• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaygin anksiyete bozukluğu

yaptırmadım ama yaptıranları duydum.çok memnun kaldılar.baş bölgesinden yapılıyormuş psikolojik rahatsızlıklarda

Yaptıranlar var ama iyi gelir mi bilmiyorum. Psikolojik sorunlar şçin değil de baş Ağrısı için akrabam yaptırdı tamamen geçtiğini söylüyor.

Aranizda hacamat yaptiran varmi yaygin anksiyetem var iyi gelirmi yardimci olurmusunuz en agiri sosyal fobi kendimi asamiyorum .

Modern tıbbın çaresiz kaldığı durumlarda alternatif tıbba başvurmanızı öneririm...
Hele de psikolojik sorunların altta yatan sebepleri olur, öncelikle bunları aşmadan fiziksel anlamda bir aşama kaydetmezsiniz. Öncelik psikolog ardından ise gerekirse psikiyatri ile görüşmenizde fayda vardır. Geçmiş olsun.

:KK17::KK17:Kızlar yardım çok gerginim :KK43: anksiyetem tavan yaptı sol gözüm seğiriyor ve benim ne zaman solgözüm seğirse çok kötü bişey olur daha önce böyle olunca bacağım kırıldı hemde üç yerden aylarca yattım. Sonra beş aylık hamileydim erken doğum yaptım ve bir çok şey yine kötü bir şey olcak diye çok korkuyorum :KK17::KK17:

Back