yaygın ankiyete bozukluğu acil yardım ne olur ilk psıkiyatristdenemem

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
fkdslkfldskşskfsşkskdş

Son düzenleme:
benimde korkularım var korkularınla yüzleşince geçer derler atlatırsın derler.ama yüzleşmek kolay mı

sadece ilaç çözüm değil canım terapide alman lazım çünki asıl terapiyle hallediyorsun sorunlarını ve ilacı bırakırkende terapi yardımcı oluyor çünki korkmuyorsun ilacı bırakıyorum bu yan etkiler normal bisüre sonra geçicek diyorsun.Eğer terapi almıyorsan almanı tavsiye ederim

iyi bır doktora gorun derım ben yada ıyı bır hastane nın psıkyatrı sıne gıtmelisin gecer bu tip hastalıklar cogu kişide oluyor duzgun ılaç verır ıyılesırsın aynı zamanda terapı de alırsn

Merhaba bende yaygın anksiyete bozukluğu var mide bulantısı kusma ve baş dönmesi var ilaç tedavi başladım mide bulantısı kusma için ne yapıyorsunuz

Merhaba bende yaygın anksiyete bozukluğu var mide bulantısı kusma ve baş dönmesi var ilaç tedavi başladım mide bulantısı kusma için ne yapıyorsunuz
Eskiden bende de vardı o sonra Bi doktora gittim verdiği ilaçlar beni çok iyi etti. Çok kilo vermiştim. Yemem falan düzeldi baya. Ama anksiyete hiç bir zaman bitmiyor. Tam ilaçları bırakıyorsun bişey okuyor tekrardan atağa geçiyor hastalık ömür boyu böyle olacak herhalde.

Psikoloji doktoruna gittiniz yoksa başka bir bölümemi gittiniz ben gastroenterolojiden randevu aldım bende çok kilo verdim mide bulantısı kusma beni maf etti
Maalesef evet anksiyete bozukluğu bir anda geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…