Yaz bebeği nasıl giydirilmeli???

cilek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
226
8
Merhaba kızlar
Bebeğim 2.5 aylık onu şimdiye kadar 1cıtcıtlı badi, 1 ayaklı alt ve 1 tulum giydiriyordum.. Gecen hava sıcak diye tulumu çıkarttım aile büyüklerinin kimi tek kat bırakma cocuk hasta olur, altını tek pijama giydirme kısır olur vs dedi nasıl giydireceğim bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
havalar çok sıcak tek kat giydirmen yeterli. bebeğin küçük de olsa sonuçta insan vucut sıcaklığı bizler gibi ne de olsa. bu sıcakta kat kat giydirirsen kısır değil isilik olur... büyükler kendi zamanlarındaki gibi sanıyolar bazen bebeğin kız mı erkek mi bilmiyorum ama özelliklede erkek bebekler sıcağı hiç sevmezler.

Son düzenleyen: Moderatör:
allah bağışlasın canım. yazın bebeği mümkün olduğu kadar ince giydiririm ben. hatta çoğunlukla beziyle dururdu yazın sıçak günlerinde. bir de sık sık ılık suyla yıkamayı ihmal etmezdim.

allah bağışlasın canım. yazın bebeği mümkün olduğu kadar ince giydiririm ben. hatta çoğunlukla beziyle dururdu yazın sıçak günlerinde. bir de sık sık ılık suyla yıkamayı ihmal etmezdim.

Sağol canım tesekkur ederim.. Bende şimdi sadece kısa kollu cıtcıtlı nasibe alt pijama ile uyutmaya başladım ama böylede cok hapsuruyor 😞😞😞

Ben şimdi içine kolsuz badi üstüne tulum giydiriyorum ama sürekli terliyorrrr kısa kollu giydirsem üşücek zannediyorummm sürekli uğraşıyorummm giydirmeklee

X