Yaz Aşkım.. :)

AyLeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
235
0
96
31
İstanbul
Bende aşkımın tesadüf dolu hikayesini paylaşmak istiyorum..

O sıralar zor dönemlerimi yeni atlatmıştım.. Toparlamaya başlamıştım artık kendimi arkadaşlarımla zaman geçirerek.. Halamla kıştan beri konuşurduk iş yerine bi kampanya gelmesinin mümkün oldugunu bu kampanyanın tatil hediyeli oldugunu ve onun alıcagını antalya ve kıbrıs olmak üzere iki seçenegi oldugunu.. :) Neyse zaman geçti temmuz ayının başlarında halam aradı beni dedi tatil çıktı gidiyoruz.. Nereye falan derken ben kıbrıs olsun dedim.. tamam dedi otellere falan bakıyodum.. sonra bi gün aradı beni kıbrıs olmuyo canım Antalya olucak dedi.. E iyi bari dedim bende ( haberim olsa olucaklardan hiç kıbrıs dermiydim :teytey: )

Sonra bana üç otel gösterdi seç birini dedi.. Bende kararsız kaldım uzun süre ama birini seçtim.. Bavulları hazırladık ve 19 temmuzda bindik geceden otobüsümüze.. Sabah ordaydık.. Otel sahibi tanıdık oldugu için karşıladılar bizi kahvaltı ettik falan.. İlk iki gün denize gittik.. Sonra otelin havuzunda takılmaya başladık halam arkadaş edinince.. Gözüme bardan biri çarpıyodu ama o kadar dolu geçiyoduki dün tam bakamıyodum.. Sonra izlemeye başladım bardaki o esmer o tatlı şeyii :asigim: Bi gün daha böyle geçti.. Sık sık bara gidip duruyodum ( Yerli içecekler ücretsiz oldugu için sabahtan akşama kadar kola alıp duruyodum bu yüzden eve döndükten sonra bi kaç ay kola içemedim kaydirigubbakcemile3 ) Yanındaki barmen çocuk benimle ilgilendigi için o pek ilgilenmiyodu benimle.. Sonra bi sabah erkenden kalkıp havuz başına indim.. O tatlı şey elinde telefon yerde oturmuş bişiler yapıyodu :asigim: Başımı elime dayayıp onu izledim.. Bi süre sonra beni farketti ve kafasını kaldırdı.. Gülümsedik birbirimize.. O gün bana olan ilgisini belli etmeye başladı fakat diger kişi bundan rahatsız olmuştu.. ama bi güzel agzının payınıda verdim ona bi şekilde şakkıdı Yaklaşık bi 10 kişilik bi grubumuz oldugu için bakışmalarımızdan bi kaç kişi anlamıştı tabii.. Her gece diskoya gidiyoduk sahilde geziyoduk halamlarla falan.. Sonra geldi çattı son gün ertesi gün dönücez..
Benim nası moralim bozuldu ama istemiyo beni diye :çok üzgünüm: o günü dolu dolu geçirdik gece diskoya gittik son kez döndün sonra saat gece 2 falan.. Sahile indik hep beraber şarkılar falan.. ama benim aklım hep onda.. içimden bişiler diyo kalk git bul.. ama diyorum kendime delimisin kızım saat kaç eve gitmiştir yarın gidiyosun hem nası olucak falan.. Böyle böyle saat 3buçuk 4 falan oldu.. içimden bi ses kalk git havuz başına dedi.. delilik biliyodum ama :sm_cool: Neyse bi abla kalktı geldi benimle.. asansörle yukarı çıkıcam ben abla lavobadaydı.. bastım dügmesine asansör durdu.. tam arkam restoran onun çıkışıda havuz başı..
içim içime sıgmadı dayanamadım çıktım ordan gidiyorum.. tam köşeyi dönücem orası havuz başı.. içimden dua ettim ama saat gecenin dördü.. Bi döndüm :1shok: Aman allahım orda o saatte oturmuş pogaca yiyio.. yanına gittim hemen iyi geceler dedim napıyosun bu saatte dedi.. ( o zamandan belliymiş nası kıskanç olucagı kaydirigubbakcemile3 ) içimden diyorum nedicem şimdi ben.. işte telefon kayboldu diye saçmalayıverdim kaydirigubbakcemile3 Sonra otur istersen dedi.. oturdum biraz sonra dedim bizimkilere haber veriyim geliyim bekle.. gittim yatıcam dedim aldım anahtarı falan.. buluştuk biz yürümeye başladık ama o saatte aynı şeyi düşünmüşüz o da yatmış beni düşünmekten uyuyamamış ve benden 10 dk önce oturmuş oraya beni beklemiş.. sabah gün dogana kadar beraber kaldık birbirimizden hoslandıgımızı söyledik.. gitmem gerek dedim.. biliyorum dedi ve sarıldı bana.. çok romantıktii :asigim: kalktık artık odaya gitmem gerekiyo ama hic düsünmüyorum halam gelmismidir diye.. Ayrı yürüyelim gören olucak dedim.. tmam dedi.. sarıldım sımsıkı boynuna gözleri doldu.. ayrıldık sonra.. odaya gittim nası uyudugumu bilmiyorum.. ertesi gün aksam 5 te gidicez.. olaylar oldu görmüsler bizi patronu kızmıs buna falan.. konusamadık hiç.. en son bana işaret etti gel diye.. kola istedim.. kolayı verirken bi kagıt verdi bana
'' Her ne olursa olsun ben senin yanındayım
beraber herseyi atlatıcaz
Seni seviyorum..''
yazıyodu..
o gün ben ordan ayrıldım.. ama sekiz aydır bu sevda kalbimde.. hala anlattıkça birbirimize nası mucizevi bi aşk oldugunu hissederiz içimizde.. :asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…