• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaz aylarında lazerın zararı varmı ve nd/yag mı alex mı?

Passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
80
22
613
İstanbul
merhaba arkadaslar bu hafta ıcınde lazer yaptıracagım ama agustosun basında tatıle gıdecegız lekelenme olmasını ıstemıyorum ve orada tuy sorunu yasamaktan korkuyorum bıde tatılden sonra ten rengım degısecek suan acık tenlıyım sızce hangısını kullanmalıyım lutfen yardımcı olurmusunuz ve daha once yaz aylarında yaptıran varsa sorun yasadılarmı yazarmısınız tskler

bende lazer pilasyon yaptırıyorum ancak doktorum kesinlikle güneşe çıkmamı yasakladı. istersen ara verelim sonbahar gibi tekrar başlarız dedi yada yanmadan devam ediceksin dedi. ben buğday tenliyim bu nedenle güneşe çıkmamaya çalışıyorum.:hulya:

zarar demiyelim de uygulama 15-20gün sonra kontrol adı altında yanmayan çıkmayanları tekrar rötuş olacak ten ne kadar açık kıl rengi koyu olursa o kadar çok çabuk sürede sonuç alınıyo kılların tekrar çıkış süresi uzuyo yoksa benim artık k.altı bitti diger bölgelerde de ramak kaldı kontorülümü yaptırdım ertesi gün denize gittim hiç kalkmadan 6gün güneşlendim bişecikler olmadı cihazım da alex o kadar durdun bir sezon daha ertele

bende tatılde rahat olmak ıcın demıstım ya 1 ay fılan kalcam tuy sorunu yasamak ıstemıyorum o yuzden tskler arkadaslar yaaa

ne kadar beyaz ten o kadar iyi sonuç karararak tedaviyi uzatırsınız sadece ayrıca yazın biçok merkez alexandrite la lazer yapmaz çünkü çok sakıncalı tatile çıkmayacaksan şayet devam edrsin o da güneşten iyi korunmak şartıyla....valla ben şapkamı gözlüğümü güneş kremimi eksik etmiyorum ve gölgelik alanlarda takılıyorumm...aslında nd yag lazerin zencilerde bile yapılabileceği söyleniyor ama yinede ten ne kadar açıkca seans o kadar az fayda o kadar çok oluyo...bunu bilesiniz :) bence biraz dişinizi sıkın ben sırf bunun için bu yl tatil bile yapmıyorum ama yaz yaptıracaksanız elbette ki alex değil nd yag olrr.. zaten alex isterseniz doktor ya yapmayacak ya da teninizin açılmasını bekleyecektir

ne kadar beyaz ten o kadar iyi sonuç karararak tedaviyi uzatırsınız sadece ayrıca yazın biçok merkez alexandrite la lazer yapmaz çünkü çok sakıncalı tatile çıkmayacaksan şayet devam edrsin o da güneşten iyi korunmak şartıyla....valla ben şapkamı gözlüğümü güneş kremimi eksik etmiyorum ve gölgelik alanlarda takılıyorumm...aslında nd yag lazerin zencilerde bile yapılabileceği söyleniyor ama yinede ten ne kadar açıkca seans o kadar az fayda o kadar çok oluyo...bunu bilesiniz :) bence biraz dişinizi sıkın ben sırf bunun için bu yl tatil bile yapmıyorum ama yaz yaptıracaksanız elbette ki alex değil nd yag olrr.. zaten alex isterseniz doktor ya yapmayacak ya da teninizin açılmasını bekleyecektir

tesekkur ederm ben zaten persembe yaptıracagım daha tatıle cıkmadım ten rengım acık sonra 1.5 ay sonra o zamana zaten ten rengım acılmıs olur hem cok yanamıyorum zaten tek korkum leke yapmasıydı cunku bacaklarımada yaptıracagım arkadaslar dedı kı 1 hafta cıkma hemo zamana kada tuylerde yenı dokulur sonra sorun olma dedıler ıns olmazz

evet kararmış bi vücutta epilasyon leke yapar....buğday ve esmer tenliler bronzlaşmaya çok müsaitler,anında kararırlar.beyaz tenliyseniz zaten kararmanız çok zor,,kendinizi kasmanıza gerek kalmazz :))

bugday ten rengım ama cok yanamıyorum yansamda hemen acılıyor :( dusundum de lazere 2 ay sonra fılanda gıtsem sorun olmaz hemde daha ıyı olur tum tuylerın koku gelmıs olur zaten drlerde bıraz zaman gecmesını onerıyormus tesekkur ederm ılgılendıgın ıcın :)

yaptılar canım ama krem surmem gerekıyor 2.seansı ekımde yapacaklarmıs gunes kremı surersem sorun olmazmıs guvenılır bı yer oldugu ıcın yaptrdım bakalım leke olursa ıns olmaz ama paylasırım

Back