Yaz ak dinleyin??seviyorumm

P

prenseesss

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi prenseesss
Benim ilşkim gecen sene bodruma gittğim zaman birisiyle tanişmamla oldu.ozamanlar arkadstik onunla aslen bodrumlu yani ben de ist döndüm devamli telde görüştük bigün aramadi ben msj cektim neyaptigini bilmiyosun ne istedğinide filan diye onunla konuşmak okadr güzeldiki anlatamam..onu size anlatirkende gözyaslarima engel olamiyorum.herneyse ogun msj cektikten sonra aradi aşkim dedi direk o gunu unutamammm asla..sonra biz onunla ilişkiye başladik(sevgili)yani bu gun tam 11 ay oldu ve izmirde bulusuyoruz onunla cok mutluyum cok zorluklar cekiyoruz şimdi diceksiniz suan birliktesiniz neden aci çekiiyorsun onu çok özlüyorum bulustuugmuz zamn yetmiyor devamli telde msn (camda) görüşmek yetmiyor onunla gezmek eglenmek sahilde kolkola gezmek istiyorum bunlar olmasa bile yanimda olmasi yeterli arkadslar kisacasi uzak ama ve canim aciyor.aşk acisi cekiyorumm 11 aydan beri devam ediyor araliksiz mutluyuz sesini duyduugum an bitiyorum..seni seviyorummm aşkimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…