- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.250
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
İçinden geldiği gibi hissettigin gibi yaz
Anlık duygu
Şiir
Duygu patlaması
Her ne olursa ....
Anlık duygu
Şiir
Duygu patlaması
Her ne olursa ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse kimseye laf atmasın canım günlük duygu halleriBütün içimizdeki kötülükleride mi hepsi oluyo mu ayrıca bundan eminsin mi
Ben şiir duygu vs olarak duusnmustum öyle de olsun pilissssDurum duvarı gibi kullanırım bak hatta daha hunharca kullanabilirim
Allah kolaylık versinEv süpürülecek , çamaşır asılacak , mutfak toplanıp akşamın yemeği hazırlanacak
Yok canım benimki espirikti hani recep ivedik diyordu ya bütün kötülüklerimi hocam diyeKimse kimseye laf atmasın canım günlük duygu halleri
NO problem no no no sıkıntıBen şiir duygu vs olarak duusnmustum öyle de olsun pilissss
Aynen o kötülükleri salabiliriz sıkıntı yokYok canım benimki espirikti hani recep ivedik diyordu ya bütün kötülüklerimi hocam diye
Teşekkür ederim Allah razı olsunAllah kolaylık versin
BirTutamMutluluk20 gitti her yer pislik içindeNereye ağlıyoz minik meleeem ulan önceden sizin katıldıgınız temızlık yarısmalarını takıp edıyodum sımdı en pıs ev kımın yarısması olsa benı 17gün sonunds bırıncı sececekler