- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.050
- 528
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Yay Burcu olanlar, yay burcu etkili olanlar, yay burcuna garezi olanlar buyrun. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yay Burcu benim. Hazırda bekliyorum.Yay Burcu olanlar, yay burcu etkili olanlar, yay burcuna garezi olanlar buyrun.![]()
Bana niye kiziyon Gama Kraliçe çok doluymuş hazır ol gömülmeyeYay Burcu benim. Hazırda bekliyorum.
Tokatlı burhan.. tokata gelin geldim unutma... Kara bela gibi tokata çökerim...Ben de döşicem arkadaşlar. Ama iyi mi kötü mü onu zaman gösterecek![]()
Gergin oluyorlar diye gözlemledim ben yay gibi gerildi denir genelde ama neşeliler, pozitifler. Çoğu insanda çok fazla yay tanımaz yay burçları diğer burçları göre daha azdı sanırım.Herkes söylemeden önce söyleyeyim, hem burcum hem yükselenim yay. Yani öyle çokta gamsız insanlar değiliz. Dışarıya göstermemeyi tercih ediyoruz. Aksine bir tık takıntılık var![]()
Kendim için söyleyebilirim ki tanımadığım insanlara larşı çok ketumum hep bu konuda şikayet alırım. Ancak can ciğer olduğum insanların benim yanımda üzgün olma ihtimalleri yok hep bir gülme sebebi oluyor.Gergin oluyorlar diye gözlemledim ben yay gibi gerildi denir genelde ama neşeliler, pozitifler. Çoğu insanda çok fazla yay tanımaz yay burçları diğer burçları göre daha azdı sanırım.
Yaylar bu dünyanın seyyahı derler gezmeyi çok seviyor musunuz?Kendim için söyleyebilirim ki tanımadığım insanlara larşı çok ketumum hep bu konuda şikayet alırım. Ancak can ciğer olduğum insanların benim yanımda üzgün olma ihtimalleri yok hep bir gülme sebebi oluyor.
Evet bir tık sertlik var bu da dışarıya gamsız gözükmemize insanların bize dertsiz gibi bakmasına sebep oluyor. Ve aşırı özgürlük bağımlısı bir insanım. Burcumun tüm özelliklerini taşıyorum
Bana niye kiziyon Gama Kraliçe çok doluymuş hazır ol gömülmeye![]()
Mikrofon sende.Yay burcuna bela okunanlar da gelsin mi?