Yavuz Bingöl, Erdoğan 'sevgisini' anlattı: Son nefesime kadar yanındayım

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.173
798
http://m.mynet.com/i3.html#http://w...latti-son-nefesime-kadar-yanindayim-2450375-1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Berkin Elvan'ın annesini yuhalatmasına "hak veren" şarkıcı Yavuz Bingöl, Erdoğan'a karşı duyduğu sevgiyi anlattı.

Sabah gazetesine konuşan Yavuz Bingöl, Erdoğan'la yakınlığının bazı kesimlerin ağırına gittiğini vurguladı. Cumhurbaşkanı'nın duruşunu sevdiğini belirten Bingöl, "Erdoğan'ı sevmek suç mu? Ben kendisinin duruşunu seviyorum. Erdoğan, herkesin saldırdığı bir dönemde bize sahip çıktı" diyerek kendisine vefa borcu olduğunu, ölene kadar da Erdoğan'ın yanında olacağını belirtti.

Herkes sana zaten Erdoğan'a karşı aşırı bir yaranma hissiyatından ötürü cephe aldı Yavuz, tabi sana sahip çıkacak. Gidip M. Ali Alabora'ya ya da Levent Üzümcü'ye mi sahip çıkacak? Bir de onlara sor hür ve özgür düşüncelerinden ötürü dışlanmayı, hani sen RTE'yi sevmekte özgürsün ve bağra basılıyorsun ya, işte sevmeyen neden özgür değil hemen işinden ediliyor? Bunu anlat bize, fakir edebiyatı yapma.

Oo gelsin TRT' de programlar, gitsin ekstralar

Ya mesela şu alttaki fotodaki sanatçı kardeşler Erdoğan'ın her çağırdığı yere koşarak gidiyorlar. Mesela Ece Erken yıllardır piyasada yoktu şimdi TRT'de program yapıyor

Mesela Niran Ünsal TRT'den beklenti içindeydi en son.

Nur Yerlitaş, en son genç kızların birbirini yediği ve tek dertlerinin popo göstermek olduğu bir program da jüri idi ve muhafazakar bir partinin içinde yer almaktan yüksünmüyor.

Hande Yener marjinalim diye orasını burasını açar, sonra gider muhafazakar partide mutahasıp takılır.

Kimsenin RTE aşkı beni ilgilendirmez, saygı duyarım hatta ama bu isanların yaşam tarzı AKP'nin mentalitesine aykırı iken nasıl bir araya gelebiliyorlar hayret ediyorum. Ve bu insanlarla sonra akit, ahaber falan röportaj yapıyor ve RTE aşklarını anlatıyor. Hani birçok insanı giyimi, yaşamı için yaftalayan akit. Bak hele bak...
Şimdi kimse kimseyi yemesin, seviyorum, yoluna baş koyarım diye...

Zey ben bunlara şaşırmıyorum.
Her dönemin böyle uyaroğlu tayfası var.
Beni sadece bir "sanatçı" şaşırtmıştı.
O da TRT de program yapıyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…