evde hazırlananı daha lezzetli oluyor :56:
güzel bir hamilelik dönemi sağlıklı doğumlar diliyorum inşaALLAH...

Soda için ama meyvesiz olanlardan. Dr bana meyvesiz olanlardan günde 2 tane içebilirsin demişti. Allah kolaylık versin yazın o sıcaklarında biraz zor oluyor. Ama asitli içicek içmeyin bebeğiniz için. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah...

kızımda çok içmiştim.içim yanıyordu. bi sorun olmadı. genelde kola gibi asitli tüketince kız olur derlerdi.

bana dr sade gazoz içebilirsin demişti, ama benim midemi bulandırdığı için hiçbirini içemiyorum.

Vişneli soda tavsiye ederim güzel oluyor... Yani normal vişne suyu ve sodayı karıştırıyorum. Ama arada benimde canım gazoz felan cekiyor çok fazla olmasada az içiyorum.

limonata yap canım içine taze nane yaprağı da kat.dolaba koy.soğuk soğuk ohhhhhhhhhhhhhh mis gibi.

limonata yap canım içine taze nane yaprağı da kat.dolaba koy.soğuk soğuk ohhhhhhhhhhhhhh mis gibi.

canım biraz naneden bir şey olmaz sanırım ama yine nane koyulmasa daha iyi. çünkü bekletince yağını limonataya salıyor ve nane yağı rahim kasılması yapıyor düşük ve erken doğuma sebep olabilir.

bende düşkün değildim ama şimdi nsıl istiyo canım malesef sıklıkla olmasada içiyorum en azından yarım bardak olsun inş bişi olmaz

benim canim kahve cok cekiyor doktorum pek tavsiye etmedi ama tadimlik ice bilirsin dedi ve ne nimetse alkolu icecekler cok cekiyor anlamadim pek icmem ama doktor sadece $arap oda yemek arasinda birkac yudum :26:

Son düzenleme:
Bence kendimizi bu kadar kasmaya gerek yok.
Canım çok isterse içerim doğrusu, ama bu aralar meyve suyuna daha çok düştüm.
Bir ara ısrarla kola istiyordu canım, azda olsa içtim, canım çok isterse ne olursa olsun dayanamam yer içerim.
Allah'ın izniyle sağlıklı olur bebişler merak etmeyin...

ice ice cokeeeeeee :52::52: çok severim $kaybedenim.webp
ama tabi siz gazsız meyve aromalı içecekler var onlardan içmeniz daa iyi olur ya sizde yapabilirsiniz yapımı kolay
http://www.mainboard24.com/icecekler/

Son düzenleme:
bende çayı çok seviyorum.çaysız nasıl geçecek hiç bir fikrim yok
Çayın abartılmadığı sürece bir zararı yok açık içiyorum ben ıhlamur gibi , bende çayı çok seviyorum haftada 2 gün izin veriyorum kendime , çok canım isterse türk kahvesi de içiyorum :) bebeğimde de hiç bir sorun yok şimdiye kadar çok şükür, hatta hamile kaldığımı bilmeden alkol almışlığım bile var

meyveli soda iç hem sağlıklı hem güzel her çeşidi var, ben öyle yapıyorum.ne kola ne başka asitli içecek aklıma gelmiyor..buzlu limonata iç ..dondurma ye ohh miss seçenek çok.. organik meyve suları iç yada 100 de 100 doğal olanlardan içine bi tanede sade soda koy karıştır.. ohh miss :d

Back
X