• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yay Burcu

Yay burcu ile yolum kesişmiyor direk, frekans farklılığımız var sanırım çevrem koç, boğa, akrep, oğlak ve kova full. Benim güneş akrep yükselen kova ay terazi. Bilemiyorum yay dosyası bende yok 😅

Neyse ben yorumumu aradan çıkarayım. Öncelikle kamu spotu: yükselenim yay.
Ben böyle gamsızlık görmedim arkadaş. Burcum terazi o ordan ne kadar kibarlık düşüncelilik getiriyorsa yay da öteki taraftan gamsız p...venklik getiriyor. 😁 Yani bazen birini önemsesem mi önemsemesem mi kararsız kalıyorum. Ama çöpe atmayı basitçe yapabilen bir burç. Yaylara dikkat edin.

Herkes söylemeden önce söyleyeyim, hem burcum hem yükselenim yay. Yani öyle çokta gamsız insanlar değiliz. Dışarıya göstermemeyi tercih ediyoruz. Aksine bir tık takıntılık var 👌
Gergin oluyorlar diye gözlemledim ben yay gibi gerildi denir genelde ama neşeliler, pozitifler. Çoğu insanda çok fazla yay tanımaz yay burçları diğer burçları göre daha azdı sanırım.

Gergin oluyorlar diye gözlemledim ben yay gibi gerildi denir genelde ama neşeliler, pozitifler. Çoğu insanda çok fazla yay tanımaz yay burçları diğer burçları göre daha azdı sanırım.
Kendim için söyleyebilirim ki tanımadığım insanlara larşı çok ketumum hep bu konuda şikayet alırım. Ancak can ciğer olduğum insanların benim yanımda üzgün olma ihtimalleri yok hep bir gülme sebebi oluyor.
Evet bir tık sertlik var bu da dışarıya gamsız gözükmemize insanların bize dertsiz gibi bakmasına sebep oluyor. Ve aşırı özgürlük bağımlısı bir insanım. Burcumun tüm özelliklerini taşıyorum

Kendim için söyleyebilirim ki tanımadığım insanlara larşı çok ketumum hep bu konuda şikayet alırım. Ancak can ciğer olduğum insanların benim yanımda üzgün olma ihtimalleri yok hep bir gülme sebebi oluyor.
Evet bir tık sertlik var bu da dışarıya gamsız gözükmemize insanların bize dertsiz gibi bakmasına sebep oluyor. Ve aşırı özgürlük bağımlısı bir insanım. Burcumun tüm özelliklerini taşıyorum
Yaylar bu dünyanın seyyahı derler gezmeyi çok seviyor musunuz?

Kız benim yay burcuyla alakam yoktır. Burcum aslan yükselenim oğlak bazen kendime bile katlanamıyorum:bicak: yeni baktım plütonum yaymış o kontenjandan elimde çekirdekle araya sıvışayım.

yukarıda bir arkadaş kafaya takmıyorlar ve gamsız oluyorlar demiş haklı.

Sevgili yay burcu ,
Neden sizi çekiyorum sürekli yada neden siz beni çekiyorsunuz? Sizin çok özel bir burç olduğunuzu düşünüyorum. 12 burç içinde bile en farklısı hatta.

Gelelim şimdi iyi kısımlara üstdüzey mizah anlayışı, üstdüzey kültür çünkü çok gezen bilir kendisi fena gezgin ve güzel partnerdir. İyimser ruhlu çocuksu yapısı var. Sempatik, zeki ve kendine son derece fiziği olsun her konuda bakar. Arkadaşlığı mükemmeldir güven verir eğlenir eğlendirir. Eski eximin gubudik burcu seni...

Ne yerde ne gökte hissedersin gelgelelim iki karaktere ayrılmış gibi bunlar üstte saydığım iyi kısımdakiler birde kötü taraftakiler vardır ki
aşırı flörtözdür , bir dediği bir dediğini tutmayabilir , kendi içinde arada depresyona girip ortadan ghostlayabilir. Sıkılgandır yine ghostlar. İlgi manyağıdır.

İlişki yürütme de hantal ve gebeş kaplumbağadır. Sinir bozucudur olmaz olsun böyledir. Gaslighting uzmanıdır. Biraz narsisttir yada ilgi göstermeyi unutur. Kafası hep karıştır

Yay senden hem nefret ediyorum hem seviyorum ne diyeyim ben sana.... Oklar kovalasın seni..

(Mizah amaçlı yazdım alınmayin lütfen makara yapıyoruz) 😘

Back
X