• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaygın ankiyete bozukluğu acil yardım ne olur ilk psıkiyatristdenemem

eda35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
254
95
98
fkdslkfldskşskfsşkskdş

Son düzenleme:
benimde korkularım var korkularınla yüzleşince geçer derler atlatırsın derler.ama yüzleşmek kolay mı:(

selam arkadaşlar 3 enedir devam eden bir evliliği bitireli 1 sene oldu her dönemi zordu zaten evliyken başlamıstı baş ağrılarım flan ama 1 2 hafta sürüp gidiyodu boşanalı 1 sene oldu tam ama cok zorluklar yasadm evımı ısımı arabamı bile değiştirdim cunku peşimi bırakmadı hic taciz etti hep tam kurtuldum artık hayatımda başkası var derken 2 ay önce yine cıktı karsıma ve 2 aydır bende sureklı bır sersemlık halı mıde bulantısı başımda kulaklarımda yanma var ve cok takıntılı oldum sımdı hauatımda bırısı var ve onun işle ilgili sorunlarını bıle takıyorum emınım o bile benim kadar takmıyodur hep bir olay oldugunda en son noktasını dusunuyorum bıraz once bıle erkek arkadasım bana patronla takıtıgını anlattı telde ama ben 2 sattır ya işten cıkarılırsa dıye duunuyprum halbukı bana ne o duiunsun yanı eskı eşimin en son 2 ay once tekrar karsıma cıkmaı sanırım bende artık bı patlama yaptı ve nerdeye 2 aydır bu seremlık hıssı devam edıyor norolojı kbb falan gıttım hepsı psıkolojik dedı bugun psıkoya gıttım bana citoles 10 mg verdı tamam hafıf bı ılac ama okudum hep bırakıncada aynı benım bu halım gıbı oluyomus baş donmesı falan napcam ben ılaca başlamak ıstemiyorum benım yapamadıgımı ılaö naıl gecırcek ama bazende başımdakı yanmalar cekılmez oluyor yardım lutfen allah rızaı ıcın :sinifsinif:

sadece ilaç çözüm değil canım terapide alman lazım çünki asıl terapiyle hallediyorsun sorunlarını ve ilacı bırakırkende terapi yardımcı oluyor çünki korkmuyorsun ilacı bırakıyorum bu yan etkiler normal bisüre sonra geçicek diyorsun.Eğer terapi almıyorsan almanı tavsiye ederim

iyi bır doktora gorun derım ben yada ıyı bır hastane nın psıkyatrı sıne gıtmelisin gecer bu tip hastalıklar cogu kişide oluyor duzgun ılaç verır ıyılesırsın aynı zamanda terapı de alırsn

Merhaba bende yaygın anksiyete bozukluğu var mide bulantısı kusma ve baş dönmesi var ilaç tedavi başladım mide bulantısı kusma için ne yapıyorsunuz

Merhaba bende yaygın anksiyete bozukluğu var mide bulantısı kusma ve baş dönmesi var ilaç tedavi başladım mide bulantısı kusma için ne yapıyorsunuz
Eskiden bende de vardı o sonra Bi doktora gittim verdiği ilaçlar beni çok iyi etti. Çok kilo vermiştim. Yemem falan düzeldi baya. Ama anksiyete hiç bir zaman bitmiyor. Tam ilaçları bırakıyorsun bişey okuyor tekrardan atağa geçiyor hastalık ömür boyu böyle olacak herhalde.

Psikoloji doktoruna gittiniz yoksa başka bir bölümemi gittiniz ben gastroenterolojiden randevu aldım bende çok kilo verdim mide bulantısı kusma beni maf etti
Maalesef evet anksiyete bozukluğu bir anda geri geliyor

Back