Çocuk Hastalıkları Yavrum yanıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
Arkadaslar dün geceden beri yavrum can parçam yanio idrar ve kan da bişeyler çıkmadı şükür ama uyku yok kestirio arada omzda ateş çıkıyor 38ilac veriyorum bı antibiyotik verdi enfeksiyon riski olabilir enfeksiyon bile diyemem dedi yada dis denir die jel verdi ama onu bulamadık çok kötüym yavrum yanio huzursuz nppcm sasrddm dua edn bişeyler diyn noluuuurr

Şu an ateşi var mı ? Ateşi olursa ılık suyla yıkayın üşütmez merak etmeyin.

Şu an uyanıksa ılık suyla yıkayın o çok iyi geliyor .Uyanık değilse yada suya girince çok çok ağlayacaksa ılık bir bezle alnına koltuk altlarına diz altlarına ılık ama soğuk asla değil ki zaten biliyorsunuzdur ama ben yinede söyleyeyim sakın sirke vs şeyler kullanmayın allahım acil şifa versin.Burdayım takip ediyorum sorunuz olursa yazın .

39.4 dü biraz önce delirdimm resmen bişeyde çıkmadı nie düşmüyor ateşi ya ağlamktn mahvoldum yüzünü filan yıkadım düştü biras bitsin bu kabus allahım

Canım..neden bekliyorsun..hemen acile gitmelisiniz...ateş düşmeden de oradan ayrılmayın...ah yavruum çok üzüldüm.

Bugun hep acildeydik ya adam kanlı dışkı isal vs durumunda gel dedi sonucları temiz çıktı şaşırdım artık orda da bişeyler yapmıyorlar ki

39 falan diyorsunuz çok yüksek bence de acile gidin .Ateş düşürücüyü en son ne zaman verdiniz?

Bugün gittiğiniz yerden başka bi yer yok mu. Doktorların yaptıkları farklı oluyor çoğu zaman..belki de orada şimdi başka doktor vardır..canım ben olsam evde beklemezdim.

canim önce bir sakin ol.benimde kizim 1 hafta önce atesliydi.fitil koydum ama 4 saat fitilin etkisi bir baktim 38.9 du hemn üstünü soydum,eklem yerlerine sirke ve ayak altlarina gülsuyu sürdüm 10 dkkaya kalmadi 37 ye indi bunlari yap derim faydasi oluyor

canım gecmis olsun yavruna oncellikle.Bu ara oyle bir salgın var,tahliller temiz,kulak burun bogaz temiz ama gunlerce dusmeyen sebepsiz ates var.Bu duydugum kacıncı vaka tarif ettiginiz sekilde.Kızım da 2 hafta once 4 gun suren atesle bogustu,aklımız cıktı,hep ilacla kontrol altında tutuldu ve ancak antibiyotigi 3.verisimizden sonra dustu ates.Oncelikle ilk tavsiyem hala atesi varken ates dusurucusunu atesi cıkmadan 3 saat arayla vemeniz ama donusumlu olarak-mesela 3 saatte dolven bir 3 saat sonra calpol gibi(doktorun onerdigi sekilde).Onun dısında eczanelerde ates bantalrı satılıyor,hic bos bırakmayın 4-6 saatte bir de o bantlardan yapıstırın yavrunuza,alnına,ayak bileklerine vs.Herseye ragmen ve ilac verilmesine ragmen atesi 39 oluyorsa mutlaka ılık suyla dus aldırın,irkilebilir ama gereklidir.Buyuk ihtimalle antibiyotik tedavisi baslanınca ates dusmustur,yine de yazayım dedim,gecmis olsun tekrar,Allah acil sifalar versin butun sifa bekleyenlere insallah.

canım suyun içine bi tane bebe aspirini kat sonra bezi orda ıslat ve koltuk altına felan koy cnm

canım yapılan tahlillerde crp bakıldı mı

Dün bakılmıştı referans 8iken bizim 8.66 çıkınca enfeksiyon riski var demişti Dr bugn7den 12 ye kadar hastanedeydim gene bakıldı bu sefer 10. Çıktı yani enfeksiyon var dediler bugun bı kaç gün sürermiş ateşi antibiyotik vermişti onunla birlikte ates düşürcye devam hepiniz sagoln msj larniz icin kaç gündür oldum ne zor mus anne olmak gözlerinin icine bakıp ağlayan yavruna çaresiz kalmak ama ins geçicek ateşten korktuğum icin kaç gündür kötü oldum ama dediğiniz gibi salgın kaç gündür hastanelerdeyim hergün bı öncekinden kalabalık hele bugun:/ Rabbim herkesin yavrusunu korusun .

Arkadaslar bisorum daha olacak kuzum ilk defa yeşil kaka yaptı acaba antibiyotikten olablr mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…