Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay İle Kova Anlaşır mı ?

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
merak ediyorum genelde iyi diyorlar ama ne derece,çok bilgisi olan arkadaşlarım paylaşabilirler mi :)

yaylar çok kıskanç oluyor eski sevglmdi yay ama tam bir macera yaşadık ömrümce unutamam:KK43:

benim abim kova gayet iyi anlaşıyoruz. fakat erkek arkadaşım da kova ama berbatız anlaşamıyoruz birbirimizi seviyo olmasak asla yürümeyecek olan bir ilişki.

Eşim yay, ben Kova. İç güveysinden halliceyiz işte. Bazen bakarsınız, ooooo canım cicim, aşkım birtanem, bazen tü kaka. Ben de anlamadım valla.:26:

Eşim yay, ben Kova. İç güveysinden halliceyiz işte. Bazen bakarsınız, ooooo canım cicim, aşkım birtanem, bazen tü kaka. Ben de anlamadım valla.:26:

ayy evet ya bazen öyle oluyo çok şiddetli kavga yaşıyorduk 10 dkka sonra hiçbişe olmamış gibi tutkulu bir biçimde devam ediyordu karışık ama bağlı oluyorlar son derece birbrlerine :)

Tepeden tırnağıyla tam bir yay burcuyum şekerim .
4 yıllık bir ilişkim var , erkek arkdaşım kova .
Normalde iyi anlaştıkları çözülsede bu yay'ın elinde . Kova burcu takıntılıdır , kurar , sahiplenir vs . Yay burcu aksidir .
2 burç yanyana geldiklerinde tek bir dünya oluşturuyolar emin ol , kendine aşık etmesini iyi bil .
Kova burcu utangaç sevgisini içinde yaşar , yay aksidir . Aşkını tüm dünya dursun ister .
Zamanla çok dha iyi raya oturuyor herşey . İlk zamanlarında cebelleşebilirsin ama sonrası mutluluğun olur .

Sevgili olarak hiç olmadı ama Kova burcu arkadaşlarım çok var. Hatta en yakın arkadaşlarım genelde kovadan.

Tepeden tırnağıyla tam bir yay burcuyum şekerim .
4 yıllık bir ilişkim var , erkek arkdaşım kova .
Normalde iyi anlaştıkları çözülsede bu yay'ın elinde . Kova burcu takıntılıdır , kurar , sahiplenir vs . Yay burcu aksidir .
2 burç yanyana geldiklerinde tek bir dünya oluşturuyolar emin ol , kendine aşık etmesini iyi bil .
Kova burcu utangaç sevgisini içinde yaşar , yay aksidir . Aşkını tüm dünya dursun ister .
Zamanla çok dha iyi raya oturuyor herşey . İlk zamanlarında cebelleşebilirsin ama sonrası mutluluğun olur .

canım dediklerin tam tamına doğru bende öyle bişe yaşadım ve kova burcuyum öyleyimmm,hayatta unutulmaz bi macera yaşıyorsun :)

X