selam arkadaşlar 3 enedir devam eden bir evliliği bitireli 1 sene oldu her dönemi zordu zaten evliyken başlamıstı baş ağrılarım flan ama 1 2 hafta sürüp gidiyodu boşanalı 1 sene oldu tam ama cok zorluklar yasadm evımı ısımı arabamı bile değiştirdim cunku peşimi bırakmadı hic taciz etti hep tam kurtuldum artık hayatımda başkası var derken 2 ay önce yine cıktı karsıma ve 2 aydır bende sureklı bır sersemlık halı mıde bulantısı başımda kulaklarımda yanma var ve cok takıntılı oldum sımdı hauatımda bırısı var ve onun işle ilgili sorunlarını bıle takıyorum emınım o bile benim kadar takmıyodur hep bir olay oldugunda en son noktasını dusunuyorum bıraz once bıle erkek arkadasım bana patronla takıtıgını anlattı telde ama ben 2 sattır ya işten cıkarılırsa dıye duunuyprum halbukı bana ne o duiunsun yanı eskı eşimin en son 2 ay once tekrar karsıma cıkmaı sanırım bende artık bı patlama yaptı ve nerdeye 2 aydır bu seremlık hıssı devam edıyor norolojı kbb falan gıttım hepsı psıkolojik dedı bugun psıkoya gıttım bana citoles 10 mg verdı tamam hafıf bı ılac ama okudum hep bırakıncada aynı benım bu halım gıbı oluyomus baş donmesı falan napcam ben ılaca başlamak ıstemiyorum benım yapamadıgımı ılaö naıl gecırcek ama bazende başımdakı yanmalar cekılmez oluyor yardım lutfen allah rızaı ıcın :sinifsinif: