Yayın kesildi, Oktay Usta gözyaşlarını tutamadı!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Samanyolu Yayın Grubu'nda bulunan kanallar Türksat uydusundan da çıkarılarak yayınları kesildi. STV'de canlı yayında olanlar gözyaşlarını tutamadı.
759405.jpg

Cemaat kanalları dün gece itibariyle Türksat'ttan çıkarıldı. Dün gece Samanyolu TV'de canlı yayında olanlar gözyaşlarını tutamadı.

Türksat, Samanyolu Yayın Grubu'nda yer alan Mehtap TV, Ebru TV, Burç FM'in de aralarında bulunduğu 13 kanal ve radyonun uydudan çıkarılmasına karar vermişti.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Cemaat kanalları ve radyoları gece 00.00 itibariyle Türksat’tan çıkarıldı. O sırada canlı yayında olan Kemal Gülen ve Oktay Usta (Aymelek) gözyaşlarını tutamadı.
http://www.medyafaresi.com/haber/yayin-kesildi-oktay-usta-gozyaslarini-tutamadi/759405

Oktay usta yılların aşçısı cidden çok emeği vardı niye ekmekleri ile oynandı milletin ne olacak bundan sonra?

Çok üzüldüm oktay ustaya yıllardır izlerim hiç bir kırıcılığını görmedim yazık oldu programa

Oktay Usta ve Kemal Gülen çok sevdiğim 2 insan gerçekten böyle olmamalıydı ... Sadece cemaat kanali diye kanallar kapatılmamali.. Orda evet suçlu insan olabilir ama sadece derdi aksam evine ekmek götürmek isteyen masum insanlar da var .. Evet cemaat çok kişinin ekmeği ile oynadı zamanın da çok kişinin canını yaktı ama bunun ceremesini Oktay usta gibi insanlar çekmemeliydi..

Kanal kapatmak nedir Allah aşkına.. Süreç bile işlemedi.. Kanallarla ilişkili bir durum tespit edilmişse hukuki süreç başlatılır.
Kaç kişinin ekmeği var orda. Kamera önünde arkasında..
Olmadı..
Yumurcak tv.bile karartılmış. Komik.

Back