Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Burcu Eşiniz Varsa

E

EU1

Ziyaretçi
.bir yayin dikkatini surekli kilinmasi icin yani esiniz yaysa veya arkadasiniz ona degisik surprizler yapin.Yay hep ayni seylerden hic hoslanmaz. veya hep ayni konularin konusulmasindan.Renkli insanlari sever.yani herkesten degisik zevkleri olan surekli kendine degisik oyalantilar bulan insanlardan cok hoslanir.mesela en basiti .salata mi yapacaksiniz.esiniz de yay.degisik bir salata deneyin.bak bu da iste ismini soyleyin sezar salatasi mesela.Cok ilgisini ceker.veya degisik bir yer buldum cok hos ortami var gel oraya gidelim hem vakit geciririz degin cok beyenir.ona degisik bir isine yarayacak kullanabilecegi bir bilgi anlatin mesela.cok dikkatini ceker.yaylar yeni birseyler bilmeyi cok sever.veya o gun gordugunuz bir yerden bahsedin.Cok guzel bir seyler satan bir yer acildi filan gibi...Hep ayni seyleri konusan kendini gelistirmeyen yenilemeyen insanlardan sIkilirlar.Ilk ilgilerini ceker ama hep ayni seyler konusuluyorsa cani sIkilir ve sus pus oluverir.Yaylarin dikkatini cekmek cok kolaydir ama bu dikkati kalici kilmak zordur.Yayi zor yapan da budur.Yay bu yuzden cok zor baglanir ama aradigi bu ozelliklerin sizde oldugunu sezerse yani sIzden hic sIkilmayacagini dusunurse de elmas bulmus gibi sIki sIki size tutunur ve sizin icin cok da fedakarlik yapabilir cunku sIkilma huyunun farkindadir ve sIkilmayacagini dusundugu insanin da cok ustune duser.Yayi kendinize asik etmek istiyorsaniz onu degisik yerlere goturun hep ayni seyi yapmayin.degisik seylerden bahsedin.

yaylar kimseye bagli yasamayi sevmez.Kimseden para istemez kendine yetebilmek onun icin en buyuk oduldur.yayin sakin islerine karismayin.ona hesap sorulmasindan daha cok nefret eden baska bir burc yokdur.onu denetlemeyin yonetmeye calismayin.O neydi bu neydi bu yanlisti bu dogruydu.hayatini cok sorgulamaya cok didik didik merak etmeyin caktirmadan sorsaniz da hemen farkeder ve uzaklasir.

Simdilik aklima gelenler bu kadar...laelaelaelaelae

evet fusyacim.Biz yaylarin canimiz sIkilinca arkamiza bile donup bakmadan kacmalarimiz meshurdur.Tam bir yay hareketi sırnaşık şey.salatadan kastim sadece cok ince kucuk bir ornek vermek icindi.

yaylar idealisttirler.ve karsilarindaki insanin da ona ayak uydurabilmesini isterler.Yay ates grubudur.Yayin icindeki ideallere yanindaki kisinin de ayni coskuyu hissetmesini bekler.yay zaten ok demek yani bir amaca dogru giden..yay amaclarindan bahsederken karsisindaki kisinin heyecansiz gozlerle ona bakdigini gormek yayi usandirabilir.bu insan beni hic anlamiyor mu yoksa yasiyor mu yasamiyor mu belli degil gibi dusunebilir.yay esiniz varsa o heyecanlanip hayallerini anlatinca ona sizde eslik edin.

yay kesinlikle idealist ve yenilikçi eşimden biliyorum:)cok zeki ve espri anlayışı gelişmiş olup yanındayken asla sıkılmazsın:) doğru mu hocam???

ee ama yayla uğraşırken hayatı kaçırmayın derim;ayrılıp bir kova bulun daha iyi

bende yay burcuyum ama yay burcu erkek gördünüz mü arkanıza bile bakmayın

bende yay burcuyum ama yay burcu erkek gördünüz mü arkanıza bile bakmayın.

BENCEDE HEMEN ARKANIZA BAKMADAN KAÇIN BEN KOÇUM EŞİM YAY BU KADAR VURDUMDUYMAZ ,ROMANTİZM DEN ANLAMAZ,HEP SENDEN DEĞİŞİK ŞEYLER BEKLEYEN (AMA SEN BEKLEME ÇÜNKÜ EPEYYYY BEKLERSİN) BİR BURÇ DAHA YOK YA KIL OLUYORUM KILalsanaalsanasmile

eşim yay burcu romantik ve düşüncelidir. ama yapılacakları erteler durur. pek bişiy umrunda değildir.

Ben de yay burcuyum ve Expire User sanki tam anlamıyla beni tarif etmiş. :lepi:

katılıyorum bu yazıya bende yayım eşimse koç valla hızıma yetişemiyor dersem yeridir ayrıca yaylardan çok iyi arkadaş ve dost olur bulursanız kaçırmayın derim eğer kendini geliştirmeyen bi eşe sahipse yandığının resmi demektir sempatiksalakcinni

aha bende yay eşimde yay kan grubuna hatta çenemizdeki dikişş izine kadar her halt aynııı
ama anlaşamıyoruzzzz pffffff

çok haklısınız çok nazlı çabuk sinirlenen ve bencil bir erkek benim eşim katlanacağım çünkü kızımın mutlu olmasını istiyorum

benim kocam da yay ben de balık birimiz ateş birimiz su ben çok kırılganım o çok kırıcı ama 10 sene oluyor tanışalı uzun ilişkilerde zıt burçlar daha iyi oluyormuş artık birbirimizin huyunu aldık ama o hep ona doğru dememi bekliyor kendisi yanlış bile düşündüğünü bilse asla tamam yanlış düşünmüşüm demiyor ama gerçekten çok idealist yapıcam dediğini mutlaka yapar hedeflerine hep ulaşmıştır.. hee bi de kendilerini çok seviyor bu yaylar

X