- 17 Nisan 2021
- 322
- 356
- 53
- Konu Sahibi evlimutlu91
-
Kadıköy de doç Dr barış dervent var. Çok iyidir ama öncesinde bi arayıp konuşursanız daha iyi olabilirÜç yaşında kızımda saç mantarı var saçları tamamen döküldü kalıcı bir durum olabilir ne olur İstanbul'da en iyi saç mantari doktoru dermatolog bilen varmı 1 senedir mücadele ediyoruz lütfen lütfennnn
Bir bilgim yok malasef. Rabbim şifasını versin yavrucağınÜç yaşında kızımda saç mantarı var saçları tamamen döküldü kalıcı bir durum olabilir ne olur İstanbul'da en iyi saç mantari doktoru dermatolog bilen varmı 1 senedir mücadele ediyoruz lütfen lütfennnn
Çok geçmiş olsun, saç mantarı tedavisi olan bir hastalık, vakit kaybetmeden bir dermatoloğa giderseniz hemen tedavisi başlar, yalnız mantar bulaşıcıdır dışarıda oynadığı çocuklar yavrunuzun başına dokunursa veya bir yere oturduklarında kızınızın başını dayadığı yere diğer çocuklarda başını dayarsa bulaşıyor maalesefAllah razı olsun peki vebali kalmasın dışarda çocuklarla oynatiyorum onlarada gecermi
Allah razı olsun peki vebali kalmasın dışarda çocuklarla oynatiyorum onlarada gece
Bu konuyu dr a danisirsaniz daha sağlıklı olur hemde kızınızin pisikolojisi için.Allah razı olsun peki vebali kalmasın dışarda çocuklarla oynatiyorum onlarada gecermi
Ben de bu ismi soylemeye gelmistim, ayni hastanede ismini hatirlamadigim baska bir erkek doktor daha vardi, o da cok iyidir, gecmis olsunSaç mantarı konusunda uzman mı bilmem ama İstanbul'da bildiğim en iyi dermotolog Serkis Barış'dır.
Kolsuz Agop'un öğrencisi diye biliyorum. 5-6 doktor deneyimim sonucunda bulmuştum kendisini.
Tedavisi sonuç vermişti.
Cok gecmis olsunÜç yaşında kızımda saç mantarı var saçları tamamen döküldü kalıcı bir durum olabilir ne olur İstanbul'da en iyi saç mantari doktoru dermatolog bilen varmı 1 senedir mücadele ediyoruz lütfen lütfennnn
Dr. Hakkı Kumuşoğlu fonksiyonel tıp hekimidir. Tavsiye ederimOto immün hastalığı olabilir fonksiyonel tıp ve bütüncül tıpla ilgilenen bi diyetisyen bulun beslenmeyle sedef mantar hastalıklarından kurtulanlar var. Çok geçmiş olsun.
Ben de bunu yazmaya geldim.Saç mantarı konusunda uzman mı bilmem ama İstanbul'da bildiğim en iyi dermotolog Serkis Barış'dır.
Kolsuz Agop'un öğrencisi diye biliyorum. 5-6 doktor deneyimim sonucunda bulmuştum kendisini.
Tedavisi sonuç vermişti.
Serkis beymiBen de bunu yazmaya geldim.
Kendisi basit hastalıklarla pek ilgilenmez. Bu tarz ciddi sorunlarda çok güzel tedavi uygular.
Ermeni Hastanesi - Sarkis Barış muhteşem bir cilt doktorudur, umarım yardımcı olurÜç yaşında kızımda saç mantarı var saçları tamamen döküldü kalıcı bir durum olabilir ne olur İstanbul'da en iyi saç mantari doktoru dermatolog bilen varmı 1 senedir mücadele ediyoruz lütfen lütfennnn
EvetSerkis beymi
Bildiğim bir dermatalog yok maalesef allah şifa versin. Doktor bulursunuz inşallah ama çevremde bir yöntemle saç mantarından kurtulan bir tanıdığım var aynı zamanda isterseniz onu deneyin. Doğal bıttım sabunuyla saçlarını yıkamayı denerseniz yararı olabilir. Mantar ilacı kullanmıştı geçmemişti bu yöntemle mantarı geçmişti sizde deneyin isterseniz. Aynı zamanda doktor tedavisi de uygularsınız. Allah şifa versinÜç yaşında kızımda saç mantarı var saçları tamamen döküldü kalıcı bir durum olabilir ne olur İstanbul'da en iyi saç mantari doktoru dermatolog bilen varmı 1 senedir mücadele ediyoruz lütfen lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?