Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Çocuğuna Hediye

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.016
30.372
60
Ayakkabı, blue jean ve her şey

Yay çocukları için hayat; gülmek, takla atmak ve neşelenmek demektir. En çılgın oyunlar onlardan çıkar. Yaşamı böylesine tersinden ve delice yaşamak için gerçek anlamda bir Yay Çocuğu olmak gerekir. Konuşmayı çok çabuk öğrenirler ve sonra da büyükleri bunaltan sorularla karşılarına çıkarlar. Çevresindeki her şeyi merak ederler. Sizi "Yeter artık" diye bağırtacak kadar çileden çıkartabilir. Fakat öylesine sevimlidir ki.. Sonunda kahkahalarla gülersiniz. Yalnızlıktan hoşlanmayan Yay Çocukları sık sık evlerine arkadaşlarını çağırırlar. Alışverişten müthiş keyif alan bu çocuklar, istediği her şeyi size aldırmakta başarılıdır. Ona hayır demenin bir anlamı yoktur. Çünkü kafasına koymuşsa, kesinlikle yaptıracaktır. Nelerden mi hoşlanır ? Aklınıza gelen her şey. Ayakkabılar, blue-jeanler seyahat kitapları müzik CD'leri ve bir çok şey.

Yaaaa evet yaaa benim minik kızımda tam bir yay çocuğu çılgın sevimli neşeli güzel kızım benim.Bir daha doğum yapacak olsam kesinlikle yay bebeği istiyorumm.Her annenin mutlaka bir yay çocuğu olması lazım.Bu çocukla hayat süper neşeli:sm_cool:

benim ufaklığı anlatıyo tam olarak
erkenden başladıı konuşmaya ve hiç susmuyo:)
sinirlendiğim anda yapıyo yapacağını küçük sevimli kız ayaklarına yatıyo ama elinde sonun da yedirıyo dayanamıyorum tatlılığına,hayırdan anlamıyo bıraktım zaten hayır demeyi napimm
hediyeye gerek yok şeker yada çukulata onun en buyuk alışveriş ve hediye zevki:)

benim oğlum aynısı erkenden konuştu sustuğunu hiç hatırlamam meraklıdır sorar sorar ama fecide zekidir oyüzden sorularına bazen yanıt vermekte zorlanırım hediye konusu cok doğru cd müzik film hastası marka ayakkabılar valla şimdiki çocuklara yetişmek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…